bugün

hamamda lezbiyen ilişki

son zamanlarda yoğun iş stresi beni oldukça yoruyordu ve bu yorgunluktan kurtulmanın en güzel yöntemlerinden biri de hamam sefası yapmaktı. ilk başlarda oldukça yadırgamıştım, keseci kızlar bellerine bağladıkları peştamallarla dolanıyordu. bense peştamalı memelerim görünmeyecek şekilde üstten bağlıyordum. zamanla alıştım, çoğu müşteri gibi ben de çıplak gezmeye ya da peştamalı sadece belime sarmaya başadım. hemen her pazar hamama gider olmuştum. benim gibi hamam müptelaları da oldukça fazlaydı.

2 hafta önce hamama yeni bir kız gelmişti, kese yapıyordu. topçik topçik pembe uçlu memeleri, harika kalçası, sapsarı saçları, masmavi gözleriyle tam bir afetti. ne yapıp edip keseyi ona yaptırmalıydım. sonraki hafta ne yaptımsam da onun kesesine girmeyi denk getiremedim. fakat geçen hafta bir kaç kişinin eline az buçuk bir para tutuşturarak onun kesesine girmeyi başardım.

kese odaları iki kişinin girebileceği büyüklükte kabinlerden oluşuyordu. içeriye girdim peştamalımı çıkarttım ve sarışın dilberimi beklemeye başladım, heyecandan elim ayağım birbirine dolanmıştı. en sonunda geldi. gözlerim memelerine takılmıştı nasıl diklerdi, hele o emilesi pembe uçları... uzanmamı istedi. sırt üstü uzandım sırtımı keseliyordu, yavaş yavaş aşağı inmeye başladı. şimdi kalçalarımı keseliyordu, amcığımın sulanmasına mani olamıyordum.

hafifce gülerek "sen de ne sulu şeymişsin öyle." dedi. arkamı döndüm, o masmavi gözlerine baktım "senin yüzünden oluyor hep." dedim. biraz daha yakınlaştı bana memelerimiz birbirine deyiyordu, kulağıma eğildi "yaa öyle mi?" dedi. bir yandan boynumu öpüyor bir yandan da elini aşk üçgenime kaydırıyordu... ama tabii bundan sonrasını benim için çok özel olduğundan sizlere anlatamayacağım, şimdilik, öp, kib, by, liseli, bikinili, hamam, sarışın, dilber, seksi, sikiş, lezbiyen, mp3, bedava, porno, redtube, giriş, domaldı.