bugün

entry'ler (1707)

muharrem ince

Ekibi teşkilatı parası pulu bi skimi yokken böyle riskli işlere kalkışması üstün zekasına yoruyorum. Maarrem olduğu yerde dursaydı şu anki halinden daha itibarlı olacaktı.

sahte diploma yapılırken dikkat edilecek hususlar

Bir seferde yapıp iyi saklamak. Her istenildiğinde yapınca karışıyor.

ro ro

görsel

kemal kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı olamazsa sokakta dahi gezemez bu saatten sonra. Yerinde olsam seçime kadar ortalarda gözükmem zaten herkes ister istemez verecek konuşup da oyları düşürmesin.

künefe

Pek sevemediğim tatlı. Kırk yıl yemesem aklıma gelmez. Tarsuslu sadık ustanınkinde irmik var mesela kıtır kıtır peyniri bol değişik ama o da güzel değil.

emeklilere bayram ikramiyesi

Daha eyt onaylanmadı aq.

togg un 41 bin ön sipariş alması

Keriz avına benziyor. Hadi hasbelkader o arabalar çıktı nerde bunun servisi yedek parçası ıvırı zıvırı. Hakkariden alan adam arızası ya da bakımı oldu mu çekiciyle taaa gemliğe mi gidecek. 5 yıl geçmeden binilmez pahalı bi oyuncak.

muharrem inceye oy atacak yazarlar veritabanı

ince iyi de ekibi yok yalnız. Etrafına atarken bocalar gibi geliyor.

ceviz adam

Şip şap şop.

evet 15 canımızı aldı ama toprak da suya kavuştu

Bunların yatacak yeri yok aq. gideceği cenneti de ben istemem. Din satsınlar biat etsinler hala.

sözlük kızlarının fotoğrafları

Suya düşse batmaz.

floor jansen

Amazon karısı. Kodu mu oturtacak tipi olsa da memeleri çok hoş ya da bu aralar memelere karşı ilgim arttı.

üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek

Menkul kıymetler ve sermaye piyasası.

20 yıl öncesinin nesini özlediniz

Okuldan kaçıp counter atmayı fifa oynamayı. Bilgisayar başında döner yiyip zaman kaybetmezdik.

vergilerin camda sıkışan iffet olması

Vergiler cemil biz iffet hükümet de araba.

göğüs dekoltesine bakmama eşiği

Merak edilen eşiktir. Çaktırmadan bakmaya çalışılsa da sanırım benimkisi orta seviyede. Acayip zor.

yağmurlu havada araba sürmek

Yağmur var yaağmur var şimdi. Bolu dan aşağı inerken kaynaşlı civarı mesela ayetel kürsü okuya okuya inersin. Cigarada yakılmaz o yağmurda sucuk gibi olursun arabanın içine dolar.

6 partiyle ülke yönetilmez deyip 8 parti toplanmak

Başkanlığı getirirken Koalisyona son vereceklerdi ilk koalisyonu mhp ile kendileri yaptı. Nagihan da tvlerde götünü yırtıyordu o zamanlar dün gibi hatırlarım. O zaman demiştim ama ben bi sonraki seçimi chp kazanır diye akdkfl.

satrancın en önemli taşı

At. Bitanesi bile gitse oyun hevesi kaçıyor bende.

75 yaşındaki dinozor fosili dedeye oy vermek

Ulan şurdan bakkala git desen götünü kaldırmaz adamlar ankaradan istanbula yürümüş adamı eleştiriyor adkflfl.