bugün
- eski ulu prensesi8
- 20 nisan 2025 fenerbahçe kayserispor maçı36
- sözlük yazarlarının suçları10
- küresel ıkınma30
- saç beyazlaması11
- sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı37
- recep tayyip erdoğan14
- arkadaşlar gelin bamya yiyelim15
- geri dönüşü olmayan şeyler24
- aferin ilacı kaç saatte bir içilir15
- evli kadını hamile bırakmak10
- sonuna kadar umudunu yitirmeyen insan14
- kıymalı makarna soğanlı mı olur soğansız mı16
- kıbrıs ı verip kurtulalım diyen kemalistler8
- anın görüntüsü14
- kuzey kıbrıs taki hainler22
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü11
- ekonomi kısa süre içinde düzelecek14
- chatcpt yle sohbet etmek10
- ülkemde mini etekli kadın görmek istemiyorum21
- rasim ozan kütahyalının serbest bırakılması19
- birlikte iyi giden şeyler8
- sana karşı dürüst olacağım8
- sadece sakso çektirmek milli olmaktan sayılır mı11
- özelde görüşülen yazar sayısı12
- ali rıza efendi atatürk ün babası değildir24
- mehmet öz12
- bir yazarın evinde misafir olmak istiyorum8
- 18 nisan 2025 galatasaray bodrumspor maçı13
- yazarların canlı gördüğü ünlü kişiler14
- sözlükten bıkmak8
- sevgiliyle banyoda şakalaşmak10
- banka 250 bin tl'yi şak diye verir mi8
- yeni flört döneminde nasıl olunmalı15
- kitap okuyanların boş beleş tipler olması9
- akp den önce eğonomi çeh eyiydi yğenim11
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl25
- özgür özel8
- sözlük yazarları öpüşüp barışıyor etkinliği13
- denize bir akpli bir chpli bir mhpli düşse32
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz8
- kanal istanbul11
- kaldırımda yavaş yürüyen gavat17
- heykel sever8
- laz kit filmine giden 75 kişi9
- karınızdan dayak yer misiniz9
- 3 farklı erkekle duş alan kadın8
- dindar geçinip zina yapan erkek9

entry'ler (46)
msn zirvesi 2'nin son demlerinde sorulmuş bomba soru...
ayrıca çokça tekrarlayınca küfür etkisi de yaratabilen bir soru...
uns kim ,unskim, un skim , ununu skiim ...
ayrıca çokça tekrarlayınca küfür etkisi de yaratabilen bir soru...
uns kim ,unskim, un skim , ununu skiim ...
siyaset ve teknolojinin hayatımızdaki yeri başlıklı konuların hararetle tartışıldığı pek faideli zirve. gelin,geldirtin...
(kız msn'i yok,boşuna heveslenmeyin)
(kız msn'i yok,boşuna heveslenmeyin)
"kız msn'i var mı hacı" diyen tiplerin ortalıkta cirit attığı zirve. seviye çok düşük çoook...
en son fırat nehri'nde görüldüğü rivayet edilen , napopüler balık.
arkadaşları,sazan hıdır,kefal memduh ve hamsi rükneddin ellerinde ilanla arar dururlar bunu. böyle de acıklı bir hikayesi vardır ama filmini çeken yoktur zavallının...
ayrıca:
(bkz: hepimiz kayıp balık memo yuz)
arkadaşları,sazan hıdır,kefal memduh ve hamsi rükneddin ellerinde ilanla arar dururlar bunu. böyle de acıklı bir hikayesi vardır ama filmini çeken yoktur zavallının...
ayrıca:
(bkz: hepimiz kayıp balık memo yuz)
"zaten ilk çıktıklarında epey bir zorlanan bar grupları bir de özentilik yaftasını yerlerse işler iyice boka sarar ve başarılı da olamazlar" demek istediğim grup. hatta dedim. o da yetmedi nah buraya yazdım.
bir dönem çokça emek verdiği bir sözlükte,yamyam payesine layık görülmüş yazar. ona bu payeyi hak görenin sosyal statüsünü buradan belirtmek istemiyorum. zira uçmak için çok erken.
şarkısında "düşlerin öğğtesinde" denmiş pek bi şirin olay.
· eksi den farkimiz olsun ingilizce baslik acmayalim kampanyasi (5)
· bi siktir git
· bi siktir git
- nası geçti yavrucum ?
- yaw baba oturduğum sıra delik deşikti,doğru düzgün kodlayamıyodum bile,hem gözetmen de bana takmıştı kafayı,iki de bir dik dik bana bakıyodu,sonra yanımdaki ço...
- tamam anlaşıldı... sen gel şöyle yamacıma bakiim... (gerisi tekme,tokat,yumruk triosundan ortaya karışık)
- yaw baba oturduğum sıra delik deşikti,doğru düzgün kodlayamıyodum bile,hem gözetmen de bana takmıştı kafayı,iki de bir dik dik bana bakıyodu,sonra yanımdaki ço...
- tamam anlaşıldı... sen gel şöyle yamacıma bakiim... (gerisi tekme,tokat,yumruk triosundan ortaya karışık)
iki türe ayrılan yazarlardır.
- ya oy için yazıyordur. muhtemelen eksi oy alan entry'lerini de silmektedir.
- ya da eksi oy alan entry'nin neresinde yanlış yaptığını düşünmektedir. otokontrol olayını çözmüştür.
- ya oy için yazıyordur. muhtemelen eksi oy alan entry'lerini de silmektedir.
- ya da eksi oy alan entry'nin neresinde yanlış yaptığını düşünmektedir. otokontrol olayını çözmüştür.
en beğenilen entry'lerinde sabah 10 tane entry varken şu an listesi boş olan yazar... hala oylama sistemini çözmekle meşgul.
- olm tsubasa hadi bi gol atsana..1-0 yeniğiz.
- mnı skiyim gelmiyo ki top.bi saatir havada dönüp duruyor. neyse haftayaki bölüme inşallah.
- mnı skiyim gelmiyo ki top.bi saatir havada dönüp duruyor. neyse haftayaki bölüme inşallah.
ön sıralara geçilip rahatça bir konser arkadaşı edilinebilir hadise. ön sıradaki kızlar bu iş için daha müsaittir. tecrübeyle sabittir.
(bkz: hey gidi gençlik)
(bkz: hey gidi gençlik)
bütün gün kulağında stetoskop zımbırtısıyla gezen doktorlar için üretilmesi şart olmuş gereksiz icat. ha yapılsa fena da olmaz o ayrı.
hep duyduğumuz,işttiğimiz ve bir çoğu yalan olan "kaydırma yaparak sınavdan kötü sonuç alan" kişilerin aksine , o gün şanslı günlerinde olduklarından mıdır nedir kaydırma yaparak bir üniversiteye yerleştirilmiş kişilerin gerçekleştirdiği eylemdir. gerçek hayatta pek örneğine rastlayamasak da "kaydırma yaparak sınavdan kötü sonuç alan" kişilere nazaran daha özel ve çekilirdirler.
- anne ben bizim mehmetlere gidiyorum. grup seks yapıcaz.
-(o sırada bulaşık yıkamakta olan anne) tamam git kızım ama geç kalma.
(takriben 3 dakika sonra arada geçen diyalog tekrar hatıra gelir,beyinden aşağı kaynar sular boca edilmişçesine bir hisse kapılınır ve yalın ayak kızın peşinden koşulmaya başlanır) ...
-(o sırada bulaşık yıkamakta olan anne) tamam git kızım ama geç kalma.
(takriben 3 dakika sonra arada geçen diyalog tekrar hatıra gelir,beyinden aşağı kaynar sular boca edilmişçesine bir hisse kapılınır ve yalın ayak kızın peşinden koşulmaya başlanır) ...