bugün

entry'ler (51)

arkadaşlar imlasızsınız

Ben imlalıyım. Bu durumda serzeniş sahibi yazarın arkadaşı olmuyorum. Kızlar iyi erkek sevmez derlerdi doğruymuş.

sırrı laçin

Bağlama virtüözü ve ses sanatçısıdır. Bağlamayla ve curayla efsane coverlar yapar. Aynı zamanda istanbul'da kendi ismiyle çalıştırdığı bir enstrüman satış mağazası vardır. Bağlamaları sadece tam profesyonel olarak üretir. Yarı prof veya öğrenci bağlaması satmaz. Güler yüzlü, öğrenmeyi ve öğretmeyi seven temiz bir insandır. Tanımayan bağlamaseverlere youtubedan bakmalarını ısrarla tavsiye ederim.
(ses:#9811)

karadenizli yazarlar

Bana dmden ulaşın arkadaşlar bir durum var onu çözmemiz lazım. Tercihen erkekler, ama kızlar da olabilir. Sonuçta orda yerel halktan tanıdıkları olan birileri lazım. Trabzon ve rize önceliklidir.

kerem kınık

Ben güvenmiyorum artık ya. Bir kere satan hep satar. Mağdur kardeşlerimiz adına üzgünüm. Haluk Levent o bağışı toplamasaydı, çadırlar filan depolarda sır olacaktı. Yardımla yapılan malzemeleri yine yardım parasına karşılık satmışlar.

akp seçimi kaybederse gitmiyorum dermi

Demokrasik bir ülkede yaşıyoruz, ben sayın cumhurbaşkanımızın böyle bir toyluk yapacağına ihtimal vermiyorum. Bence o da yoruldu bu hayattan. Dinlensin gayrı. Alsın çayını kahvesini denize bakan bir balkonda anılarını yazsın.

bir sigara mı yaksak

Bırakalım gayrı ya. Çok oldu aq. Sigara bırakanlar masası kuralım biz de. 6 olmasın daha az veya daha çok olsun. 6lı olan yapıldı çünkü. Neyse arada biri küssün masadan ayrılsın, gönlünü alıp geri getirelim. Sonuçta zafer masanın olsun ve hepimiz sigarayı bırakmış olalım. He? Ne diyorsunuz?

elleri arkada birleştirip yürümek

Götüne dikkat çekmek isteyen ipne erkek davranışıdır.

baba

Federico bellucinin yazdığı roman.

balıkçı kedisi

Balık yemekten uyuz olur. Evet aşırı balık tüketimi hayvanlarda uyuza sebep olur. Kaşına kaşına her yerleri yara olur. Acayip kötü bir durumdur. Ölürler bile.

skandal ses kaydı

Ya provakasyon bunlar. Şişirme haber. Bunca yıllık safım, ben bile inanmadım bu habere.

bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak

Servet sayar... Ben veremem senin cezanı asdfad. Az önce instagramdan denk geldiğim bu videodaki sözleri bırakmak istiyorum bu başlığa.

lilişan

Gece gece aklıma eyşan'ı getirdi. Orospu eyşan.

kedi sevmek

Kedilerin sevdiği insanlar vardır bir de. Ben onlardan olmaktan gurur duyuyorum.

çanakkale köprüsünden 45bin geçiş garantisi

Niye kendi köprümüzden geçerken para ödüyoruz ki? Köprü bizim topraklarımızda bizim vergimizle yapıldı. Köprünğn başında deli dumrul mu oturuyor?

muharrem inceye oy atacak yazarlar veritabanı

Lütfen oyları bölmeyin. iki ana parti var tepede. Gidip gidip doğu Perinçek'e oy atmanın manası yok. Tabi muharrem ince'ye de...

iş hayatında başarılı olmanın sırları

Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım deyin. Mesai saatleri içinde adam kesip mezbahanede kıyma diye çekseler dahi görmeyin duymayın konuşmayın.

yarin çıplak ayağına sür beni

Ayak fetişizminin sanata yansıtıldığı ender vak'alardan biridir. Güftesi Sabahattin Ali'ye bestesi zülfü livaneli'ye icrası da ibrahim tatlıses'e kısmet olmuştur.

yazarların hafta sonu planları

Öğleye kadar uyu öğleden sonra uyumaya devam et. Sonra sabaha kadar uyuyama ve ertesi gün uykusuz bir şekilde işe git ve bütün gün moron mod aktif olarak çalış. Benimki böyle.

sarık cübbe sakallı insanın verdiği rahatsızlık

Kılık kıyafet özgürlüğü kişisel haktır. Anayasayla bu durum korunur. Kılık kıyafetten rahatsız olabilme lüksünüz yoktur. Solcu yobazlığının lüzumu yok.

okullarda okutulan gereksiz matematik

Gerçekten öyledir. 14 yıl okudum bu matematiği ve geçen 15erli saymam gerekti 75te tıkandım. Sıçarlar böyle eğitimin içine.