bugün

Galatasaray'ın 17 yaşında gelecek vadeden kanat oyuncusu.
Roma'nın takibinde olduğu söyleniyor şu sıralar.Cengiz'in performansı roma yetkililerinin dikkatini çekmiş olacak ki yeni bir cengiz daha bulma peşindeler.
Tipi de griezmann'ı andırıyor sanki.
Yolu açık olsun.

görsel
Kaliteli genç yetenek.

Üzerine düşülürse olur bu.
Gelecek vaat eden yetenekli bir futbolcu.

Keşke Galatasaray gibi 3 büyüklerden bir takımda olmasaydı şu genç yaşında.

Muhtemelen ilk yarı rotasyon oyuncusu olarak değerlendirilir. Sonra kiralık olarak vasat takımlara yollanır ve silinir.

Bi Belçika ya da Hollanda ekini birkaç milyon verip alır inşallah da sağlam bir futbolcu olur.

3 büyükler genç topçu öldürme yeridir.
Antuan griezman'in kayıp kardeşi. Galatasaray altyapısının nimetlerinden çok yetenekli genç futbolcumuz.
Ulan emre Mor diye tutturuyor herkes al işte altyapıda daha iyisi var. Oynasın bu çocuk bol bol.
Sonu Sinan gümüş gibi olmaması gereken genç yetenek.
Sinan'a benzeme, iyi çalış. O Kamil de podolski'ye özenip kendini oldum sanmıştı. Top sürüşü bile aynı Podolski gibi oldu lan.
Bu çocuk yıldız olacak..
süper kupa finalini kaybedilmesine rağmen galatasaray adına güzelleştiren tek isimdi belki de.

hocamın attığı klas şuta verdiği tepki.

https://twitter.com/sco19...tatus/1026195833614749699
görsel
bugün boluspor'a karşı 3 gol atıp 1 asist yapmıştır.
Kumaşı iyi.
olur bu çocuk.
yetenekli genç.
4 golun hepsinde imzası var. Helal olsun. Daha 18 yaşında.
Futbol yeteneği var ama gol sevincine çalışması lazim.
Bu çocuk yıldız olacak..büyüyecek, daha da büyüyecek..en büyüklerden olacak.
bugün beklediğim performansı göstermiş ve yavaştan süper lig'te de forma şansı bulacaktır.
anderlecth galatasaray ile temasa geçmiş. çok çok uçuk yeteneği olduğunu düşünmüyorum ikinci bir ozan kabak transferi olabilir, unutayalım ne kadar gelir sağlarsak o kadar transfer şansımız olur.

tabi mevcut yönetim becerebilir mi bilemiyorum.
anderlecht'e transfer olduğu haberleri ciddi ciddi geliyor an itibariyle. sonraki satıştan alınacak yüzde 20-30 paya ek olarak 4-5 milyona biterse büyük iş olur. Sözlükte başlığını açan kişiydim ayrı sevindim yolu açık olsun.
3 4 sene sonrasının bölgesel amatör küme topçusu.

Minyatür emre çolak.
(bkz: geliyor gelmekte olan)

kimse farkında değil ama çok iyi bir futbolcu geliyor. 2020-2021 adanademir macerası yunus'u çok olgunlaştırmış. 2021-2022 sezonunda bile adından söz ettirmeye başladı kardeşimiz. isteyince oluyormuş demekki yunus kardeş. istersen senden büyük futbolcu olur yeter ki iste kumaş fazlasıyla var.
Adam sağ kanadı otoban yaptı. Bunu niye kadroda tutmayıp sürekli kiralıyoz lan biz?
terim müritlerinin utanmadan övüp duracağı futbolcu.

şuan gs'de olsa feghouli, morutan ne oynuyosa bu da o kadar oynar.

terim müritleri futbol cahilidir. bazı şeyleri göremez.
Bizde zaman zaman şu hareketleri yapsa da bu kadar iyi ve istekli oynamıyordu. Büyük takım küçük takım farkı. Maçın 2.yarısında bizde oynasa mala bağlar oyundan alırız.
puhahahah. fati hocasının takımına yağlıyor. *
Dost kazığı bu işte.
Galatasaray' in adanaya kiraladığı genç yıldız. Seneye galatasarayda kendisine yer bulacaktır muhakkak. Tabii terim halâ gs'nin basında olursa kaybolup gidebilir.