bugün

entry'ler (2049)

uludağ sözlük

eskiden cinsel içerikli başlık açıp milleti trollemeye gelirdim. artık trolleyecek insan bile kalmamış.

sözlük cidden bitmiş.

20 milyon dolara karınızı başka bir erkeğe

evet evet evet.

ekrem imamoğlu

halkta bulan karşılığı sonucu cumhurbaşkanı olacağı kesinleşince, mevcut cumhurbaşkanı tarafından esaret altına alınan, muhtemelen de hapishaneden hiçbir zaman tahliye edilmeyecek olan demokrasi şehidi.

kemal kılıçdaroğlu

chp'nin başına kayyum atanması an meselesi olan, devrik eski genelbaşkan.

chpliler bunu sindirecek mi, onu göreceğiz.

izmir büyükşehir belediyesi

kütükten izmirli olmayanlar görevinden kovulsun. tuncelilinin, urfalının, diyarbakırlının işi ne?

izmirliler bakalım ne zaman gözlerini açıp chp'ye posta koyacaklar. atatürk, cumhıriyet, laiklik derken şehri kaybettiler.

galatasaray

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

fenerbahçe

⭐️⭐️⭐️.

şampiyon dördüncü yıldız için sahada

11 yıllık slogan.

kıyamet alametleri

fenerbahçe'nin şampiyon olması.

rus erkekleri

türk erkekleri yıllarca bu rusları ezikledi, gömdü. alkolik dediler, çirkin dediler, karılarını kıskanmıyor filan dediler.

moskova'ya geldim gördüm amk. adamlar yarma gibi iri kıyım ve kaslı. sıradan erkeklerin kol kası var metroda amk. alkolik dediler hepsi sporcu. sigara içme oranı çok düşük.

karılarını kıskanmadıkları doğru ama. tam tersi karıları kendilerini kıskanıyor.

fenerbahçe

en son şampiyon olduğu sene doğan bir bebek, şuan 11 yaşında. seneye ergenliğe giriyorlar.

aslolan fenerbahce dir

yazık la kimin taraftarıysa.

aslolan fenerbahce dir

2014 yılından beri şampiyon olamadılar.

recep tayyip erdoğan

görsel

potansiyel rakiplerini hapse atıp, sosyal medya hesaplarını engellemesi tam bir facia. türkiye'nin demokrasi kazanımlarını yok etti.

gerçi sorumlu bu mu, yoksa buna oy verenler mi tartışılır.

3 mayıs türkçüler günü

ikinci Dünya Savaşı’ndan Sovyet Rusya’nın çok güçlü ayrıldığını gören hükümet, korkudan Türkçü Turancı kesimi hapse atmıştır.

Bugünün Türkçülük bayramı olarak kutlanması çok mantıksız.

sihirli annem

yakında filmi çıkıyormuş.

üzücü olan nokta, 2003 yılında kullandıkları efektlerin daha kaliteli olması.

ekrem imamoğlu

Siyasi tutsak.

175 cm aktif erkek 193 cm pasif erkek ilişkisi

Olaylar olaylar dedirten ilişki türüdür. Tüm bildiklerinizi unutun. Bu ikili tüm ezberleri bozar, tüm tabuları yıkar.

22 cm penise sakso çekmek

Demememle birlikte “daha önce neden yapmadım?” Diye hayıflanmama neden olan olay.

Rüya gibiydi, hiç bitmesin istedim. Zaten partnerim de sağlıklı olduğu için bitmek bilmedi.

Not: 22 cm ve Macar.

Boşuna dememişler.. saatte nacar, erkekte macar. Evet.

aknaz beyaz peynir

Akp ile ülke sahipsiz kaldı. Eskiden bu ülke bu halde değildi.

şimdi ne yediğimiz peynirin lezzeti var, ne de içtiğimiz meyve suyunun. denetimsizlik sebebiyle her şey kalitesizleşti ve türk halkının sağlığı hiçe sayıldı.

bu kaderi kabullenen halk utansın.