bugün

kuran da içki içmek haram değildir

ingiliz casususnun ifirafları diye bir kitap okumuştum.

osmanlı coğrafyasında, özellikle istanbul'da faaliyette olan bu casus, görevlerini yerine getirdikten sonra ve ingiliz '' müstemlekeler nazırlığı '' yani sömürgeler bakanlığı'nın güvenini kazanıp en yetkili konuma geldiğinde, bu casusa müslümanların dinine çok bağlı olduğu için, onları içeriden tahrip etmek gerektiği ile ilgili maddelerin olduğu bir kitap verilir.

bu kitapta öncelikli husus bir milletini maneviyatlarını zaafa uğratmak. yani kuran-ı kerim ayetlerini yanlış yorumlamakla islamı zayıflatmak gerektiĞi YAZAR...

Şu şekilde, onların hastalık içinde yaşamalarını sağlayabiliriz dediler:

Her şey Allah'ın kaderi ile olur. Tedavinin iyileşmede hiçbir tesiri yoktur. Allah Kuranda, (Rabbim beni yedirir ve içirir. Hasta olduğum zaman da, O bana şifa verir. Beni öldürecek, sonra da diriltecek Odur) [Şuara 79-80-81] dememiş mi? Öyleyse, Allah'ın iradesi dışında kimse, ne şifa bulur ve ne de ölümden kurtulur diyerek tedaviden uzaklaştırmak gerekir.

işte bu başlık taa öteden beri aramıza nifak sokmaya çalışan islam düşmanlarının tohumudur. nifak tohumu işte budur. bırak insanlar bildikleri gibi, en doğru olan şekilde dinini yaşasın. KURAN-I KERiMi KAFANIZA GÖRE YORUMLAMA HAKKINI NEREDEN ALIYORSUNUZ ?