bugün

üst üste gelince çok pis migren ağrılarına sebep olan ikilidir. rabbim kimseyi bu ikisi ile imtihan etmesin. uzun süreler uyuyamamış insanlar gördüm zamanında en az açlık kadar kötü.
bir ikisi bir arada değildir.

dün sabah 7den beridir yemek yemiyordum. en sonunda bu sabah aklıma geldi de kahvaltı yapmışım, ciddiyim. normalde 5 saati bulmaz gömerim bir şeyler ama nasıl bir uykusuzluk ise yemek yemeyi bile unutmuşum.

evvelki akşam uyumadım hiç. baktım sabah oluyor ve gündüz de işim var, 7de kahvaltı yaptım çıkış o çıkış. ne ofiste ne dışarıda hiç bir yerde tek bir lokma dahi atmadan çay kahveyle günü bitirdim. eve geldim gitmişim. dün gece uyandığımda gece 1i geçiyordu. sözlüğe girdim ve sabah ettim. ardından sırf anahtar bende diye ebesinin hörekesindeki yere sırf dükkanı açmak için gittim ve geri eve geldim. eve gelince yemek yemediğim aklıma geldi nasıl olduysa.

ulan ben de diyorum neden algılarım yavaş, neden konuşurken alakasız kelimeler ağzımdan çıkıyor da saçmalıyorum. sebebi uykusuzluk+açlık. ufaktan şöyle birkaç saat uyuyup normal hayata dönsem iyi olur.

ne dertler var ya rab!
Uyku vücut için beslenmeden bile önemli birşey.
Sonuç olarak vücutta besin deposu var ama uykunun yok.
En kötüsüde köpek gibi utkun varken uyuyamamak.
ikisi de kötü ama şu uykusuzken gözlerdeki yanma hissi var ya hee işte o tam bir oççç.