bugün

show tv'yi açın lan doktorlar yok.

edit:sanki biz yazdık amına koyim
bankaya harç yatırmaya gittim. adam üniversite harcımı dedi . yok knorr köfte harcı dedim pişman değilim.
-anne ben ateist oldum! +o nasıl laf kız! allahtan da mı korkmuyosun!

-imdat! yardım edin. aranızda doktor var mı? -açılın ben günde 8 saat "doktorlar"ı izliyorum.
wat taymız ıt
'Siktir et' kadar rahatlatıcı bir cümle yok.Var mı yok.Varsa da siktir et.
sıradaki ezan sana gelsin, belki imana gelirsin.
Beşiktaş yönetimi, 6 ay sahalardan uzak kalacak Bebe'yi cami avlusuna bıraktı.
her sey basladığı yerde biter.. ebe tokatı nereye atıyorsa imam pamuğu oraya tıkar.
berk adlı bi arkadas yazmış:

facebook karnem'de c aldım. çalışıp onu a yapıcam. sana söz veriyorum mark zuckerberg.

altında ki yorum daha can alıcı:

alamazsan eğer mark züker berk.
Sinirlenince çok güzel oluyosun KIZ !
+ iyi de sinirlenmedim ki.
- Evet işte, bok gibisin şu an.
+ Ne diyosun mal !
- işte bu bu, bozma sakın.
Kadını güzelleştiren 3 şey : Canon,Nikon,Avon.
Facebook'ta 'okul' bölümüne 'hayat okulu' yazan kızlar, okulu bitirince hayat kadini mi oluyolar.
bırak yarmayı tebessüm bile ettirmeyen iletilerdir.
" @@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@

size etten duvar ördüm♥ "

her şeyi hakediyor bu insan.
"hayat okulu" ve "ben 8 saat doktorlar izledim" temalı olanlarının bıktırdığı iletiler. gerçekten gülümsetmiyor fazla zorlamasak...
eli kaşınır para gelecek , ayağı kaşınır yola gidecek , kulağı kaşınır biri beni anıyor, ya bi git yıkan yaw
flash gelişme!!! Hülya Avşar'lı pepsi reklamlarının amacına ulaştığı kaydedildi. ilk kez etiler'den Le- cola siparişi alındığı gelen bilgiler arasında.
"animal planet'te 2 saat belgeselini izlediğim kuşu, yabantv'de 2 dkda vurdular.şoktayım a.g"
Toplu taşıma araçlarında ayakta duramayan amcalar & teyzeler , evlenme programlarına çıkınca kolbastı oynayabiliyolar . Hayat çok garip
akdeniz sen neden bu kadar sıcaksın yaaa...
(bkz: kırmızı başlıklı kızı rol model alan tip)
Kızların yaza hazırlık dönemleri : diyet...diye...diy...di...d..do...don..dondur..dondurma
"sivrisineği neden yarattın" gibi sorular geliyor. sivrisineğe gelene kadar ali demir var. // AllahCC
resmen show tv doktorlar dizisine gün aşırı nöbet yazmış ne bu la her gece her gece.
daha taksidi bitmeden ayrıldıklarım var.
2050 yılında dünya genelinde su savaşları çıkacakmış.Ortakokulda oynarken bile zevkliydi.Of harika olacak çok eglencez çok bence.