bugün
- chpkk lıların şeref yoksunu olması8
- tulumba tatlısı8
- atanan öğretmenler neden bu kadar seviniyor18
- allah çelişkili kitap gönderir mi14
- sabah çorba içmek14
- chp lilere büyük müjde demokratik özerklik geliyor23
- recep tayyip erdoğan29
- dinden çıkanların artması8
- camiler siyaset yapma yeri değildir21
- fetöcülerin kuduz köpek gibi ince'ye saldırması9
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı20
- yavuz ağıralioğlu8
- pkknın seçime kadar eylemsizlik kararı alması11
- 28 mart 2023 türkiye hırvatistan maçı9
- muharrem ince43
- ekrem imamoğlu10
- zina yapanları en az 4 kişi görmeli30
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor26
- kredi çekmek10
- iftarda tıka basa yeyip fakirin halinden anlamak22
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- sahurdayız uludağ sözlük37
- israil'deki protestoların arkasında abd var16
- kemal kılıçdaroğlu14
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası23
- sadettin tantan12
- boğazı düğümleyen film'ya da dizi sahnesi15
- ekşi sözlük25
- iki sene içinde kuzey ırak türkiye'ye katılacak18
- hadi herkes uyumaya10
- doğu perinçek17
- hz muhammed10
- ecevit'in lise mezunu olması26
- kızların herkesi beni sikmek istiyor sendromu18
- kılıçdarla mı inceyle mi kavgaya gidilir sorunsalı9
- konyalı olmak9
- erdoğan'ın diploması yok29
- katil civciv8
- israil de başlayan gezi olayları23
- evli çiftlerin birbirlerine geri zekalı deme eşiği13
- anın görüntüsü24
- bütün eski akplilerin muharrem inceci olması11
- tayyibe merve çakar18
- hdp gelsin yeter ki rte gitsin10
- 4 saatlik uykunun bir insana yettiği gerçeği8
- en büyük sanatçısı fazıl say olan ülkede yaşamak11
- sol frameyi canlandırıyoruz kampanyası8
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması15
- 27 mart 2023 kemal kılıçdaroğlu'nun sana söz klibi10
- fatih erbakan'ın ilginç açıklaması26

entry'ler (566)
belki dinleyecek müzik bulamamak veya şarkıcıları beğenmemek evet de, kitap geniş bir yelpaze.
tıpkı filmler gibi, daha önce bitirilip sevilmiş kitaplar çok kere okunulabilir. roman, felsefe ve şiir gibi yazımlar sevilmiyorsa eğer, dergilere, belgesel yazılarına geçilebilinir. okumak zevkli bir uğraş.
tıpkı filmler gibi, daha önce bitirilip sevilmiş kitaplar çok kere okunulabilir. roman, felsefe ve şiir gibi yazımlar sevilmiyorsa eğer, dergilere, belgesel yazılarına geçilebilinir. okumak zevkli bir uğraş.
tutumluluk adı altında cimririlik yapan, sürekli mantığı ile hareket ettiği için aşkı yaşayamayan kadınlardır. arada bir zincirlerini kırıp aşık olsalar bile çok fazla randıman aldıklarını görmedim.
enrique iglesias.
Karşıt görüşlü kişilerin fikirlerini dinleyen, tahrik unsuru göstermeksizin kendi görüş ve düşüncelerini savunmaktan vazgeçmeyen, olaylara diğerlerinden daha olumlu yaklaşan bireydir. Diğer ateistlerden farkları yoktur çünkü onlar da görüş konusunda katı ve ketumdur. Allah, peygamberler ve bilimum melek ve şeytan gibi öteberilere inanmazlar. -inanmazlar derken bile sanki varlarmışta onlar inanmıyormuş gibi oldu. Hayır, onlar yok sayarlar-
Ama yine de en temizi agnostik olmaktır. Ki en mantıklı olanıdır. Allah'ın varlığı ve ya yokluğuna dair belli bir ispat yoktur. Bilim bile bir yerde tıkanır durur çünkü. (Buradan açıp kuran'ı okumamı tavsiye edecek olan bıçkın çocuklara şimdiden selam ederim. Öpüyorum sizi)
Ama yine de en temizi agnostik olmaktır. Ki en mantıklı olanıdır. Allah'ın varlığı ve ya yokluğuna dair belli bir ispat yoktur. Bilim bile bir yerde tıkanır durur çünkü. (Buradan açıp kuran'ı okumamı tavsiye edecek olan bıçkın çocuklara şimdiden selam ederim. Öpüyorum sizi)
yaşam döngüsüne katkı.
nasıl ki oksijensiz yaşayamıyorsak, karbondioksite ihtiyaç duyuyorsak, güzel böbrekler için yeterince su tüketiyorsak, büyüyüp gelişmek için de bünyeye az biraz azot vakumlamak gerek.
bitki ve hayvanların üretmiş olduğu atıklar, yine biz insanlar dahil olmak üzere tüm canlıların ölü bedenleri toprakla birleştiğinde, tabiat ananın gözleri kalp kalp olur. toprakta bulunan denitrifikasyon bakterileri, nitrit ya da nitratı azot gazına çevirir. böylece azot atmosfere karışıp canlıların gelişmesine destek olur. azot, özellikle bitkilerin mihenk taşıdır ayrıca. onlar bu sayede büyür, bizler bu sayede nefes alır veririz.
nasıl ki oksijensiz yaşayamıyorsak, karbondioksite ihtiyaç duyuyorsak, güzel böbrekler için yeterince su tüketiyorsak, büyüyüp gelişmek için de bünyeye az biraz azot vakumlamak gerek.
bitki ve hayvanların üretmiş olduğu atıklar, yine biz insanlar dahil olmak üzere tüm canlıların ölü bedenleri toprakla birleştiğinde, tabiat ananın gözleri kalp kalp olur. toprakta bulunan denitrifikasyon bakterileri, nitrit ya da nitratı azot gazına çevirir. böylece azot atmosfere karışıp canlıların gelişmesine destek olur. azot, özellikle bitkilerin mihenk taşıdır ayrıca. onlar bu sayede büyür, bizler bu sayede nefes alır veririz.
3. birleşim olarak araba anahtarı ile voltran oluşur.
satanist ilahisi dinleyip, aynı zamanda çok hümanist olan insanlar tanıyorum.
rastlantılar ve tesadüfler. bir kişinin hatasını, tüm kitleye yükleyip genellemek yanlış. bu adam metal müzik yerine klasik müzik dinleyebilirdi. rock dinleyen bir adamın insan öldürmeyeceğine kanaat getiremeyiz değil mi.
rastlantılar ve tesadüfler. bir kişinin hatasını, tüm kitleye yükleyip genellemek yanlış. bu adam metal müzik yerine klasik müzik dinleyebilirdi. rock dinleyen bir adamın insan öldürmeyeceğine kanaat getiremeyiz değil mi.
(bkz: küçük prens) (bkz: kibritçi kız)
şu sıralar aşk acısı çeken, beni de betty blue'a benzeten bir içim su insan.
sıcak su olayı ile kafaları karıştırmıştır.
ölü bedeni ısıtmak istiyorsa neden nefes alan bir kadın tercih etmediği kafalarda sorudur çünkü düşünüyorum da, ben bir ölü sevici olsam, önümde olan tüm riskleri umursamadan bir mezar açıp mehrum kişiye hallensem, herhalde onun vucut soğukluğu ve ya ne bileyim olaylara tepkisiz kalışı beni şehvete tırmandırırdı.
ölü bedeni ısıtmak istiyorsa neden nefes alan bir kadın tercih etmediği kafalarda sorudur çünkü düşünüyorum da, ben bir ölü sevici olsam, önümde olan tüm riskleri umursamadan bir mezar açıp mehrum kişiye hallensem, herhalde onun vucut soğukluğu ve ya ne bileyim olaylara tepkisiz kalışı beni şehvete tırmandırırdı.
bir kova kadınının bile sinirlerini bozabilen, bir günü diğerine benzemeyen, hep pohpohlanmak istenen, kıskanan ama kıskanılmayı sevmeyen hatta taviz bile vermeyen, çok yakışıklı, çok güzel gözleri olan, iç çamaşırı sıcaklığında elleri olan, yalancı, düzenbaz ve zekidir.
ha bir de ütopya'da dört nala uçan bir unicorn'dur.
ha bir de ütopya'da dört nala uçan bir unicorn'dur.
ağızda lapa olan pilav gibi kekremsi bir tat bırakır. ha nedeni dudağa yiyilen yumruk sonucu kanayan diş etide olabilir. bilmiyorum.
-2 sene önce bir cesaretle ayrıldığım sevgilimi hala seviyorum. bu onu bilmiyor, o da beni seviyor. geri adım atamam. çünkü ben dediğim dedik bir kızım. çevremin bana empoze ettiği bu yakıştırmaya uymak zorunda hissediyorum kendimi. saçma ama evet. ha bu arada seviyorum diyorum ama, ne bileyim. belki de seviyorum zannediyorum. belkide bu düşünceye kapılmamın sebebi henüz onun kadar kimseyi sevmemiş olmamdır.
-çocukluğumuzu beraber geçirdiğimiz en yakın arkadaşım artık bana samimi gelmemeye başladı. sırlarını benimle paylaşmayıp içine attığını görüyorum. ayrıca babasından kalan mirasın onu değiştirdiği tartışılamaz bir gerçek.
-insanları çok fazla ciddiye alıyorum. uyuşuk biri olmasam onlar için elimden geleni yaparım. ama olmuyor. sadece insanların sorunlarını düşünüp kafa yoruyorum.
-hep, ben elmayı seviyorsam, elma da beni sevmek zorundaymış gibi davranıyorum. fazla sıkıcıyım.
-çocukluğumuzu beraber geçirdiğimiz en yakın arkadaşım artık bana samimi gelmemeye başladı. sırlarını benimle paylaşmayıp içine attığını görüyorum. ayrıca babasından kalan mirasın onu değiştirdiği tartışılamaz bir gerçek.
-insanları çok fazla ciddiye alıyorum. uyuşuk biri olmasam onlar için elimden geleni yaparım. ama olmuyor. sadece insanların sorunlarını düşünüp kafa yoruyorum.
-hep, ben elmayı seviyorsam, elma da beni sevmek zorundaymış gibi davranıyorum. fazla sıkıcıyım.
bıçağın başkenti.
(bkz: 1 aralık dünya aids günü)
aşk haziranda başka olsaydı dünya aids günü 1 temmuz olurdu. hayret bir şey.
aşk haziranda başka olsaydı dünya aids günü 1 temmuz olurdu. hayret bir şey.
okayi yamaşita kombamba.
ağızdan şoppi gibi çıkar ama aslında şappey dir o.
ayrıca: http://pbs.twimg.com/media/BACbuE_CEAEBr_f.jpg:large
ayrıca: http://pbs.twimg.com/media/BACbuE_CEAEBr_f.jpg:large