bugün
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız10
- memleket partisi mv adayını darp eden ychpli14
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi30
- sözlük kızlarının ojeleri10
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var32
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı33
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması44
- muharrem ince28
- kemalist cenazesi15
- frank lucas nickli yazar10
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- öpüle öpüle uyutulmak21
- arkadaşlar ben geldim beni özlediniz mi13
- gece sizi evinize kadar götüren kibar zombi8
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar21
- unutulmaz film replikleri35
- aşk acısı11
- hoşlanılan sözlük kızının gardaşım gardaşım demesi11
- canın ayak çekmesi12
- onlyfans9
- ilkokul bilgisiyle siyasi propaganda yapmak8
- sözlükte tehdit edilmek15
- hayatın film olsa adını ne koyardın18
- en sık girdiğiniz internet sitesi22
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar18
- fatih erbakan10
- arabamın degeri arttı oyum reise14
- tanışılan en ünlü kişi25
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi23
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi37
- bir sigara mı yaksak20
- habakkuk8
- lubunya 0212
- hüseyin nihal atsız11
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması32
- meral akşener11
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak15
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20
- kadınlar ne ister40
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı24
- anın görüntüsü19
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi20
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları16
- nevruza konmaya çalışan kürtçü8
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar9
- ekonomi iyi diyenlere23
- 113 bin entry girmek9

entry'ler (39)
Teessüf ediyorum a dostlar. Ne gıybeti ne dedikodusu? Olsa olsa vaka hakkında kıdemlisinden süpervizyon alıyordur. Çok ayıp.
Henüz yüksek lisans yaptığım zamanlarda adını veremeyeceğim ünlü bir ailenin adını veremeyeceğim ünlü oğluyla ufak bir flörtümüz olmuş, benim ufak diye düşündüğüm bu flörtün ikinci buluşmasında üzerime üzerime gelmesiyle evden kovmamla bu flört de sona ermişti.
Onun dışında işim gereği pek çok ünlüyle çoğunlukla kariyerlerinin başındayken tanışıp çalışıyorum.
Onun dışında işim gereği pek çok ünlüyle çoğunlukla kariyerlerinin başındayken tanışıp çalışıyorum.
Doğruysa bile çok uluslu ve dinli bir imparatorluktan yeni çıkmışken yapılması normal olan uygulama.
Siz bu lafları yüz binlerce suriyeliye vatandaşlık verenlere söyleyin.
Siz bu lafları yüz binlerce suriyeliye vatandaşlık verenlere söyleyin.
çalıştığım yerin sitesi. görevim değil ama web editörleri biraz beceriksiz ben çok titiz olunca kendime görev edindim.
her şeye eyvallah demeyip kendi sınırlarının, haklarının ve iş tanımının farkında olarak gereken tavrı koymak. yoksa ezilirsiniz ve saygı görmezsiniz.
ağız farkından dolayı anlaşamayan kastamonulu ve adanalının ingilizce tartışması. büyük ihtimalle kurgu ama her izlediğimde gülüyorum. olsa olsa türkiye'de olur.
video için buyurunuz: https://www.youtube.com/watch?v=P4SFHkWKrKo
video için buyurunuz: https://www.youtube.com/watch?v=P4SFHkWKrKo
o anki hislerini söyler, samimidir.
onsuz da yaşayabileceğini anlaması en fazla bir hafta sürer.
onsuz da yaşayabileceğini anlaması en fazla bir hafta sürer.
şarkılarının çoğu gibi hem müzikal hem edebi hem de insani pek çok değer barındıran barış manço eseri.
müthiş insandın barış abi. günümüz sanatçıları seni örnek alsa keşke.
müthiş insandın barış abi. günümüz sanatçıları seni örnek alsa keşke.
soğanı kilosu 18 tl'den aldım en son. dört kişilik bir aile günde bir kg soğan dört de ekmek yese 18+20'den 38 tl yapıyor.
soğanı çiğden ve yağsız hesapladım bu arada. yağda pişmiş soğan bizim neyimize?
olur olur. yeriz yeriz.
soğanı çiğden ve yağsız hesapladım bu arada. yağda pişmiş soğan bizim neyimize?
olur olur. yeriz yeriz.
entry nick uyumu diyor tatlı su solcularına ıslak rüyalarında başarılar diliyorum.
dün gece gördüm. sabah hal hatır sorayım dedim cesaret edemedim. yeri çok ayrı. ilk aşkım. zamanında ben onu kırdım o beni kırdı derken ilişki toksik bir hal almış ve tüm iletişimimiz bitmişti. aşk yok içimde ama sonsuz bir şefkat duyuyorum kendisine.
stalk yapayım dedim yaralandığını öğrendim. hala yazmaya cesaretim yok. çok boktan bir durum.
stalk yapayım dedim yaralandığını öğrendim. hala yazmaya cesaretim yok. çok boktan bir durum.
Her ilişkide konu evliliğe gelince yaşadığım durum.
Sevgiliyken gözardı edebildiğim şeylere evlenince tahammül edemeyeceğimden olsa gerek.
Sevgiliyken gözardı edebildiğim şeylere evlenince tahammül edemeyeceğimden olsa gerek.
Şu mevsimde asla yapamayacağım aktivite. Peluşları çekip panda gibi oturuyorum evde.
Yağmurlu ve kapalı havayı protesto etmek için evde oturacağım.
Az güneşli hafif esintili ılık havalar gelene dek böyle. Peşinden yaz gelince beni klimalı odadan çıkarabilene aşk olsun.
Az güneşli hafif esintili ılık havalar gelene dek böyle. Peşinden yaz gelince beni klimalı odadan çıkarabilene aşk olsun.
Müthiş bir özgürlük.
Birkaç yıl önce sözleşme bitimine kadar istifa etmem durumunda yüklü bir tazminat ödeyeceğim bir işte çalışmıştım. Ağlaya ağlaya işe giderken kaza yaptığımı bilirim. Zorlasam hukuki yoldan çözerdim ama toyduk o zamanlar. Şimdi işime gelmezse ceketimi alıp çıkıyorum. Kafam rahat.
Birkaç yıl önce sözleşme bitimine kadar istifa etmem durumunda yüklü bir tazminat ödeyeceğim bir işte çalışmıştım. Ağlaya ağlaya işe giderken kaza yaptığımı bilirim. Zorlasam hukuki yoldan çözerdim ama toyduk o zamanlar. Şimdi işime gelmezse ceketimi alıp çıkıyorum. Kafam rahat.
Canım isteyince çok güzel yemek yapabiliyorum ama yemek hazırlamaya ayrılan zamanı israf olarak gördüğüm için* kırk yılda bir yapıyorum.
He bir de heykeltıraşlığım var. Odun olsun kaya olsun yontup yontup adam ettim de gönderdim hep.
He bir de heykeltıraşlığım var. Odun olsun kaya olsun yontup yontup adam ettim de gönderdim hep.
Mavilerden yeşillere söylemeye dönmeden önce şarkılarıyla bir adamdı.
Şimdilerde piyano.
Şimdilerde piyano.
tabi ki veririm. şöyle yakışıklısından iskandinav erkeklerinden çift kişilik masaj randevusu bile alırım ikimiz için. bu kadar kıskanç olmayın.
aşık olduğum canım şehrim. yalnız biraz kasıyor. 18. yy.dan sonra gelenler çıksa daha güzel olacak.
tebessüm edip başka tarafa dönün. eğer sokak ortasında french kiss falan yapıyorlarsa yine başka tarafa bakın geçin. gelip sizi yalamaya çalışmadıkları sürece sorun yok. sokak ortasında küfürlü kavga eden, birbirini itip kakan çift görseniz böyle tepki vermiyorsunuz öpüşünce lölölö.