bugün
- erotik şarkılar13
- astral seyahat gerçek mi9
- güno aşko diye mesaj atan kız8
- sıçarken enivicivokke diye bağıran sözlük kızı10
- sözlük olarak hamamda buluşmak18
- günün sözü16
- suyun kaldırma kuvveti16
- sözlük kızları ankara zirvesi22
- arkadaşlar çok sıkıldım9
- acıkınca ellerin titremeye başlaması12
- beyefendinin işlemlerini başlatın16
- yazar olma nedenleri12
- sabriye'nin olayı ne oldu8
- furkanarli11
- problem çıkarmak için gönderilmiş adamlar9
- her siyasi başlığa yazan akgodoş9
- türkiye de enflasyon15
- tanrının ibrahime oğlunu öldür demesi32
- size aşık olmuş kızı umursamamak8
- abdülkadir geylani nin yediği tavuğu diriltmesi23
- suriye'nin tr'ye 500 gümrük vergisi koyması11
- 2025 yazı9
- 2002 2007 arası ak parti18
- dünyanın 6 günde yaratılması8
- arkadaşlar çok üzüldüm8
- kaptan memo48
- bir kadında olmazsa olmaz dediğiniz özellik nedir8
- ilk katil10
- gazzenin zaferi mübarek olsun8
- umre12
- arkadaşlar başladım12
- aşk mı cinsellik mi önce gelir sorunsalı9
- evliliğin cinsellikten ibaret olması18
- evrimin ayetlerde geçmemesi10
- yazarların kombi dereceleri14
- kamos9
- ev fiyatları nasıl düşer11
- bir sözlük erkeğini beyfendi yapan detaylar12
- su gibi kadın10
- işyerinde ekranda sözlüğü açık unutup gitmek9
- sözlük kızlarından sözlük erkeklerine sorular11
- aşk kaç beden giyer14
- en sövmelik yazar10
- kurabiye yapmak8
- arkadaşlar toplanın bir şey oldu9
- mel mel bakan gibson vs masklavi24
- true sessizliği11
- sözlükten sevgiliye laf sokmak9
- beşiktaş ta hırsız yakalandı12
- sözlüğe güzel bir kız bırak26
böle bişey olduğunu duydum eğer adam gibi bir subscribe ve videolar koyarsanız daha sonrada premium hesap açarsanız ayda sadece 1.5 tl verirsiniz her izlemeye 5 krş 100.000 izlemeye 5 milyar oluyormuş (bkz: doğrumu samet).
sadece bir milyon üzeri izlenen videolara google adsense ödeme yapıyordu, sene 2007 de buydu.
şimdi tabi zaman değişti. artık kıstasları 10 milyon izleyici midir bilinmez.
şimdi tabi zaman değişti. artık kıstasları 10 milyon izleyici midir bilinmez.
Eğer çok tıklanırsa kazanılır. (bkz: gangnam style)
imkansızdır. yalan yok...
para kazanan biri olarak söylüyorum çok iyi paralar kazanılabilir.video izlemekten sıkılmassanız tabi.
Guzel para kazanildigini biliyorum.videolarinizin izlenmesiyle falan alakaliymis diye duyum aldim ne kadar dogru bilemem.
Şu an 18 dolara ulaşmamla gerçekliği bizzat doğrulanmış olaydır. Paranızı almak için bir adsense hesabı ve bu hesapla ilişkilendirilmiş bir banka hesabı olmalıdır. Ayrıca koyacağınız videolar izlenebilitesi yüksek özellikte olmalıdır. Çünkü ne kadar çok seyderen=o kadar para.
tık sayısıyla orantılı olduğunu düşündüğümdür. ama bu mükemmel.
youtube'dan para kazanmak için 2 farklı yöntem mevcuttur.
1- ödeme aracı olarak google adsense'i kullanmak.
2- partner (3rd parity) firmalarını kullanmak.
1. seçenekte parayı çekebilmek için 2 yöntem vardır.
1- eft ile ödeme almak.
2- çek ile ödeme almak.
2. seçenekte parayı çekebilmek için en az 3 yöntem vardır.
1- paypal aracılığıyla
2- western union aracılığıyla
3- eft ile.
adsense kullanıyorsanız eft, partner firma kullanıyorsanız paypal'ı tercih etmeniz tavsiye edilir.
1- ödeme aracı olarak google adsense'i kullanmak.
2- partner (3rd parity) firmalarını kullanmak.
1. seçenekte parayı çekebilmek için 2 yöntem vardır.
1- eft ile ödeme almak.
2- çek ile ödeme almak.
2. seçenekte parayı çekebilmek için en az 3 yöntem vardır.
1- paypal aracılığıyla
2- western union aracılığıyla
3- eft ile.
adsense kullanıyorsanız eft, partner firma kullanıyorsanız paypal'ı tercih etmeniz tavsiye edilir.
Herkesin kazandığını söylediği ama kimsenin öğretmediği para kazanma yöntemi. Bilgi paylaşımına açık arkadaşları inboxuma bekliyorum sözlük.
Anlattıklarımla çözebileceğiniz biraz karmaşık bir iştir:
1- Öncelikle bir Google hesabı açın. https://accounts.google.com/signup?hl=tr
Önemli Not 1: Ülke bilgisini hep ABD olarak girin. Youtube, şu anda ülkemizde ödeme yapmıyor.
Önemli Not 2: Telefon doğrulama seçeneğiyle hesabınızı onaylayın. Youtube, gerçek kişilere önem verir; siz bu zümreden olun.
2-Hesabınızla Youtube'a giriş yapın ve iş ortaklığı sayfasına gidin. http://www.youtube.com/yt.../tr/creator-benefits.html
3-Zaten YT size adımları gösterecek. Bilgileri girin ve formu gönderin. Onaylandıktan sonra para kazanma özelliği aktif olacak.
Ama bitmedi!!!
Youtube'da para kazanma olayını çözdünüz. Şimdi, kazandığınız parayı nasıl alacağınıza sıra geldi. Bunun için bir Adsense hesabı açın. http://www.youtube.com/ac...tion_adsense_connection=1
Buradan bilgileri doldurun fakat bu kez ülke bilgisine Türkiye'yi seçin. Formu gönderin ve adsens hesabınız onaylandıktan sonra banka kartınızı adsense tanımlayın. Adsens bir çeşit e-cüzdandır, böyle düşünün.
Artık, videolarınız ve yaratıcılığınızı konuşturma vakti geldi. Hesabınız 20 dolara ulaşınca Google'ın ABD'deki merkezinden size (adsens hesabı açarken yazdığınız ev adresinize) bir pin kodu gönderecek. Bununla son onaylama işlemini yapınca ödeme almaya başlayacaksınız.
1- Öncelikle bir Google hesabı açın. https://accounts.google.com/signup?hl=tr
Önemli Not 1: Ülke bilgisini hep ABD olarak girin. Youtube, şu anda ülkemizde ödeme yapmıyor.
Önemli Not 2: Telefon doğrulama seçeneğiyle hesabınızı onaylayın. Youtube, gerçek kişilere önem verir; siz bu zümreden olun.
2-Hesabınızla Youtube'a giriş yapın ve iş ortaklığı sayfasına gidin. http://www.youtube.com/yt.../tr/creator-benefits.html
3-Zaten YT size adımları gösterecek. Bilgileri girin ve formu gönderin. Onaylandıktan sonra para kazanma özelliği aktif olacak.
Ama bitmedi!!!
Youtube'da para kazanma olayını çözdünüz. Şimdi, kazandığınız parayı nasıl alacağınıza sıra geldi. Bunun için bir Adsense hesabı açın. http://www.youtube.com/ac...tion_adsense_connection=1
Buradan bilgileri doldurun fakat bu kez ülke bilgisine Türkiye'yi seçin. Formu gönderin ve adsens hesabınız onaylandıktan sonra banka kartınızı adsense tanımlayın. Adsens bir çeşit e-cüzdandır, böyle düşünün.
Artık, videolarınız ve yaratıcılığınızı konuşturma vakti geldi. Hesabınız 20 dolara ulaşınca Google'ın ABD'deki merkezinden size (adsens hesabı açarken yazdığınız ev adresinize) bir pin kodu gönderecek. Bununla son onaylama işlemini yapınca ödeme almaya başlayacaksınız.
yapmak için kolları sıvadığım eylem.
bütün işlemleri hallettim, tek gerekli olan şey özgün içerik. ilgi çekici ve özgün içerik konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını ve fikirlerini bekliyorum...
bütün işlemleri hallettim, tek gerekli olan şey özgün içerik. ilgi çekici ve özgün içerik konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını ve fikirlerini bekliyorum...
oyun videosu çekerek yapılacak durumdur. Ayrıca fazla aboneye sahip olmak da ayrı bir avantajdır.
bu videoda anlatılandır.
http://www.youtube.com/watch?v=kr5KWCTK9qM
http://www.youtube.com/watch?v=kr5KWCTK9qM
youtube'dan para kazanmak günümüzde reklam almadan da mümkündür. bunun için youtube'a hit getirecek videolar yüklemeniz gerekir. tabi bunları da bir program dahilinde yapmanız gerekir.
üç beş kişi toplanıp esprili videolar çekebilirsiniz, tıpkı yalan dolan'ın yaptığı gibi. ama böyle işler emek ister.
videoyu kimsenin olmadığı, sessiz sakin bir yerde çekmelisiniz. çünkü arkadan başkalarının da sesi gelir ve videoya verdiğiniz onca emek boşa gider.
kapalı bir alanda, veya kimsenin olmadığı bir bahçede yapabilirsiniz. ama arka planı iyi belirlemeniz gerekir. bu iş için iyi bir kameraman ve boş bir oda gerekir. örneğin videoyu odanızda çekerseniz kimse izlemez. bir düşünün, adamın biri böyle bir videoyu odasında çekmiş, telefonun şarj aleti bir tarafta, çoraplar bir tarafta. izlemek istemezsiniz değil mi?
videoyu boş bir odada çekin. orası sizin stüdyo odanız olsun.hiçbir ayrıntı gözükmesin. hem de hiçbir ayrıntı.
videolarınızda kısık sesle konuşmayın. ''şimdi yüksek sesle konuşsam evdekiler uyanır.'' mantığıyla kısık sesle video çekerseniz gülünç duruma düşersiniz.
hangi gün hangi videonun çekileceğini önceden belirleyin ve o gün hiçbir işiniz olmadığı güne dek gelsin. hatta skeçleri bile önceden belirleyin. dediğim gibi kimsenin sesi gelmemelidir, hiçbir ayrıntı gözükmemelidir. tıpkı filmlerdeki gibi. videolarınızda ilgi çekecek bir kapak bulun. tıpkı yalan dolan'ın yaptığı gibi. güzel görünümlü bir kapak daha çok ilgi çeker. bakın yalan dolan nasıl da güzel kapaklar yapmış: http://i.imgur.com/HXXDBQt.png?1
insanlar bu kapakları gördükten sonra videonun profesyonel olduğunu anlıyor ve tıklıyor.
bütün skeçleri önceden belirleyin demiştik. hangi gün ne yapılacağını. bunu yaz tatilinde yapabilirsiniz. her gün bir video çekersiniz. ama hemen yüklemeyin. bir sürü video hazırladıktan uzun süre sonra bunları internete yükleyebilirsiniz.
hepsini bir günde yüklemeyin tabi. önce ilk yaptığınızı yükleyin ve yüklerken ''komedi'' kategorisini seçin. bugünün tarihi 5 şubat. mesela ilk videoyu 5 şubat'ta yüklersiniz, videonun sonuna ''bir sonraki bölüm 12 şubat'ta!'' yazarsınız. 12 şubat'ta da 2. videoyu yükleyin. 19 şubat'ta 3. videoyu, 26 şubat'ta 4. videoyu vs. vs. vs.. her hafta yeni bir bölüm koyarsanız sizi devamlı takip eden birileri olur. ilkini beğenenler ikincisini de görmek ister.
zamanla bu videolar daha fazla hit alır, bu da daha fazla para demektir. zaten youtube bin kere izlenen videoya 10 dolar (23 türk lirası) veriyor. zamanla bin izlenmeyi geçersiniz, 3 bin olur, 5 bin olur vs vs vs..
haydi hayırlı işler.
üç beş kişi toplanıp esprili videolar çekebilirsiniz, tıpkı yalan dolan'ın yaptığı gibi. ama böyle işler emek ister.
videoyu kimsenin olmadığı, sessiz sakin bir yerde çekmelisiniz. çünkü arkadan başkalarının da sesi gelir ve videoya verdiğiniz onca emek boşa gider.
kapalı bir alanda, veya kimsenin olmadığı bir bahçede yapabilirsiniz. ama arka planı iyi belirlemeniz gerekir. bu iş için iyi bir kameraman ve boş bir oda gerekir. örneğin videoyu odanızda çekerseniz kimse izlemez. bir düşünün, adamın biri böyle bir videoyu odasında çekmiş, telefonun şarj aleti bir tarafta, çoraplar bir tarafta. izlemek istemezsiniz değil mi?
videoyu boş bir odada çekin. orası sizin stüdyo odanız olsun.hiçbir ayrıntı gözükmesin. hem de hiçbir ayrıntı.
videolarınızda kısık sesle konuşmayın. ''şimdi yüksek sesle konuşsam evdekiler uyanır.'' mantığıyla kısık sesle video çekerseniz gülünç duruma düşersiniz.
hangi gün hangi videonun çekileceğini önceden belirleyin ve o gün hiçbir işiniz olmadığı güne dek gelsin. hatta skeçleri bile önceden belirleyin. dediğim gibi kimsenin sesi gelmemelidir, hiçbir ayrıntı gözükmemelidir. tıpkı filmlerdeki gibi. videolarınızda ilgi çekecek bir kapak bulun. tıpkı yalan dolan'ın yaptığı gibi. güzel görünümlü bir kapak daha çok ilgi çeker. bakın yalan dolan nasıl da güzel kapaklar yapmış: http://i.imgur.com/HXXDBQt.png?1
insanlar bu kapakları gördükten sonra videonun profesyonel olduğunu anlıyor ve tıklıyor.
bütün skeçleri önceden belirleyin demiştik. hangi gün ne yapılacağını. bunu yaz tatilinde yapabilirsiniz. her gün bir video çekersiniz. ama hemen yüklemeyin. bir sürü video hazırladıktan uzun süre sonra bunları internete yükleyebilirsiniz.
hepsini bir günde yüklemeyin tabi. önce ilk yaptığınızı yükleyin ve yüklerken ''komedi'' kategorisini seçin. bugünün tarihi 5 şubat. mesela ilk videoyu 5 şubat'ta yüklersiniz, videonun sonuna ''bir sonraki bölüm 12 şubat'ta!'' yazarsınız. 12 şubat'ta da 2. videoyu yükleyin. 19 şubat'ta 3. videoyu, 26 şubat'ta 4. videoyu vs. vs. vs.. her hafta yeni bir bölüm koyarsanız sizi devamlı takip eden birileri olur. ilkini beğenenler ikincisini de görmek ister.
zamanla bu videolar daha fazla hit alır, bu da daha fazla para demektir. zaten youtube bin kere izlenen videoya 10 dolar (23 türk lirası) veriyor. zamanla bin izlenmeyi geçersiniz, 3 bin olur, 5 bin olur vs vs vs..
haydi hayırlı işler.
(bkz: internetten para kazanmak)
Minecraft videosu yapan 8 10 yaşındaki bebeler binlerce tık alıyorsa mümkündür efendim.
minimum 1 milyon hit alacak videolar çekemezseniz boşa uğraşmayın, emek ve zaman kaybı. bir milyon altı hit alıp da kazanıyorum diyen yalan söyler.
Bir youtube olayı.
Spam çalısiyorum. Iyi olanlardan öneri bekliyorum. Lutfeeeeen!!!
Spam çalısiyorum. Iyi olanlardan öneri bekliyorum. Lutfeeeeen!!!
çok vakit harcanılması gerekir.
Her videonun ortalama 1.000.000 izleyiciyiye ulaşması durumunda gayet tatmin edici şekilde mümkün olabilecek durum.
Bu sayıya ulaşmak için "Özgün" ve de ilgi çekici videolar paylaşmak lazım.
Akla ilk gelen hobi Kanalları kurmak;
Mesela rc iş makineleriyle 8-10 dakikalık senaryolu hikayeler anlatan bir kanal var. iş makinesi izlemek evrensel bir mallık olduğundan bu videoların hiti de yüksek haliyle. Ama bu rc modellerin çoğusu Türkiye'de yok. Olanlar da hayli Pahalı. Bu yüzden uzak bir ihtimal.
Ateşli Silahları anlatan kanallar da güzel hit alıyor. Buradaki sıkıntı Karadenizli silahsever bir ailenin Ferdi olmakla beraber tanıtımını yapabileceğimiz envantere (tabanca, Tüfek) ulaşma sıkıntısı. Zira ben bile en fazla 4-5 modele ulaşabildim. Onlar da sarsılmaz, beretta gibi bilindik modeller. Bir desert Eagle'i elinde evine çevire anlatmadıktan poligonda Atış kabiliyetini göstermedikten sonra zannetmiyorum ki hit alabilsin.
Herhangi bir müzik aleti veya el sanatı konusunda interaktif kurs düzeyinde videolar hazırlayabilen parayı kırar benden söylemesi.
Bu sayıya ulaşmak için "Özgün" ve de ilgi çekici videolar paylaşmak lazım.
Akla ilk gelen hobi Kanalları kurmak;
Mesela rc iş makineleriyle 8-10 dakikalık senaryolu hikayeler anlatan bir kanal var. iş makinesi izlemek evrensel bir mallık olduğundan bu videoların hiti de yüksek haliyle. Ama bu rc modellerin çoğusu Türkiye'de yok. Olanlar da hayli Pahalı. Bu yüzden uzak bir ihtimal.
Ateşli Silahları anlatan kanallar da güzel hit alıyor. Buradaki sıkıntı Karadenizli silahsever bir ailenin Ferdi olmakla beraber tanıtımını yapabileceğimiz envantere (tabanca, Tüfek) ulaşma sıkıntısı. Zira ben bile en fazla 4-5 modele ulaşabildim. Onlar da sarsılmaz, beretta gibi bilindik modeller. Bir desert Eagle'i elinde evine çevire anlatmadıktan poligonda Atış kabiliyetini göstermedikten sonra zannetmiyorum ki hit alabilsin.
Herhangi bir müzik aleti veya el sanatı konusunda interaktif kurs düzeyinde videolar hazırlayabilen parayı kırar benden söylemesi.
güncel Önemli Başlıklar