bugün
- zina yapanların cehennemde cayır cayır yanması8
- magnolia8
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar11
- anın görüntüsü27
- bacina yapsam hosuna gider mi8
- ya olum bu ne siksokluktur9
- erzurumda ucuz et kuyruğu18
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- galatasaray8
- fenerbahçe17
- borsa istanbul9
- 185 boyunda efendi sadık yakışıklı erkek27
- ali koç9
- laiklik nedir12
- arkadaşlar bi bakar mısınız16
- yavrum diye hitap eden erkek17
- enflasyonun kasımda boynunu aralıkta belini kırdık21
- öpüşürken gülmek8
- birbirine yakıştırılan yazarlar9
- tek parti döneminin faşizm olduğu gerçeği15
- sözlük kızına aşık olunca ne yapmamız gerekiyor12
- mauro icardi20
- yakışıklı yazarlar13
- ali palabıyık30
- almanya9
- transparan kıyafeti ile dans eden seksi türbanlı16
- hurilerin ilişkiden sonra tekrar bakire olması23
- ismet gürbüz8
- 2 şubat 2023 hasan mezarcı tweet i13
- yazarların sözlükteki konumu20
- caner taslaman13
- bir insanın en aşağılık hali12
- bir kadını fiziği dışında çekici yapan detaylar43
- bir oturuşta 36 adet kestane şekeri yemek15
- yazarları anlatan görsel14
- ismet gurbuz11
- galatasarayın bir kere bile şike yapmadığı gerçeği15
- menuet kız mı erkek mi sorunsalı8
- evde rakı yapımı13
- evde tekken ve duş alırken kapının çalması28
- 22 yaşından büyük ablalar sözlükten gitsin18
- jorge fernando pinheiro de jesus8
- sonra döndüm dedim ki22
- jorge jesus'un kırmızı kart görmesi8
- 2 şubat 2023 adanademirspor fenerbahçe maçı41
- enner valencia19
- yazarların tehlikeli tutkuları18
- ismet gürbüz'ün türk olmaması10
- gecenin şarkısı8
- çalışan bir kızın yıllık bakım masrafları toplamı15

entry'ler (6887)
içinden geçiyoruz. ama tüm ülkeler götüm götüm sinsice savaştığından uzun sürüyor. eski usül pata küte savaş olsa şimdiye çoktan biterdi amk.
sesi, gülüşü, düşünceleri. yüksek libido/seksi sevmesi.
iyi. martta da götünü sikersiniz öyleyse.
çok estetik bir dekoltedir.
görsel
görsel
akışına bırakmak. kendi çıkar biryerlerden.
tam sabunlanırken suların kesilmesi kadar kötü değildir. siklemezsin gider. kapıyı kıracak hali yok ya amk.
bu kozmetik nimetlerden erkeklerde ciddi miktarda faydalanıyor. götünü, burnunu yaptiranlar. sac ektirenler, yağ aldıranlar. hiç olmadığı halde taşak yaptıranlar.
erdoğan'ı seven kişi ona oy vermez. adam zaten yirmi yıldır çalıp duruyor. artık bir ayağı çukurda, ölmeden önce birkaç sene dinlenip sefa sürmek onun da hakkı değil mi.
edit: "çalıp" yazmışım yanlışlıkla "çalışıp" olacaktı. pardon. özür. kandırıldım. aldatıldım.
edit: "çalıp" yazmışım yanlışlıkla "çalışıp" olacaktı. pardon. özür. kandırıldım. aldatıldım.
cehennem siyasal islamcılarla dolacak amk hala başı açık kadın diyor mal.
lan koskoca allah türbanlı olunca sizin yediğiniz kul haklarını, çaldığınız sınav sorularını, taciz tecavüz ettiğiniz masumları, işlediğiniz günahları görmüyor ya da görmeyecek mi sanıyorsunuz ya ahmaklar?
cehennem, dini kişisel çıkarlarına alet edenlerle dolacak. ve hatta taşacak! siz önce bunu dert edin kendinize.
başı açık kadın da günahı kadar girer çıkar cehenneme gerekirse. allahın tartısında hile olmaz. günü gelince hepimiz eşit şartlarda yargılanacağız. herkesin günahı da sevabı da kendine. kimse kendini allahın yerine koymaya kalkmasın.
lan koskoca allah türbanlı olunca sizin yediğiniz kul haklarını, çaldığınız sınav sorularını, taciz tecavüz ettiğiniz masumları, işlediğiniz günahları görmüyor ya da görmeyecek mi sanıyorsunuz ya ahmaklar?
cehennem, dini kişisel çıkarlarına alet edenlerle dolacak. ve hatta taşacak! siz önce bunu dert edin kendinize.
başı açık kadın da günahı kadar girer çıkar cehenneme gerekirse. allahın tartısında hile olmaz. günü gelince hepimiz eşit şartlarda yargılanacağız. herkesin günahı da sevabı da kendine. kimse kendini allahın yerine koymaya kalkmasın.
consume, obey, die.
gültekin beğ, attığı tweet ile ben gerçekten has bir gerizekalıyım diye bağırmış resmen.
çok fena sarhoş olup gece sokaklarda yok mu beni sikecek diye bağırmaktan bir farkı yok zira.
çok fena sarhoş olup gece sokaklarda yok mu beni sikecek diye bağırmaktan bir farkı yok zira.
etli kış türlüsü
pilav, yoğurt.
pilav, yoğurt.
hadi inşallah. gündemde ismi geçen adayların çoğundan daha uygun bir aday olacaktır.
yahoo messenger vardı.
kız özellikle istemedikçe yapılmamalıdır. soğursa saksoyu anca rüyanda görün
giymeyen değil giyemeyendir. benim eşim bunlardan biridir. yoksa ben ona ne tangalar aldım ama olmuyor işte, giyemiyor.
araya kaçmasından rahatsız oluyor. bunun yerine brazillian kesim kullanıyor. sadece tanga değil parmak arası terlik giymekten de rahatsız oluyor aynı zamanda. bir çeşit takıntı herhalde.
araya kaçmasından rahatsız oluyor. bunun yerine brazillian kesim kullanıyor. sadece tanga değil parmak arası terlik giymekten de rahatsız oluyor aynı zamanda. bir çeşit takıntı herhalde.