bugün

sevdiği entry'ler

fenerbahçe

Futbolla alakam yoktur ama illa bir takım dersem GS derim.

Ama bu takıma aşırı üzülüyorum.

Şampiyon olacaksın!

ak partizanlar ekonomi hakkında ne düşünüyor

Üretim: türkiye üretim üssüdür. türkiye bir çok sektörde avrupa sıralamasında ilk 5 tedir. nüfusa oranla bakıldığında da dünya sıralamasında bir ülkedir. üretim konusunda ülkenin bir problemi yoktur.

Enflasyon: Enflasyon vatandaşın yaşamı için çok büyük bir problemdir. fakat özellikle son 6 aydı enflasyon düşmeye başlamış fiyat sabitliği görülmeye başlamıştır. fakat bu dalgalanmaların 1-2 yıl sürmesi mümkündür.

Ticaret: Türkiye deli gibi ticaret yapan bir ülkedir. yer altı kaynakları olmayan ve görece verimsiz olan arazilerde ticaret konusu sadece üretim mallarıdır. türkiye'de bu konuda ziyadesiyle başarılıdır. lakin toplamda 30-40 yıllık bir endüstri geçmişi olan bir ülkenin kalkıp 200 yıl önce sanayi devrimini gerçekleştirmiş bir almanyayla yarıştırmak saçmalık olur.

Tüketim: türkiye ve dünyada tüketim çılgınlığı zaten kapitalizmin getirdiği ve yıllardır dünyanın içinden geçen bir sistemdir. bunun malesef ki bir çaresi yoktur.

türkiyeden siktirolup gitmek

ülkem beni kovmadıkça asla yapmayacağım şeydir.

biz bu ülkede doğduk. burada okuduk, yeri geldi yurtdışına gittik eğitim aldık. oralarda kalma şansımız var iken gelip ülkemizde hizmet etme onurunu yaşadık. niçin ülkemizi terk edelim? siyasi iktidarlar geçicidir, düzenler değişebilir önemli olan insanın ülkesine sahip çıkma duygusudur.

40+ yıl türk silahlı kuvvetlere hizmet etmiş bir baba ve 50+ yıldır bu ülkeye nefer yetiştiren bir öğretmen bir annenin oğlu olarak bir an bile ülkemden ayrılmayı düşünmedim, düşünmem de.

türkiye, türklerindir.

aptal türk kızlarını düzmeye devam edeceğiz

yurtdışından gelen her yabancıya orospu gözüyle bakan bir milletin insanı mı söylüyor. gidin de bir bakın. antalya da kocasının yanındaki kadına asılan yurdum insanına bakın. kendi ülkemizde bunlar varken yabancılara pekte bir şey söylememek gerekir. insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.

22 mayıs 2023 sinan oğan ın açıklamaları

" biz vermeye karar verdik,
Kime diye soracak olursaniz
Efendim biz yavuz ağiralioğlu gibi gereksiz konusup lafi donderemedigimiz iç
Direk söyluyorum
Cumhura vericez".

şerefsiz ak troll ordusu

en kötü şurada Erdoğanın türkiyeyi savunma sanayi alanında nasıl çağ atlattığını yazıyoruz, bir savunma sanayi ve teknoloji meraklısı yazar arkadaşınız olarak, hatta bu silahlar ve sistemler ile ilgili tanımlar giriyoruz, hep birlikte sevinelim bunlar siyaset üstü konular diyoruz, herkese saygı duyuyoruz, ama gel görki biz aktroll ilan ediliyoruz' ya sizde bir tuhaflık var yada bizde diyeceğim ama bütün herşeyi siyasileştirdiğiniz için ülkenin menfaatine olan herşeyi itibarsızlaştırıyorsunuz aslında, yapmayın bunu, hepimiz aynı geminin içindeyiz millete aktroll yaftası vurmayı kesin lütfen, ayıp birşey koca koca adamlarsınız.

sözcükte mal yazarların hiç bitmemesi

sözcükte mi? *

sözcükte mal yazarların hiç bitmemesi

Sözlükte dile getirilmesi talihsiz ve komik olan iddia. Hem madem rahatsızsan neden buradasın ?

bik bik sözlüğün en squat popolu kızıdır

bikbik: kanka yha benim hakkımda başlık aç.

menuet: tmm.

kredi kartından nakit çekimin yasaklanması

Karttan kesim yapacak ise nasıl vergi kaçıracak. Ayrıca adam üstüne komisyon koyuyor da satış yaptı diye gözüktüğü için ödediği vergiyi de koyuyor aldığı risk için sakalını da koyuyor. Verdiği paranın vergisini talep etmek hakkı.

Suç işletme de değil. Devlet regülasyonlarının vatandaşı düşürdüğü durumda.

Piyasa her vakit kendince makul çözümler üretir.

Edit: biz otobüs kartı ile bira alan nesillerdik. Bide şey var. Bu haberi biraz araştırdım yasak geldi demiyor kısıtlama geldi diyor.

kılıçdaroğlu nun oy almak için yalakalık yapması

Bukalemun gibi dönüyor. MasaAllah dedeme.

depremzedelere küfür eden ırzı bozuklar

Depremzedeler sırf AKP ye oy verdi diye günlerdir küfür eden orospu dölleridir.

Çevremde akp ye veren depremzedelere neden AKP diye sorunca Tayyip giderse sokakta kalırız CHPye güvenemiyoruz diyorlar.

Haklılarda Kemal anca Twitterda tweet attı, deprem bölgelerine gidip halka güven vermedi.

ikinci olarak oyumu birinci turda düşünmeden kemale verdim ama ikinci turda anca skimin başını alırsınız. Depremzedelere küfür edenlerin desteklediği adama oy verip de onları sevindiremem.

nihavend longa

Severim iyi yazardır.

sari civciv

Rumeli kötülüyorsa mutlaka iyi biridir. Çünkü o dinsiz,kitapsız,inkarcı ateist müslüman,milli,vatansever,ülkücü,ezan ve bayrak sevdalılarını sevmez.

sari civciv

Bir türk vatandaşı olarak seçme hakkımı kullanman, neden sizi bu kadar rahatsız ediyor?
Bir oyum var kime vereceğimi size soracak değilim.
Erdoğan babamın oğlu değil, karşısında milli, vatansever, icraatlarını sunan, pkk’a/feto’ya karşı olan biri olsa oyum ona olur. şUan öyle biri yok.
Inşallah gelecek seçimlere…

sari civciv

(bkz: rumeli71) bu kadar kin/nefret sağlığına zararlı. Az sakın ol.
Buğüne kadar hiç tuvalet temizlemedim,(Halkla ilişkiler mezunuyum.) Hiç gocunmam gerekirse temizlerim…
Oy verdiğim kişi ne babam, ne dinim, ne allah’im, ne peygamberim. Ben müslüman türk’üm, tabi benim görüşüme en yakın partiyi savunacağım.
Karşısına daha iyi bir aday getirin oyum ona. Pkk, feto desdekcisi partiye değil.

bir baltaya sap olamadim

Bu güzel entry için teşekkür ederimm.

Ama ben babam ateist diye agnostik değilim.

benim babam çok farklı görüşte ama benim görüşüm çok farklı. Mesela benim babam asla ülkü ocaklarına gitmeme izin vermezdi ama ben gidip saatlerce orada olurdum vb vb örnekleri çok.

Sorguladığım için agnostiğim.

saygı

Az önce bir video izledim. Genç bir adam sarıklı adama hakaret edip sataşıyor.

Ya sanane be kardeşim. Sanane ya.

ister sarık takar, ister cübbe giyer, isterse hiç giyinmez. Sen kimsin ki o adamı dış görünüşüyle yargılıyorsun.

Neyse, iyi dayak yemiş.. birdaha yapmaz en azından.

Saygı duyacaksın!