bugün
- sinan oğan39
- muharem ince'nin nihayet 100 bin imzayı toplaması26
- başkalarına göstererek ibadet21
- şaka maka hala rte'yi savunan insanlar olması38
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim49
- anın görüntüsü23
- akp ince için imza topluyor yalanının patlaması11
- doğu perinçek14
- geceye gerçek bir atatürkçü bırak12
- feramist12
- papa'nın giydiği mont18
- 25 mart 2023 ermenistan türkiye maçı26
- atatürkçü değil iskilipli atıf hocacıyım12
- erdoğan'ın diploması yok44
- yapay zekanın ele geçireceği meslekler16
- tarlasına traktörle rte akp yazan köylü17
- muharrem ince38
- türk fesi yerine ingiliz şapkası taktırmak18
- zall 100 bin imza toplayabilir mi9
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası26
- kızların hoşlanma belirtileri12
- sahurdayız uludağ sözlük46
- ramazanda içenlerin ahirette vereceği hesap30
- chp liler kimin torunları sorunları26
- habakkuk12
- biz 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz27
- erkeklerin hoşlanma belirtileri10
- atatürk neden araba üretmedi sorunsalı17
- frank lucas'ın çaylak olması18
- ideal duş süresi8
- zall jahrein kavgası9
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız41
- bir sigara mı yaksak8
- ekşi sözlük13
- izmir denince akla gelen şeyler8
- nihat hatipoğlu na sorulan sorular10
- jahrein görmüş fetöcü korkusu11
- tipik çomar davranışları12
- şaka maka zall'ın yakışıklı olması28
- bale dünyanın en saçma sporudur22
- atatürkün göktürk yerine roma alfabesini diretmesi19
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması9
- allah çelişkili kitap gönderir mi25
- küçük yaşlardan itibaren aşılanan militarizm9
- hastası olunan sözler16
- erdoğan'ın sınıf arkadaşlarından genç olması8
- türkçüyüm oyum muharrem ince ye15
- 24 mart 2023 yrp cumhur ittifakına katılması21
- ak parti döneminde tl çok değer kaybetmedi9
- arapların türkleri sevmemesi10

entry'ler (5952)
Oyum ona en mantıklı aday o. 2. Turda ise Erdoğan karşıtı birisine.
P40 lite kullanıyorum şunu anladım ki Google servisleri olmayan telefon ne kadar iyi olursa olsun çöptür.
Benim oğlumun doğar doğmaz doktorların hiç geciktirmeden yapın dediği operasyon. Böbrek büyüklüğü vardı anne karnında hemen yaptırdık. Demek ki sağlıklı demekki lazım. Boş boş konuşmayın.
Acziyet ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Söylenecek çok şey var ama sırası değil. sahada yoklarsa biz varız. Zaman birlik olma zamanı.
Hayatında hiç rahat yaşamamış 2 3 maaşla araba almayı hayal bile edemeyen birisi otobüse bindiği için hükümeti şikayet etmez. Anadan babadan bir derme çatma evi varsa bu adamın asgari ücretle çalışması onun için yeterlidir. Zira daha iyisini ne görmüş ne de hayal etmiştir. Genç nesil böyle değil şükürler olsun.
Erdoğan aday olursa kaybeder. Ama yasal olarak olamıyor.
Kullandığım ve inanılmaz mutlu eden araç. Bir araç bu kadar mı konforlu olur. Teknoloji harikası.
Yarı otomatik araba alınmaz. Bende stepway vardı. Düşman başına. 1.5 dci motor. Ufacık arabayı bile kaldıramıyordu. Sattım kurtuldum.
O ne güzel boşluktur.
Rusların ziki tuttuğu savaştır.
Tam olarak Türk milletinin istediği muhalefeti yapıyor. Mansur yavaşın adaylığından tut diğer tüm konularda öyle. Mansur u zafer aday gösterirse ona atarız. 6lı masa gösterirse ona atarız.
Yazın kenara Rusya Ukraynadan kırım hariç komple çekilecek. işler çok kötü olursa kırımı özerk yapabilir. Ama mağlubiyet kesin savaş uzayacak seneye yazın bu iş biter.
Kaşlar lens mi.
Mesaiye kal erkenden çıkma.
null pointer hatası vermese az önce yaptığım bir tokat kebabı ve özel sobasını koyacaktım ama olmadı maalesef. eşim tokatlı bu kebabı oradan öğrendim. fakat resimlerden farklı. bir kere alta ekmekleri koyuyorsun patlıcanı kalın dilim ve bir tarafı tuzlu olacak şekilde diziyorsun. en üste kuyruk yağı olacak ki yağ patlıcandan ete sonra yine patlıcana en son altta bulunan haznedeki domatese aksın. kebaplar pişince ekmeğin üstüne dizilir. en son alt haznedeki bol domates hepsinin üstüne ekmekler full ıslanacak şekilde konur. afiyet olsun. kuzu etiyle yapılır. dana olmaz. bende iyi hanımcı çıktım. resmen tokatlı gibi anlattım.
Millet şeftaliye servetini yığıyor. Ne demişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar şeftalin olsun.
Bu toplantı direk Suriye operasyonu ile ilgili umarım yine geri adım atılmaz. Suriye pkk yuvası oldu iyice. Kobani, tel Rıfat, mümbiç ilk hedefler olacak.
AKP hala ölmedi dedirtmek için kazanacağına emin olunan köyü ilçe yapıp seçime gitmek benim gördüğüm bu. Cesur ise AKP sandığa gitsin.
Halkımızı bu kıyasa mecbur bırakan siyasete lanet olsun.
Eğer millet ittifakından kılıçdar ya da imamoğlu aday olursa direk koşa koşa zafere oy vereceğim. Kazansın kazanmasın fark etmez en azından vicdanen rahat olurum.