bugün

- coca - cola yahudilerindir, almayın paranız yahudilere gider.
- içinde fare kanı var, sakın içmeyin.
- radyasyonludur, tarım ilacı varmış içinde.
- cinsel performası düşürerek, müslümanların soyunu kurutuyormuş.
gibi komik gerekçelerdir.
"- midende kola ağacı çıkar!"*
SELÜLiT YAPMASI. ÖYLE DEYiP iÇMiYORLAR VAR YA NASIL GÜLÜYORUM. ZATEN BACAKLAR PORTAKAL KABUĞU PARÇA PARÇA KIZIM BU SAATTEN SONRA iÇSEN NOLUUUURR iÇMESEN NOLUR DiYORUM TiKKY YA ANLAMIYOR.
komik değil; aksine pas sökücü, akü kutup başı temizleyicidir. * bizzat denenmiştir. daha öncesinde çamaşır lekelerini çıkardığına da gözlerimle şahit olmuşluğum vardır.
sivilce yapmasi.
annem kiziyor.
arti ne zaman bi hastalik gecirsem konu döner dola$ir kolaya bağlanir.
"coca cola yahudilerindir" evet gerçekten katıla katıla gülünesi bir bahanedir. akabinde başka marka al/kristal kola/cola turka al" tarzı öneriler gelmesi muhtemeldir. ulan coca cola yahudi malı da ötekiler ne malı sanki? dünya yahudilerin zaten! ı-ıh, ne kadar çabalarsanız çabalayın üstün türk ırkının ürettiği bir kola bulamayacaksınız.
asit oranı yüksek olması nedeniyle kemik erimesi gibi ciddi hastalıklara sebebiyet veriyor.
içine atılanları yok ettiği söylenir (diş,et vb. organik maddeler) ancak discovery channel'de MythBusters (Efsane avcıları) programında denenmiş olup aslı olmadığı kanıtlanmıştır...
Ancak bu zararsız olduğu anlamına gelmez. içeriği ve bağımlılık yapması nedeniyle obeziteye inanılmaz katkıda bulunan bir içecek türüdür.
pek yarmamakla birlikte, kan şekeri dengesini bozması ve kafeinin bağımlılık yapması bu sebeplerdendir...
miden delinir.
bira daha tatlı gidiyor.
-tuvalet temizleniyor onunla siz içiyor musunuz?
-abi fare bok filan var onun içinde!

ben bizzat kendim coca cola denen firmayı sevmesem de bu iddianın asılsız olduğunu fabrikasında bir ay durunca öğrendim.
koşinel böceği varmış abi.
rengini o veriyormuş.(gerçektir)
+ şişeyi aynanın karşısına tut, aynadaki yansımada ibranice 'müslümanlar ölsün' yazıyor, içmeyin sakın.

- abi ben 'denediydim' ama ibranice bilmiyorum, ben içsem olur mu?

+ sen iç aslanım sana dokunmaz.
(bkz: bagimlilik)

hellyeah, her gün 990 ml içmezsem taşaklarım ağrıyor.
kilo yapması. yaran bir bahane değil, doğru bir önerme. lakin şu durumda kafayı gözü yarabiliyor:

+been bi whooper menü aliim, yalnız kola light olsun lütfeannnnn!!
(bkz: bak onu iyi düşündün)
(bkz: kız milleti)
le cola varken coca cola da ne ?
'coca cola nın tersi arapça allah yok demekmiş lan ondan'
-hADi YA ONLAR ALLAHA iNANMIYORLARMI SANKi?
le cola'nın daha kaliteli olmasıdır. bahane deyip savuşturulamayacak kadar hakiki bir durumdur.
(bkz: ali lukunku)*
(bkz: başlığa geel) (bkz: cola cola ne koç)
içmek için bardağa yaklaşırken hoplayıp zıplayan asit baloncukları yüzüme çarpıyor.
cola turka varken coca cola içilirmi hem onda fare boku var.
(bkz: coca cola böceği)