bugün
- arkadaşlar on üzeri iki karesi üç küpü dört ne8
- true nickli yazar17
- türklerin medeniyete katkıları12
- atatürk'ü sevmeyen insancık11
- başkanlığı bırakayım yeterki beni yargılamayın9
- arkadaşlar şişe der misiniz9
- anın görüntüsü19
- ahmet hamdi çamlı15
- düşün ki o bunu okuyor11
- sözlükten bi şey olmaz15
- arkadaşlar moderatör oluyorum31
- abdullah öcalan videolu mesaj yayınladı18
- v a m p i r o v8
- ilk buluşmada ne yenir8
- ülkenin dingonun ahırına dönmesi14
- heykeller ne işe yarıyor sorunsalı17
- 8 temmuz 2025 sözcü tv'nin karartılması24
- dolar 40 lira15
- türk milleti18
- burada ak partili istemiyorum12
- ahmet hamdi çamlı'nın cumhuriyet tweeti12
- grok'un küfür etmeye başlaması24
- ben chp'li olarak seçmenden destek almadım8
- judas'ın yaşı12
- yapay zekaya erişim engeli kararı alınması11
- bu hangi oyundan11
- temmuz emekli memur çalışan maaş indirimi8
- arkadaşlar burçlara inanan biri bakabilir mi8
- özgür özel24
- toksik yazarlar9
- siktir orospu afedersin15
- haysenin1215
- mehmet boynukalın'ın belediyelere operasyon tweeti12
- akpnin elinden dini alın geriye ne kalır20
- gocu'ya sarma sarmak15
- toprağın üzerinde yalın ayak yürümek8
- su paralarıyla togg alan yönetici8
- nihat genç8
- yazarların imza yemekleri10
- yazarların favori yazarları8
- yazarların favori sabunu9
- ak parti'nin genel müdürüne çuvalla 95 milyon tl12
- yandaş medya ahlaksızlığı8
- müsiad başkanının dolar yükselmeli demesi8
- bir akpli bir chpli bir mhpli bara gitmiş9
- sözlük kapalıyken merak ettiğiniz yazarlar18
- tezsiz yüksek lisans10
- selinsu için buluşup dövüşen erkekler9
- ölümden sonrası yoksa neden yaşıyoruz sorunsalı9
- israile askeri malzeme götüren gemi mersine geldi10

entry'ler (67)
en nihayetinde daima galip gelendir.
" türksen, sabredeceksin. " - inönü.
sabrediyoruz.
" türksen, sabredeceksin. " - inönü.
sabrediyoruz.
en son suriye fatihi'ydiniz, geçen gün suriye hükümeti türkiye'ye vize uygulamaya başladı parayla girebiliyorsun artık *
fıkra bu kadar.
fıkra bu kadar.
eskichehir :)
çok değil 1-2 sene içerisinde akit, atv, ntv, ahaber vs vs. tamamının karartılması için zemin yaratıyor. o günler geldiğinde hiç kimseden tek bir itiraz sesi yükselmeyecek. bu kararlardan en çok bahsettiğim kanalların endişe duyması gerekiyor. bunlarda o kafa olmadığı için, başlarına geldiğinde anlayacaklar.
(bkz: keser döner sap döner gün gelir hesap döner)
(bkz: keser döner sap döner gün gelir hesap döner)
rezleyelim. clover'dan sonra bakarız.
atatürk düşmanlığını bu konuya benzetirim.
tarikat ve cemaatlerin hedefi bu yüzden özellikle çocuklardır. ben çocukken de vardı bu algı. kara kedi görünce hemen başı çevirir, uğursuzluk kavramı zihnimize zerk olurdu.
aynı sistemi atatürk düşmanlığı adına da yürüttüler. çoluk çocuğun, ailelerinin beyinlerini yıkadı orospu çocukları.
bu yüzden etrafta gezinen pek çok atatürk düşmanı henüz çocukluktan devşirilmiş vatansızlardan oluşuyor.
tarikat ve cemaatlerin hedefi bu yüzden özellikle çocuklardır. ben çocukken de vardı bu algı. kara kedi görünce hemen başı çevirir, uğursuzluk kavramı zihnimize zerk olurdu.
aynı sistemi atatürk düşmanlığı adına da yürüttüler. çoluk çocuğun, ailelerinin beyinlerini yıkadı orospu çocukları.
bu yüzden etrafta gezinen pek çok atatürk düşmanı henüz çocukluktan devşirilmiş vatansızlardan oluşuyor.
700 yılında kurulan otel şirketi hala faaliyet gösteriyormuş.
ayrıca ülkedeki şirketlerin %56'sı 200 yılı aşkın süredir ayaktaymış.
bu veri almanya için %16, hollanda için %4, fransa için %3, abd için %2 ' ymiş.
türkiye'deki şirketlerin de %95'i aile şirketiymiş. bunların yalnızca %4'ü 4. kuşağı görebiliyormuş.
ayrıca ülkedeki şirketlerin %56'sı 200 yılı aşkın süredir ayaktaymış.
bu veri almanya için %16, hollanda için %4, fransa için %3, abd için %2 ' ymiş.
türkiye'deki şirketlerin de %95'i aile şirketiymiş. bunların yalnızca %4'ü 4. kuşağı görebiliyormuş.
emekli ve memurlar halinden memnun görünüyor sıkıntı yok oyna devam. var olsun ahape.
ne yani cühepa seçilsin de pkk ile müzakereler mi yapılsın apo'nun mektupları mı okutulsun videoları mı yayınlansın.
en böğüg agebe. başga böğüg yog. ben agebeliyem ogam.
ne yani cühepa seçilsin de pkk ile müzakereler mi yapılsın apo'nun mektupları mı okutulsun videoları mı yayınlansın.
en böğüg agebe. başga böğüg yog. ben agebeliyem ogam.
umarım grok.com'u kapsamıyordur sadece twitter chat botunu bağlar.
bu arada, bu yasağı destekliyorum. tutarsız saçma sapan bilgileri doğruymuş gibi aktarıp beyin yıkıyordu.
özellikle bölücü teröristler bunun yazdığı yalan tarihleri referans gösterip al bak, grok söylüyor diye kafa sikiyordu. onun dışında da boş goygoylar için kullanılıyordu.
gerçek anlamda bilgiye erişim ihtiyacı duyan için zaten chatgpt'sinden grok.com'una dünya kadar ai platformu var, geç orada yap araştırmanı.
bu arada, bu yasağı destekliyorum. tutarsız saçma sapan bilgileri doğruymuş gibi aktarıp beyin yıkıyordu.
özellikle bölücü teröristler bunun yazdığı yalan tarihleri referans gösterip al bak, grok söylüyor diye kafa sikiyordu. onun dışında da boş goygoylar için kullanılıyordu.
gerçek anlamda bilgiye erişim ihtiyacı duyan için zaten chatgpt'sinden grok.com'una dünya kadar ai platformu var, geç orada yap araştırmanı.
mahir polat ölümden döndü, mehmet murat çalık ölümle cebelleşiyor. tüm bu senaryoda senin yüzünün 1 kez dahi güldüğünü görmek istemiyorum. ciddiyetini koru, o suratında yalnızca öfke, kin, nefret ve intikam duygusu barınsın.
geçen gün yeliz yeliz diye surat ifadeleri yapıp güldün eğlendin kendince. hepsi hatalı. atatürk'e darbeci diyen, cumhuriyet'e kanlı darbe diyen adama had gülerek, mizansen ile bildirilmez. ciddiyet ve öfke ile bildirilir. bu tür şeyleri yumuşatma, esnetme, daima en ciddi ve kararlı halinde kal.
aynı " sert kayaya çarptın oğlum " ifadelerinde olduğu gibi. bu hali koru.
bunlara 1 güldüğün anda bunlar üstüne 1000 çullanır çünkü sende esneme, gevşeme, geri adım atma hissi yakalarlar. bunların en korktuğu şey ise karşısında kararlı, sert, ters, ne zaman ne yapacağı ne söyleyeceği bilinmeyen kaya gibi bir adam görmek.
daima bu tavırda ol.
atatürk, kubilay'ın katledildiği haberini aldığında o anki görüntüsü mevcut. koltukta, son derece şiddetle, nefretle, kinle, hırsla bakıyor.
https://hizliresim.com/8x4z9hd
bu bakışı, bu hisleri bekliyoruz senden. mesele artık tek başına 3-5 adamın tutuklanması meselesi değil. koskoca bir cumhuriyet dört bir yandan kuşatma altında. milletin seçme seçilme hakkı tehdit altında.
bunun ciddiyetini kavra, bulunduğun koltuğun sorumluluğunu iyice idrak et ve bundan sonraki her hamleni buna göre at zira karşındakiler senin yüzündeki tek bir tebessümü dahi fırsat biliyor.
akıllı ol.
geçen gün yeliz yeliz diye surat ifadeleri yapıp güldün eğlendin kendince. hepsi hatalı. atatürk'e darbeci diyen, cumhuriyet'e kanlı darbe diyen adama had gülerek, mizansen ile bildirilmez. ciddiyet ve öfke ile bildirilir. bu tür şeyleri yumuşatma, esnetme, daima en ciddi ve kararlı halinde kal.
aynı " sert kayaya çarptın oğlum " ifadelerinde olduğu gibi. bu hali koru.
bunlara 1 güldüğün anda bunlar üstüne 1000 çullanır çünkü sende esneme, gevşeme, geri adım atma hissi yakalarlar. bunların en korktuğu şey ise karşısında kararlı, sert, ters, ne zaman ne yapacağı ne söyleyeceği bilinmeyen kaya gibi bir adam görmek.
daima bu tavırda ol.
atatürk, kubilay'ın katledildiği haberini aldığında o anki görüntüsü mevcut. koltukta, son derece şiddetle, nefretle, kinle, hırsla bakıyor.
https://hizliresim.com/8x4z9hd
bu bakışı, bu hisleri bekliyoruz senden. mesele artık tek başına 3-5 adamın tutuklanması meselesi değil. koskoca bir cumhuriyet dört bir yandan kuşatma altında. milletin seçme seçilme hakkı tehdit altında.
bunun ciddiyetini kavra, bulunduğun koltuğun sorumluluğunu iyice idrak et ve bundan sonraki her hamleni buna göre at zira karşındakiler senin yüzündeki tek bir tebessümü dahi fırsat biliyor.
akıllı ol.
iti, hırtı, teröristi, vatan haini orospu evlatlarını sonsuza dek açığa çıkarmayı sürdürecek turnusol kağıdı, büyük ideoloji.
atatürk'ün mirası.
var olsun.
atatürk'ün mirası.
var olsun.
tüm varlığını (aç karnını doyurabilmesi dahil) akp'ye borçlu olan sözlük trollü.
burada hiçbir akpli görmek istemiyorum diyen şehit kardeşine dahi trollük kovalıyor, chp geçen yıl şunlarlaydı diye bıkbıklanıyor.
midem kalkıyor bu elemanı gördükçe, kusasım geliyor. sanırım artık engellenme vakti geldi.
burada hiçbir akpli görmek istemiyorum diyen şehit kardeşine dahi trollük kovalıyor, chp geçen yıl şunlarlaydı diye bıkbıklanıyor.
midem kalkıyor bu elemanı gördükçe, kusasım geliyor. sanırım artık engellenme vakti geldi.
19 mart darbesinin ardından halk sokağa çıktığında eskişehir'de gençlerin üzerinde bahçeli yazan tabutla gezinmesi.
lol.
lol.
boş herhalde. black clover önerilmişti ona geçelim.
bence en iyi iş ortamı burası. plazalarda sikko ortamlara domalacağına 60-70k ya 3-4 katlı villalar oluyor kiralayıp bakacaksın keyfine.
biri hopladı bile, geç şöyle. sıradaki gelsin.
ilk olarak ingilizler tarafından; mustafa kemal'i takip eden, onunla beraber hareket edenleri ifade etmek için türetilmiş tabir.
bugün bu tabirleri kullanarak kemalist köpekler, kemalist şunlar bunlar sözlerini kullananların esasen kimin iti, köpeği olduğunu anlamak için yalnızca yukarda yer alan cümleyi idrak etmek yetiyor.
100 yıldır hala göt yakmaya devam etmektedirler.
bize bu büyük onuru yaşattığı için mustafa kemal atatürk'e yine yeniden şükranlarımızı sunuyoruz. her gün havlıyor, her gün ağlıyor, her gün kuduruyorlar.
biz de bunlara bakıp bakıp keyifleniyor, ingiliz işbirlikçisi vatan haini atalarını nasıl sallandırdığımızı hatırlayıp geçmişi yad ediyoruz.
bugün bu tabirleri kullanarak kemalist köpekler, kemalist şunlar bunlar sözlerini kullananların esasen kimin iti, köpeği olduğunu anlamak için yalnızca yukarda yer alan cümleyi idrak etmek yetiyor.
100 yıldır hala göt yakmaya devam etmektedirler.
bize bu büyük onuru yaşattığı için mustafa kemal atatürk'e yine yeniden şükranlarımızı sunuyoruz. her gün havlıyor, her gün ağlıyor, her gün kuduruyorlar.
biz de bunlara bakıp bakıp keyifleniyor, ingiliz işbirlikçisi vatan haini atalarını nasıl sallandırdığımızı hatırlayıp geçmişi yad ediyoruz.
artık din sömürüsü de kurtarmıyor akp'yi. inananı kalmadı.
yargıyı aldıktan sonra geriye ne kalır demek daha doğru.
tek dayanak noktaları yalnızca yargı. başka hiçbir şeyleri kalmadı.
yargıyı aldıktan sonra geriye ne kalır demek daha doğru.
tek dayanak noktaları yalnızca yargı. başka hiçbir şeyleri kalmadı.