bugün

görecelidir. öznel bir görüştür.
(bkz: yazılmış tüm kitapları okumak)
olmayasıdır.
tolstoy ve dostoyevski den nasibini alamayıp bir de üstüne ''gelmiş geçmiş en iyi yazarlar''dan olan hayranlık verici yazarlara bir tarafıyla gülen, muhtemelen bu yazarların herhangi bir kitabını okumaya cesaret edememiş, etse bile yarıda bırakmış insan söylemi.

çok kalın ve sıkıcı? asıl buna bi tarafla gülünür. macera, bilim kurgu seviyorsan psikolojik roman sevenlere niye taş atıyorsun? diyerek göreceli kelimesinin anlamına yazarı yöneltmek istediğim ve çok uzattığım, fazlasıyla can sıkıcı başlık.
aaah aah. ben bu genç dimağlara ne desem bilmem ki. aksiyon filmleri ile yetişti bunlar zaten ne bekleyebilirsin ki?
değildir. ayrıca yazılmamış en iyi kitabı merak ettiren şey.
yüz fırça darbesi ve harry potter'ı dünya klasiği sanan, hayatı boyunca toplasan 10 kitap okumuş yazar önermesi.
hayatında ilk defa bir kitabı sonuna kadar okuyabilmiş insan beyanıdır.genelde az kitap okuyan kişiler kitap okumanın zevkine her zaman varamadıkları için bu tadı aldıkları anda ''aaa bu dünyanın en iyi kitabıymış'' gibi iddialı laflar edebilirler.kitap okuma alışkanlığı olan kişilerin zaten böyle bir ölçme tartma dertleri olmaz okur geçer her kitaptan ayrı bir haz alabileceğini bilir.bu başlığı açan arkadaş en az iki üç yıl(yeni bir kitap bitirene kadar) millete olasılıksızdan bahseder karşılaşmamaya çalışın.
kısmen katılabileceğim görüştür. güzel vakit geçirmiştim bu kitapla.
Kime göre neye göredir. Felsefeye düşkün biri olarak bana sorarsan Nietzsche'nin "Böyle Buyurdu Zerdüşt" ü bana göre gelmiş geçmiş en iyi kitaptır. Bir katoliğe sorsan o da sana incil der.
(bkz: her okuduğu kitabı en iyi sanan yazar)
kitap bitince bi anlık zevk alınıp iki üç gün etkiside kalan yazar söylemidir.tolstoy, dostoyevski, kafka gibi yazarların eserleri okunup bitirilir ve bittikten sonra etkisi uzun sürer çünkü öyle yazarların eserleri gerçekle kurguyu, hayatı öyle bir anlatırlar ki yaşamda onlarla sık sık karşılaşırsınız ve eserin ne demek istediğini yaşadıkça öğrenirsiniz. karakterlere zamanla gerçek yaşamda karşılaşır ve onları anlarsınız.
yazılmış en iyi kitap diye bir şey yoktur. okuduğunuz her kitap, okunan bir önceki kitaptan daha güzel, daha iyi gelir insana.
yanlış önermedir. sonu gayet kötüydü çünkü. empati nin de sonu berbattı. bende adam fawer kitabın sonunu bağlayamıyor.
o an hangi ruh halindeyseniz okuduğunuz kitap da sizi anlatıyorsa sorun yok, okuyunuz efendim, tartışılacaksa böyle tartışma olsun ya ohh be dedirttiniz az da olsa verdim artını köftehor, bu arada olasılıksız okuduğum kitaplar içerisinde ilk 3 sırada tam anlamıyla film tadında. okuyunuz.
sadece olasılıksız'ı okuyan kişi söylemi.
sadece olasılıksızı okumuş kişi söylemidir. genel-geçer bir yargı değildir.
ben filmini izledim. (bkz: next)
çok güzel bir filmdi. eğer yazarı kompile filmi yazdıysa doğru önerme. sonuna kadar katılıyorum. siz yine de filmi izleyin. kalın bir kitap olmuştur çünkü.
kitap okumayla ilişkisi, olasılıksız ve alacakaranlık serisinin ötesine geçemeyen kişi söylemidir.

doğru, bu yazarların okuduğu en iyi kitap olasılıksız, buna şüphe yok...

bu arada, yukarıdaki cümlede "yazar" kelimesi ne kadar da kötü durdu öyle...
Hiç de olasiliksiz değildir efendim. Kuran- i Kerim yazılmış en güzel kutaptir.
Kalbiniz temiz olsaydı, Kur'an okumaya doyamazdiniz.
Hz. Osman
gerçekten okunmalıdır en iyiler arasındadır.
puslu kıtalar atlası ya da suç ve ceza'yı okumamış kişi söylemidir. yalnız saygı duyulur.
popüler kitapları okuyup kendini kültürlü sanan insan söylemidir efendim. ergenlik çağında olması muhtemeldir. aldırmayınız.
hakikatli bir görüştür.
olasiliksiz bir seydir.