bugün

kuduz köpek arıyorsan chp hemen eleştirildiğinde gerçek kemalistlere dahi akp'li diyen loser sosyoş demokratlara bakabilirsin. tahminen eskiden canını yaktığım gerzeklerden birinin feykisin. git aşını ol da öyle tartışalım. kuyruk acısıyla orada burada bağırman bir şeye yaramıyor da.
Valla babo normalde oyumu milletvekili seçiminde Zafer partisi, Cb adaylığı seçiminde Muharrem ince yapacaktım. Muharrem ince'yi linçleyip çekilmesine sebep olduğunuzdan ötürü s.oğan'a kaldık.

ikinci turda da hem Özdağ'ın protokol imzalatmış olması (hoş imzalatmamış olsa da yine oy verecektim) hem de ülkenin akcigerine oksijen gitsin diye gidip Kemal Kılıçdaroğluna oy verdim.

Zannedilen aksine körü körüne Zaferci değilim lakin oy verilecek üç isim var Zafer (Ümit Özdağ), Memleket (Muharrem ince), Adalet (Vecdet Öz) aralarında da en hızlı parlayan Zafer

Asıl kuduz arıyorsan aday olduktan sonra Muharrem ince'ye yüklenen oktroll tayfaya bak. Ulan o çok eleştirdiğiniz Akpliler bile Yeniden Refah ayrı bir şekilde Cb adayı olmak isteyince Fatih Erbakan'ı linç etmedi.
(bkz: akebe ve cexapı farklı partiler zannetmek)

*sığınmacı ve kaçak/düzensiz göç konusunda aynı düşünen Akabe ve Cexap

*çözüm/açılım süreci konusunda aynı düşünen Akabe ve Cexap

*akabe'den şutlanan Sincap Davidson ve Veba Ali ile işbirliği yapan Cexap

Ama saray ajanı olan memleketliler ve zaferciler

(bkz: de sixtir lo)

Siz gidin Kemalizm ırkçılıktır, izmirliler kafatasçıdır diyen taraf paçavrasında yazmış yüksel taşkın'ı izmirden Mv seçin.
Yav bu her şey ups boobss icin adlı Y-CHP'li mi ne karın ağrısıdır geri gelmiş herhal.

Sen torununa Muharrem ince'yi linçleyip sonra pirommm dedemmm derken kaybedince nasıl karşı tarafa sattığını anlat. Neyse bir posta da özgür özel ile yenilip aziz nesin paylaşın.
Ulan çorumdaki hüsnü emmi ile yozgattaki emine nine uludağ sözlük mü okuyor? Hatta uludağ sözlük 2023 yılı itibariyle kaç kişi tarafından okunuyor o bile meçhul.

Aziz Nesin'in bahsettiği %60 a siz de dahilsiniz oğlum işte problem orada hala seloya kavalaya selam olsun diye gezen adamı genel başkan yaptılar suçlu biz olduk. Biz mi diyoruz oğlum seloyu ve kavalayı anın diye.

Aslında isktirip gidip Hdp'de siyasete devam etseniz görürüz Atatürkçü oyları olmadan ne kadar oy artışı oluyor.
ama ne güzel recep tayyip erdoğan kazandı işte bu neyin tantanası. demek ki hak eden o partiymiş. irem derici ne demiş; (bkz: ben tek siz hepiniz) demiş. akp de tek başına kazanmış. olay tam olarak bu.