bugün

entry'ler (11908)

merdan yanardağ dan abdullah öcalan a övgüler

Adam Türkiye solcusunun yıllardır söylemek istediği ama söyleyemediği şeyleri söylemiş aslında. Rezilliktir.
https://twitter.com/TTAgr...eP7aCJXHIL3pRG3w&s=19

canan kaftancıoğlu vs emine ülker tarhan

Biri sakine cansız'ı örnek alır diğeri Sabiha Gökçen'i.

öyle tutma kemalist olur

Kürtçü bir sözdür.

fatih erbakan ın adnan hocacı olması

Onun argümanlarını kullanıyor.
görsel

ups boobss un kocası olacak kişi

Vasat troll gibi bir tiptir muhtemelen.

vasat troll

Kız düşürmek için chp'ye üye olmuş yokluk böyle bir şey işte.

chp li kızların genel özellikleri

Kürt veya Doğulu olurlar.

chp gençlik kolları

Kızların çoğu kürt hiç bana göre değil.

melissa p de bizim pure purple da bizim

Aynen öyle ben ikisini de severim iyi insanlar.

tanju özcan mı mansur yavaş mı daha milliyetçi

Tabii ki de tanju özcan. Hatta bana kalırsa Bırakın onu Ekrem bile mansur'dan daha milliyetçidir.

alkol içip domuz eti yememek

Evet çelişkidir. Genelde Müslümanlar arasında sanki domuz eti yiyince çok büyük bir günah işleniyor hatta dinden çıkılıyor gibi bir algı var. Halbuki islam'a göre domuz eti yemek aslında içki içmek, kumar oynamak gibi bir günahtır. Yani domuz eti yiyen kişi kafir olmaz, sadece günah işlemiş olur.

hem ak hem kk trolleri çıldırtacak bir şey bırak

görsel

geceye bir adam bırak

görsel

tabiat ankara

Değil mi ya tıpkı senin şu an aynı anda tabiat Ankara ve vasat troll nicklerini kullanman gibi.

tabiat ankara

Gerçekten çok acınası, bomboş bir insan. Boşu boşuna yaşayan birisi. Sözlükte Kimse kendisini siklemiyor ama adam yerine konulduğunu düşünüp yazarlar hakkında saçma sapan entryler girmeye devam ediyor. Ancak işsiz güçsüz bomboş ve zeka geriliği olan birisi bütün gününü böyle saçma sapan salakça şeylerle uğraşarak geçirir.

atatürk ün aleyhine konuşmak caiz değildir

Cübbeli Ahmet hoca'nın iddiasıdır.

türbanın üstüne şapka takmak

isteyen istediğini giyer kimseyi ilgilendirmez.

kenan evren

Yanılmıyorsam bu kahramanmaraş konuşmasıydı. bunu internette pek çok yerde sanki evren dini propaganda yapıyormuş gibi bir algı yaratarak paylaştıklarını görmüştüm. Halbuki evren gerçekte bu konuşmayı maraş katliamı gibi olaylara karşı yapmıştır. Yani tamamen mezhep çatışmalarını önlemeye ve alevi-sünni Birliğini sağlamaya yönelik bir konuşmadır.

içmedeyiz uludağ sözlük

görsel

yaşar nuri öztürk ün 2008 deki fetullah yorumu

Yaşar nuri'ye küfür edenler o yıllarda da Fetullah'ı salya sümük ağlayarak dinliyordu.