bugün

Amerika'da adamın biri baraja işedi diye 30 milyon litre su boşaltılmış. Biz de olsa bakanın biri çıkar o sudan içer ''bakın sağlıklı'' der.
ha mühendis olmuşsun ha kötü yola düşmüşsün.
sütün nasıl sağılacağını keşfeden adam, ineğe n'apmaya çalışıyordu acaba?
Bir Kadın için Google Translate : Senden başka kimseyi sevmedim.
Dili Algıla = Öküz" to "English" = He is lying, don't trust.
Hollywood'un en çok kazananı 77 milyon $ ile L.DiCaprio olmuş. valla Acun 90 kazanıyo Leo, inception'ın içinde Topik reklamı olaydı iyiydi.
yarın istanbul'da iftar topunu sabri'nin atacağını öğrenen halk çevre illere dağıldı.
bir erkek söyleyeceği çok şey olduğu halde susuyorsa, pes oynuyordur.
+senin babanı kim öldürdü olric?
-hav hav efendimiz
+hain kostok!
kül kedisi ne yapsın kendisini ancak ayak numarasından tanıyabilen bir salağı...
Hemen ShowTv'yi açın, Doktorlar yok !
bir erkek söyleyecek çok şeyi olduğu halde susuyorsa, pes oynuyordur.
Teknoloji cok gelişti! Lafı burdan bi koyuyosun...Taa nerdekine kapak oluyo.
Babamı şekeri düştüğü için hastaneye kaldırıyorlardı son anda yetişip aldım şekeri yerden bunun için hastaneye mi gidilir delimisin siz dedim.şimdi babamım tansiyonu düştü onu arıyoruz.
Eski Kız Arkadaşım , Marketten Hıyar Aldığımı Görünce; Aynı Sen Dedi. Şimdilik Cevap Veremedim. Ama, Elbet Evde Kaşar Bitecek
Bebek Bekleyen Bir Çifte Sorarlar, isim düşündünüz mü ? (Kadın artist bir şekilde) Erkek olursa Recep TAYYiP, Kız Olursa Emine. Arkadan yaşlı bir amca seslenir, Adam olursa da =MUSTAFA KEMAL koyun....
+imdat yardım edin aranızda doktor var mı imdat!
-Açılın ben günde 8 saat doktorları izliyorum. *
-Arkadaşlar dün uzaylıların tecavüzüne uğradım. Çok kötüyüm :(
+Beyler maskeleri çıkartın.
All I learned from tetris is Mistake accumulates, success vanishes
bir erkek; söyleyeceği çok şey olduğu halde, susuyorsa. pes oynuyordur.
bir lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım, sonra tekrar lafa bakıp karşıdan karşıya geçerim.
Birinden " utanıyorum " sonra "u" gidiyor " tanıyorum " zamanla "t" de gidiyor "anıyorum " daha sonra " anı " lar da gidiyor " yorum " bile yapamıyorum ...
"galatasaray'da arda'nın ayrılmasından sonra kaptanlığa getirilmesi düşünülen sabri'nin, kaptanlığa hazırlık için tekne aldığı öğrenildi."
bir hukukçu bir hukukçuya ne demiş ?
keşke pdr okusaydık.
sexte en zewkli olan; tamam simdi dikkatinizi çektiğime göre konuya gelelim...yolda yaralı bir hayvan görünce hemen 153'ü ariyoruzz.:))
O gözler o kaşlar bitiyorum yaa:-)cok seviyorum seni ismail ykmm

not:ilgili kişi silinmiş ve ayrıca engellenmiştir.