bugün

entry'ler (1607)

tava ciğer

nâm-ı diğer edirne'ye gitme sebebi.

ronaldo nun yakışıklı kaslı ve zengin olması

aynı zamanda yüksek meblağda paraya arabistan'da oynamayı kabul edecek kadar arap yalayıcıdır.

sözlükte gerçek isim kullanmak

üniversite öğrenciliği ve iş hayatı açısından risk oluşturabilecek olduğundan dolayı yanlış bulduğum harekettir.

en sevdiğiniz şarkıcılar

10 seneden fazla bir süredir katy b'dir. buralarda da birkaç konser patlatmasını isteriz tabiî ki.

flash haber tv

flash tv nasıl olmuş da atatürkçülük kisvesi altında sol marjinalleri yalayan bir haber kanalına evrilmiş. üşüyoruz yalçın abi seni ekranlarda göremediğimiz için.

sudekiray ın özür beklemesi

önce galerinin, sonra da sol frame'in anasını mis yunivörs ve ruj başlıklarıyla tekrar tekrar ağlatsın, sonra da küçük çocuk gibi devamlı bondon ozor doloyon diye zırlasın.

tutmayın küçük enişteyi, kendi hâlinde takılsın.

bedava tatil verilse bile gidilmeyecek ülke

afganistan, azerbaycan, bangladeş, hindistan, israil, pakistan ve ukrayna.

pupa

bir zamanlar apple ürünlerinin satışını yapan ve tamir eden şirketlerden biriydi. önce mağazalarını troy'a devretti, sonra da evimin karşısındaki teknik servis ve aynı zamanda genel müdürlüğün de bulunduğu binayı terk etti.

parti

genellikle akla siyasî olanı gelen hededir.

verilen ilk parti

kendim parti vermedim; ne ortaokulumda, ne de lisemde mezuniyet balosu düzenlenmedi. ancak ilk katıldığım parti yanlış hatırlamıyorsam iyi parti'ydi.

aro

metro market'in fason olarak ürettirdiği ürünlerin bir kısmı için kullandığı markadır.

mehmet kemiksiz

trt müzik'te bestehan adlı bir programı da bulunan, ülkemizin nadide sanatçılarındandır.

udi

ud çalan kişiye denir. modern olarak bu işi icra edenler arasında sayın gülçin yahya kaçar hanımefendi bulunmaktadır.

sudekiray

kaç kere çaylak olmasına rağmen hâlâ akıllanmayan, yediği binlerce naneden sonra çaylaklığın haksızlık olduğunu iddia eden rujolog.

telegram ın var mı

eskiden vardı, ancak hemen hemen hiç kullanmıyordum. şimdi hesabı da sildirdik çok şükür.

die young

kesha'nın 2012 senesinde çıkan bir şarkısıdır.

zallın yeni yılda 1000 ulupuan hediye etmesi

migros'ta geçerliyse atlarım ben bu işe.

kpop vs upop

upop'tan kasıt özbek popuysa tercihimi upop'tan yana kullanacağım versus.

kpop gruplarının haremlik selamlık olması

şirketlerin kpop gruplarını ya sadece kızlardan, ya da sadece erkeklerden toplayarak kurması olayıdır. hiç mi olmaz şu koca sektörde karma, yani kızlı erkekli bir grup?

100 bin tl üzeri kredi kartı limiti olan yazarlar

çok şükür benim dahil olmadığım kervandır. sadece halkbank'tan kredi kartım var, o da 2000 ₺ gibi oldukça düşük bir limitli.