bugün

entry'ler (5989)

sextape imi fahiş fiyatlara satıyorum alıcılar dm

koala fahiş olmaya karar vermiş :(

öff süper espri yaptım he.

beni ifşalamanız hiç ama hiç hoş değil

biz de bunu etik bulmadığımız için kaldırdık.

övolemik hiponatremi

o ne be ben hiç duymadım :(

övolemik hiponatremi

bir şey soracağım. şimdi biri tutsa bunu aratsa neymiş bu diye gelse okusa sonra görse ki ''hipotiroidi kaynaklı ise ya da hipofizer bir sorundan dolaylı hipotiroidi varsa bunun sonucunda oluşmuşsa; hiperkalemi yapmaz. aldosteron seviyesi normaldir. '' ne anlar? hiçbir şey.

tiroid bezininin yeterli hormon üretmediği bir sorundan kaynaklanıyorsa dolaşımdaki potasyum seviyesi normal kalır bu sayede aldosteron hormonu böbreklerdeki sodyum ve potasyum dengesini korur dersen anlaşılır.

neyse ben çok anlamam zaten bana ne be.

uludağ sözlük 25 yaş üstü donuzu

iyi iyi varmış benim daha 8 yılım falan, içime su serpildi.

leon filmi pedofili içerikli mi

pedofili içerikli mi bilemem ama istismar davranışları olduğunu çok net hatırlıyorum. istismar denildiğinde aklınıza yalnızca cinsel olan kısmı gelmesin. silah kullanmayı öğretmek de istismardır mesela.

ay aman bana ne be ben buraya niye bilgi veriyorsam.

heyecan anında hissedilenler

çişim geliyo yaaa, çişim geliyo.

sizce ben güzel miyim

Çok güzelsin aşko. Evet.

uludağ sözlükte feminist olmaması

kim diyo gız onu ?

anın görüntüsü

görsel

Şimdi bağıracağım yandım allah diye..

sınav kağıdını en son veren öğrenci

sanırım bir kere bu öğrenci ben oldum. 40 kişilik sınıfta imza gelmeden sınav bitirip ilk çıkan olma rekorum var. 95 aldım bu arada . genelde de çok hızlıyımdır ama; bir derste hoca tek soru sorup ne biliyorsanız yazın başka kağıt yok dedi. küçücük küçücük sığdıracağım her bildiğimi yazacağım derken baktım sınıfta benden başka kimse kalmamış. hoca diyor kızım daha ne yazacaksın artık ver kağıdı.. 97 almıştım. 3 puanı neden vermedi, hâlâ çok üzer beni.

hayır mı haayır mı sorunsalı

bazen haayır demek daha etkili oluyor.

frank lucas adam mıdır

adam kelimesi fazla olmuş onu çıkaralım. tşkrlr.

arkadaşlar benim nickaltımda kavga edebilirsiniz

konum verin de o başlığı şift ef beşleyeyim, bölünüyor böyle.

lubunya 02 nasip değilmiş

kulaklıkla şarkı söylüyorumdur hahahahaha.

kara erik habbesi

cik cik'e katılıyorum kızın çeyizinin ırzına geçtiniz, döğüş yeri mi burası?

kara erik habbesi

habbecim, bebişim seninle bir sorunum yok guzum. şunlara uşt küpekler gidin öteye demeye geldim. iki gündür yediler bizi ya, sevişin rahatlayın artık. yetti gali.

sevilen kadın

güzelleşir. nukta.

üst üste 10 dal sigara içmek

hoş geldin karbondioksit zehirlenmesi.

fatsa da altın siyanür havuzunun taşması

benim 1.5 yıl fatsada yaşamış olmam dışında sorun yok gibi geldi.

zaten bölgede yaşayan insanlar 20 yıl içinde yaşanılabilir olmayacağının farkında. kanser vakaları sırf şu siyanür yüzünden alıp başını gidecek, biliyorlar.