bugün

Avril Lavigne'in Simple Plan ile birlikte yaptığı yeni şarkısı, dinlemek isteyenler için:
https://youtu.be/gRX3Gm-YPRY?si=kfPxGHYF0Lw_4_7Y
avril lavigne mi kaldı mk. küflendi karı. artık dinlenmez.
--spoiler--
avril lavigne mi kaldı mk. küflendi karı. artık dinlenmez.
--spoiler--

Lvbelc5
Turabi
Alizade
Kefo gibi isimleri dinlemektense Avril Lavigne dinlemeyi tercih ederim ve hala iyi şarkı söylüyor.
beğendim
--spoiler--
Lvbelc5
Turabi
Alizade
Kefo gibi isimleri dinlemektense Avril Lavigne dinlemeyi tercih ederim ve hala iyi şarkı söylüyor.
--spoiler--
yazdığın isimleri bilmiyorum ama mozart, beethoven, bach, paganini, erik satie, chopin gibi isimleri dinleyebilirsin. çok mu elitim? evet.
--spoiler--
yazdığın isimleri bilmiyorum ama mozart, beethoven, bach, paganini, erik satie, chopin gibi isimleri dinleyebilirsin. çok mu elitim? evet.
--spoiler--

Avril Lavigne mi kaldı diyorsun, önerdiğin kişilere bak, bunların hepsi çok uzun zaman önce öldü.
Dinlenmez demiyorum ama Avril Lavigne mi kaldı diyip asırlar önce ölen insanları önerirsen kendinle çelişirsin.
bitti bitti artık müzik yapamıyor neyini anlamadın bunun? şarkıları 2-3 m anca tıklanıyor. enes batur gibi çöktü karı.
Avril şu kavganızı görse duygulanırdı be. *
--spoiler--
bitti bitti artık müzik yapamıyor neyini anlamadın bunun? şarkıları 2-3 m anca tıklanıyor. enes batur gibi çöktü karı.
--spoiler--

Eğer fizik olarak diyorsan bence hala güzel.
Şarkının tek olumsuz bulduğum yanı fazla Autotune kullanması.
Autotune Rock, Punk veya Metal gibi müzik türlerine çok yakışmıyor bence.
benim çok beğendiğim şarkıdır. avril ve emeği geçenlere saygılarımı iletiyorum.