yazarların 1 90 boyunda kaslı olması
-
1.
Sözlükteki erkeklerin yani bizlerin 1.90 boyunda kaslı olması durumudur. Bunun yanında zengin kültürlüyüzdür. Kimimiz esmer kimimiz sarışın mavi gözlüdür.
-
2.
bazı yazarları kapsamaz. kapsaması da istenmez.
-
3.
doğrudur. siz hiç tuvalette nöbetteyken resim çektiren asker gördünüz mü ? cem yılmaz'a katılmamak elde değil. onun için sanal aleme giren herkes boy da atar, kilo da verir, karizma da yapar.
-
4.
uludağ sözlük fuck budy aranıyor ilanlarında karşılaşılandır.
yalan değil lan, arada bakıyorum var mı dişe değecek bir aday diye. herkes 190, geniş omuzlu...
caanım sözlüğümüzde gideri olmayan erkek yok. gururlanıyoruz tabi bu tablo karşısında.
pis ekşiciler gibi şişko ve gözlüklü, inciciler gibi ergen, itücüler gibi beyni komutla çalışan mühendis bozmaları yok sonuç olarak.
yaşasın 190 yaşasın geniş omuz..
öpüyorunk.. -
5.
-
6.
uludağ sözlükte bu akşam görünen olay.
-
7.
aynı zamanda kızlar da en az 1.75 santim boyunda, renkli gözlü, beyaz tenlidir.
evet, biz tüm sözlük olarak aslında slav'ız. -
8.
fashion tv sözlüğe mi düştük düşüncesi sarar insanı. nere bura fashion tv mi amk. evet.
-
9.
1.60 oldugumu ogrenen bir erkek yazarin hahaha diye mesaj attigini da dusunursek, biz kisalar bu sozlugun yuz karasi falaniz herhalde.
kalkip gitsek mi ne yapsak. -
10.
herkese uymayan tespit. bazilarinin 1 91 boyunda, fakat henuz ve onumuzdeki 5 yil daha ogrenci olacagindan zengin olmayanlari vardir.