bugün

entry'ler (1272)

alper erözer

seneler önce carry potter sayesinde kendisinden haberdar olduğum, artık eskisi gibi popçu olmayan, yerine rap ve drill'e geçen şarkıcı.

obez okek

akıllara matematiği getiren bir nick.

adalet ve kalkınma partisi

kurulduktan bir sene sonra günümüze değin iktidar olan partidir.

seçimlerde kime vereceksiniz

oyumu muharrem ince'ye vermeyi düşünüyorum. erdoğan karşıtı değilim ancak ak parti zaten 21 senedir iktidarda, onlara tekrar vermenin pek bir mantığı olduğunu düşünmüyorum; millet'e ise hdp/tip tehdidinden, bundan mütevellit de ülkenin hayatî ayarlarıyla oynanması riskinden dolayı vermek istemiyorum. sinan oğan'ı ise pek tanımam, etmem.

helen marnie

ladytron'un olmazsa olmazı olan, sesine kurban olduğum hanım kızımızdır.

ladytron

üyelerinden helen marnie'nin çok tatlı bir sese sahip olduğunu düşündüğüm ve son zamanlarda kafayı iyice bozduğum grup. destroy everything you touch adlı şarkıları adeta bir şaheserdir, another breakfast with you da güzeldir.

chitir chicken

görsel

binkılıç

istanbul'da henüz gitmemiş olduğum yerlerden birisidir. çatalca ilçe sınırlarına bağlıdır.

istanbul un denize kıyısı olmayan ilçeleri

avrupa yakasında olanları esenyurt, başakşehir, bağcılar, güngören, esenler, bahçelievler, bayrampaşa, gaziosmanpaşa, sultangazi ve şişli'dir.

anadolu yakasında olanları ise ataşehir, ümraniye, sancaktepe, çekmeköy ve sultanbeyli'dir.

ilçenin kendisinin denize kıyısı olmasına rağmen ilçe merkezi deniz görmeyen ilçelerden örnekler ise arnavutköy ve çatalca'dır.

istanbul un denize kıyısı olan ilçeleri

eyüpsultan'ın hem haliç'e, hem de karadeniz'e kıyısı vardır. tabiî ki merkezi haliç kıyısındadır.

küçükçekmece'nin marmara denizi'ne küçücük bir kıyısı mevcuttur.

kâğıthane, arnavutköy ve çatalca'nın ise merkezleri deniz kıyısında değildir.

bolu

kendisine bağlı olan seben ilçesinden geldiğim il, güzel memleketim.

yeniçağa

bolu'nun merkeze en yakın ilçesi.

simav

kütahya'ya bağlı olmasına rağmen il merkezine uzak olan bir ilçe.

beşiktaş jk

beşiktaş ilçesindeki başlıca kaleleri dolmabahçe, akaretler, çarşı ve serencebey olan; fenerbahçeli olduğum hâlde ortalama taraftarını çoğu fenerbahçeliden daha sempatik bulduğum spor kulübü.

galatasaray vs fenerbahçe vs beşiktaş

fenerbahçe 216, galatasaray ve beşiktaş 212.

askerlikte öğrenilen en önemli şey

üzülerek söylüyorum ki hiçbir şey, çünkü ben askerlik görevinden özelliklerini taşıdığım sendrom dolayısıyla muaf tutuldum.

adam öldürmüş sözlük yazarları

ben değilimdir, olsa olsa küçükken gta vice city'de falan öldürmüşümdür. gerçek hayatta adam öldürmek güven, özveri ve tecrübe ister.

yazarların özel bir sempati beslediği şehir

her şehre sempati beslerim; illaki seçeceksem de bitlis derim.

yazarların en etkilendikleri oyun

mario'nun dos uyarlaması olan mario & luigi adlı oyundur.

cajun corner

ankara merkezli olmasına rağmen türkiye'nin onlarca ilinde şubesi bulunan tavukçu zinciri.