bugün
- sözlükte kız var mı9
- sabah sabah moral bozan şeyler13
- geceliği 35 lira olan eskort14
- muhafazakar kesimin favori şair ve yazarları12
- müslümanlık türklükten daha önemlidir16
- ağustos 2022 vaiz maaşları8
- engelli kiracıyı sokağa atmak33
- özel isim dışında da kullanılan kız isimleri12
- cem yılmaz merhaba dese gülecek dinleyici11
- erkek olsaydım9
- anın görüntüsü37
- askerlikteki ilk gece27
- gecenin şarkısı14
- imamların 20 bin tl maaş alması15
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri44
- sevmediğiniz bir kadınla evlenir misiniz17
- aydın8
- türkiyede pahalılığın sebebi akaryakıttan ötürüdür18
- bir cipsin 12 tl olması16
- o kız sana her yönden fazla diyen iş arkadaşı11
- istanbul havalimanı ndaki arap ayısı11
- sözlük kızlarının koca adaylarından beklentileri17
- yazarlar semt kursa ismi ne olurdu11
- öğretmenlerin çok fazla maaş alıyor olması10
- 15 temmuz 2022 uludağ sözlük grup seks partisi15
- güzel bir kız nasıl tavlanır16
- 36 5 numara ayağı olan kız19
- öğretmenlerin 3 aylık tatilinin başlaması8
- kamu yönetimi okuyup kaymakam olacağım12
- rte 2023 seçimini kazanırsa yazarların yapacakları13
- 3 temmuz 2022 akp'nin dodurga da yüzde 90 alması33
- bulunduğunuz yerin hava durumu15
- halk tv'nin hdp kongresini vermesi12
- chpnin 128 milyon dolar yalanının patlaması29
- şeriat gelirse kemalistler ne yapacak17
- sözlüğün en güzel kızları14
- japon balığı hakkında bilgi20
- sigaraya zam13
- 661 kırkpınar yağlı güreşleri32
- sözlük erkeklerinin yemekleri14
- sevmediğin biri ile evlenmek10
- her yaz enez'e gitmek9
- aleyna tilki18
- doktorun kalp sağda mıydı solda mıydı demesi10
- erkeksi bayan buse ile nişanlanmam10
- send nudes ne demek sorunsalı11
- avrupa görmüş adam10
- 3 temmuz 2022 trabzon of taki gerici yürüyüş20
- gece arayan hurdacı10
- bayramlaşmaya gelen kolsuz tişörtlü dul komşu9

entry'ler (660)
Evet kılçığı vardır.
Arkadaşlar eminim aramızda bu tip insanlardan yoktur. Ama herkes yakınındaki çevresini kibar bir dille uyarsın. Ona bir deodorant hediye etsin ve nasıl kullanması gerektiğini öğretsin. Çok ciddiyim. Ben ergenlik zamanlarımda ter kokuyormuşum ve farkında değildim. Bir büyüğüm bana deodorant hediye etti ama o kadar da mal olmadığımı düşünerek nasıl kullanmam gerektiğini bana söylemedi yada söyleyemedi bilmiyorum. Ben o deodorantı parfüm sanıp birkaç yıl elbisemin üzerine sıkarak kullandım. Sonra sonra yine bir arkadaşımın uyarısıyla bu yanlıştan döndüm. Allah'a şükür artık kişisel temizliğime dikkat eden bakımlı biriyim. Siz de çevrenizde bu tip insanlara karşı hassas olup onlara doğruyu gösterin. Okuduğunuz için teşekkürler.
Bu entryi elimde sigarayla yazıyorum. Bir kaç saat içmedim. Spnra dayanamayıp yine yaktım ve pişmanlık içinde bu entryi giriyorum. Help please me.
7/10 görüyorum kendimi. Eskiden beğenmezdim ama yaşlandıkça yakışıklılaşıyorum galiba.
Ege bölgesinin her ili gibi Balıkesir de bu bakımdan mümbit (bereketli) bir şehirdir. Özellikle muğla, denizli, afyon, kütahya, Balıkesir ve bursa'nın dağ köylerinden çok türkü derlenmiştir.
Yabıştırın bizim kızlar. Haydi güveniyoruz size. Haydi kızlar ezin geçin şunları. Türkün gücünü görsünler.
Edit: bizim kızlar bırakmıyor. 2-2 set eşitliğini sağladık. Haydi sultanlar yıkın şu sahayı.
Edit 2: aq amerikanları yu es ey diye bağırıyor. Öpmeden bırakmayacağız.
Edit3: hadi bizim kızlar şu amerikanların alnının çatına ölüm öpücüğünü kondurun.
Edit 4: ulan alkış yapmaktan ellerim şişti. Anneniz size aslan sütü mü içirdi be kızlar. Böyle mücadeleden sonra yenseniz de yenilseniz de şerefle şanla şöhretle bizimlesiniz. Helal size. Helal yediğiniz ekmeğe içtiğiniz suya.
Edit 5: canınız sağolsun kızlar. Ankarada alırız boylarının ölçüsünü. Elinize sağlık.
Edit: bizim kızlar bırakmıyor. 2-2 set eşitliğini sağladık. Haydi sultanlar yıkın şu sahayı.
Edit 2: aq amerikanları yu es ey diye bağırıyor. Öpmeden bırakmayacağız.
Edit3: hadi bizim kızlar şu amerikanların alnının çatına ölüm öpücüğünü kondurun.
Edit 4: ulan alkış yapmaktan ellerim şişti. Anneniz size aslan sütü mü içirdi be kızlar. Böyle mücadeleden sonra yenseniz de yenilseniz de şerefle şanla şöhretle bizimlesiniz. Helal size. Helal yediğiniz ekmeğe içtiğiniz suya.
Edit 5: canınız sağolsun kızlar. Ankarada alırız boylarının ölçüsünü. Elinize sağlık.
Nana'nın ilk entrysine katıldığım yazardır. Severek takip ediyoruz. iyi yazmaları olsun.
Favorim türk kahvesidir. Diğer kahvelerin hiçbiri damak zevkime uymuyor. Starbucks kapısından girmedim ama kahve dünyasında içtiğim tek kahve türk kahvesi.
Burdan edip geşmiş. Edibo'nun halis aydemir ile olan münazarasını bi izleyin. Sanki mike tyson ile muhammed ali boks yapıyor.
Valiliğe gidip misafir evi sorun.
Romantik bir hayalden ibarettir.
Topluma mâlolmuş koca koca sözlük yazarlarısınız. Utanmadan bir de milletin aklıyla alay ediyorsunuz. Sizin tuttuğunuz parti oy istemeye bizim mahalleye gelir elbet.
Çaykur rize.
Neşet Ertaş ve babası muharrem ertaş arasındaki atışmada baba'nın oğluna karşı yazdığı türküdür. "kızmadım neşetim kırıldım sana.."
Peki amaç nedir? Neden kokmak ister ki insan?
Dizide de çok korkardı kalp krizinden. Dizideki babası da kalp krizi geçirip öldüğü için acayip takıntılı bir adamdı.
Shrek gübi olursunuz mazallah çocum. Denemeyin
Çocuk mu kandırıyorsun lan basbaya soda bu. Diye devam eden seyfo dayı repliği. Sahi sodayla madensuyunu nasıl ayırt ediyorsunuz?