bugün
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı10
- kürt halkının chp'ye oy vereceğini zannetmek18
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması25
- hüdapar'a hizbullahçı diyen insan zekası15
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak14
- kadınlar ne ister32
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum dermi23
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var20
- sadece türkiyede olacak olaylar33
- kemal kılıçdaroğlu16
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak12
- enner valencia10
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi13
- öpüle öpüle uyutulmak9
- togg44
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur19
- kuvayi milliye11
- donald trump'ın tutuklanması9
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar13
- şu anda çalan şarkı17
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar11
- bir sigara mı yaksak15
- millet ittifakı17
- unutulmaz film replikleri20
- arkadaşlar imlasızsınız13
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi16
- 19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı20
- galatasaray taraftarı8
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması29
- bana film önerenin kırk yıl kölesi olurum30
- 18 mart çanakkale zaferi23
- 7 adet hurma yiyen birine zehir ve sihir işlemez33
- muharrem ince8
- ekonomi iyi diyenlere21
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- anın görüntüsü21
- sel deprem kuraklık8
- 113 bin entry girmek8
- kemalistlerin israil'i çok sevme nedeni24
- hüdaparın skandal türk bayrağı açıklaması18
- istanbul12
- kaçaklara müdahale eden subayların tutuklanması17
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması15
- muharrem inceye oy atacak yazarlar veritabanı30
- şapka takmadığı için idam edilen hulki dayı9
- hilal kaplanın yine baş örtü mağduriyeti yapması12
- kk'nın hdp'nin ayağına gitmesi23
- işkembe çorbası23
- psikolojinizi nasıl destekliyorsunuz39
- yumurtanın kolisinin 100 lira olması10

entry'ler (797)
tff yönetim kurulunda da görev yapmış olan beşiktaş eski yöneticisi. annemin not defterinde ismine rastladığımda epey şaşırmıştım. << beşiktaş yöneticisinin ismi defterde ne arıyor ? >> diye. sonra öğrendim ki annem guatr hastası olduğu için endokrin uzmanı profesör doktormuş kendisi. televizyonda bir gündüz kuşağı programına konuk olduğu için almış numarasını.
90'lı ve 2000'li yıllarda kullandığımız antenli olup, sonra antensize dönüşen, sadece konuşma ve mesaj yazma amaçlı iletişim cihazlarıdır. Mesela Ericsson a1018, Nokia 5110, Nokia 3310 modelleri esas cep telefonlarıdır. .Şimdiki kullandıklarımız cep telefonu hüviyetinden sıyrılarak küçük bir cep bilgisayarı olmuşlardır.
Benimki Allah'ın işine karışmak gibi olacak ama Atatürk'ün ölüm tarihini değiştirmek isterdim. Atamız belki bir 20 sene daha yaşamış olsa kimbilir ne değişimler, ne atılımlar gerçekleşecek, gidişat belki farklılaşacaktı.
Atatürk'ten sonraki ikinci adam ve mili şefimiz. ikinci dünya savaşı sırasındaki duruşu takdire değerdir. Eleştirilecek ve sivri yönleri bulunsa da, asaleti, devlet adamlığı özellikleri ve cumhuriyetin kurucu iradesini oluşturması ile sevgi ve saygımı kazanan tarihi kişilik olmuştur.
Kaan urgancıoğlu - Uraz kaygılaroğlu.
Birsen Tezer - Tezer özlü.
Birsen Tezer - Tezer özlü.
Terör örgütlerinin bilgi edinme, iletişim, sempatizan kazanmak için kullandığı, internetin karanlık ve derin boyutu.
Chp'den ayrılan emrehan halıcı bu isimde bir parti kurmuştu. iddialı ve dijital devrim umuduyla kurulan partinin ne oldu ve ne bittiyse, sesi soluğu çıkmıyor ve isminden de bahseden yok.
Klasik edebiyat değil de sokak kültürü edebiyatı, bir de çay ve kahve edebiyatı tadında dergiler. Ot, bavul, kafa, fil vb. türeyip gitmiştir böyle. Kapaklarındaki illüstrasyonlar ayrı bir pazarlama taktiği. Neşet Ertaş, oğuz Atay, müslüm gürses, cemal Süreya gibi popüler kültürde karşılığı bulunan efsane isimler.
televizyonlarda yayınlanan bu programlarda sunucunun her bölümde ayrı ayrı misafirleri vardır. misafirlerle daha çok aktüel konular, özel mevzular, magazinsel açıdan konuşulur. ev sahibi ve misafir formatında rahat bir stüdyo dekoru vardır. ev dekoru vermek amacıyla kanepe, koltuk gibi eşyalar yerleştirilir. seyirciler de bu programlara canlı şekilde dahil olurlar. türkiye'de bu programları (bkz: Rüstem Batum), (bkz: cem özer), (bkz: Beyazıt öztürk), (bkz: Okan bayülgen) gibi sunucular yürütmüşlerdir.
Mustafa Kemal paşa'nın Tedbili kıyafet ile libya'ya gittiği ve oradaki parçalanmış birlikleri ordu haline getirdiği, Osmanlı karşıtı olarak çıkan ve osmanlı'yı savunduğu savaş olmuştur . Bu savaşta kılıçla savaşırken el bombasından gelen bir parça ile gözünden yara almıştır.
son iki yüz yıldır giderek büyüyen turizm şekli italya, fransa, ispanya gibi ülkelerin zenginleşmesine büyük katkı sağlamıştır. bugün bile çoğumuz paris, londra, roma gibi kentlere gezip görmek için gidiyoruz, tabi sonuç olarak da alışveriş sözkonusu. ama bu çağrıyı gerçekleştiren de onların kültürel birikimidir.
Depremde Kahramanmaraş'taki ve daha çok da hatay'daki turistik tarihi yapılar zarar gördüler. Şimdi de şanlıurfa'da turistik tarihi balıklıgöl'de balıklar ortadan kayboldu, selden çevresindeki duvarlar yıkıldı, yanıbaşındaki işyerlerini su bastı, buraların ziyaretçileri yoğun olunca ben nazara geldiklerine inanmaya başladım.
adana'da bulunan, ermeni kilisesi yerine 1501 yılında inşa edilmiş olan tarihi cami. caminin ismi, orada bulunan bir yağ deposundan gelmektedir. bu yağ deposu sonradan abdesthaneye dönüştürülmüş, caminin avlusunda ve dış kısmında yağ satılmaya başlanınca ismi yağ camii
olarak anılmaya başlanmış.
olarak anılmaya başlanmış.
Sanayilerde Şahin ve doğan gibi tofaş modellerinin kaza geçiren ve hasar alan modelleri bölünerek ön kısım başka arka kısım başka arabanın parçası monte edilecek şekilde piyasaya sürülüyor ve bu araçlar yollarda tekrar kendini gösteriyormuş. Yani arabanın ön kısmı 92 model iken arka kısmı da 95 model. Yani trafikte artık azalacağı yerde bitmemelerinin sebebi de bölünerek çoğalmalarıymış.
Dünyanın temsilini sunan bir ansiklopedinin kapağı açıldığında maddeler halinde yazılmış ayrı bir dünya karşımıza çıkar. Karşımıza bir bitki, bir hayvanat, bir ağaç, tarihi bir kişilik, bir icat, bir savaş, bir gezegen de çıkabilir. Bunların ortak yönleri aynı harfi paylaşıp alfabetik sıraya dizilmeleridir.
Muhtar yürüyüşü, köy ağası yürüyüşü, lise müdürü yürüyüşü, koğuş sayımı yapan astsubay yürüyüşü, apartman yöneticisi olmuş emekli albay yürüyüşü, şantiye mühendisi yürüyüşü gibi benzetmelere gebedir. Esasında ülkemizde ayrıcalıklı kişilere özgü kabul edilen bir yürüme şeklidir.
Halkımızın Süleyman Demirel'e taktığı isim. Halk, öylesine bağrına bastı ki, Demirel cumhurbaşkanı olunca bu babalık da kuvveden fiile dönüş yaptı.
okyanusya kıtasında bulunan pasifik adası ülke. güney yarımküre'de olup yeni seneye ilk giriş yapan yer olduğundan adını yılbaşıdan yılbaşıya duyarız.
şarkının sözleri sezen aksu ve pakize barışta imzalı. 1997 çıkışlı demir demirkan etkisi olan sertab gibi albümünün melankolik iklime sahip, travmatik dozu yüksek ve sözleri etkileyici şarkısı.
balıkçı pazarını mesken tutmuş ensesi kalın kedilerdir. kedilerin değnekçisi de bunlardır.