bugün

Gözlemlerim neticesinde vardığım çıkarımdır.

Uludağ sözlüğü sikleyen yok ya yaz babam yaz salla babam islama salla.

Türkiye'de izmir hariç herhangi bir şehrin meydanına çıkıp bu yazdıklarınızı söyleseniz sizi sike sike öldürürler.
herkes kendi geleceğinden sorumludur ve bizi ilgilendirmez.. inanç, neticede kişisel bir olay..
birileri dine düşman olabilir, benim beklentim dine dönmesi değil, benim inancıma da, benim ona gösterdiğim saygıyı göstermesidir.. dindarlıkta nasıl ki; bağnazlık, kör cehalet, misyonerlik, sapkınlık olabiliyorsa, dinsizlikte de aynısı olabilir; özellikle de, bizim ülkemizdeki gibi tepkisel ateizmde... iskandinav bir ateist tanrı'yı, allah'ı düşünmez... bizimkiler ise, "allah varsa ispatla" diyor.. niye? peygamber miyim? hayır.. benim için çok mu önemlisin? ona da hayır.. benim inancıma göre cehennemde kızarmanı çok mu umursuyorum? hayır.. bana yansıtma, ne yaparsan yap..

karşımdakinin akıbetine değer vermiyorum ki, kurtarmaya ya da batırmaya çalışayım.. olumlu ya da olumsuz anlamda kimsenin dini inancı da, partisi de, bilmem nesi de ilgi alanımda değil.
Olum bak seni bu silkerim görürsün düşmanı MK.

Sabah akşam amcikli ahlaksiz entariler yazan g*t lalesi kalkmış islam'ı savunuyor.

Olum sen ne çeşit bir insanımsı yaratiksin MK ya.

Kaybol.
Haddini bil MK lalesi.

Sanane lan.

Allah seni mi gönderdi ki dini savun diye.

Sana mı kaldı lan islam'ı savunmak.

Kaybol lan a*cik ağızlı.
Seni donuzluyorum at siki. Yeteri kadar galiye alındın şahsım tarafından. Seninle hatırlarsan eski hesabımda özel mesajda kavga etmiştik numaramı vermiştim. Erkek olsan onda arardın.

Hadi siktir git şimdi.
Lan sabah akşam seks muhabbeti yapan adamın islam dini hakkında yazı yazması bence bu dine hakarettir.

Bu dine inanmayan biri olarak, benim yapmadığım tüm pislikleri utanmadan sözlüğe yazan birisin. Eğer bu din senin gibi insanların savunmasına kaldıysa vay o dinin haline.

islam dinine kafirlerden çok zarar veren tipler tam olarak bunlardır.
Sabah akşam seks muhabbeti yapan adam, bir kadını nasıl, hangi pozisyonda s*kilmesi hakkında entryler giren adam islam hakkında entry giriyor. Yazık!
Amma sıktınız amk. Senin de cevabını verip donuzluyorum. (bkz: #46814631)

Reel hayatımda Hak yemem, yalan söylemem, hakka hukuka önem veririm, Alkol kullanmam, borç verir zorda kalana yardım ederim, iyilik yapmayı severim, cömertim, işimi iyi yaparım, vatan sevgim kuvvetlidir, vs vs.

Kötü yönlerimde biraz sinirliyim biraz da seksi seviyorum bu.

Anladın mı olayı? Ben peygamber değilim, günah işleme hakkım var yani. 10 kişiden kaçı içten pazarlıklı olamayıp samimi bir şekilde hakka hukuka önem vererek yaşıyor sence? Bunu bir düşün.

Hadi şimdi de yallah, sana da donuz.
ben hiç de öyle bir şey görmüyorum. sadece dinle ilgili entryler pek girilmiyor iyi ki.
Asıl islam bize düşman. Yoksa bizim kendisini öyle fazla ciddiye aldığımız falan yok.
Sözlükte din düşmanlığı yok. islam ve müslüman düşmanı orospu çocukları var. Yoksa bu orospu çocukları başka dinlere düşman değil.
Din düşmanlığı değil o. Maun suresinde bahsedilen ve lanetlenen durumları millete din diye yutturma çabası. Ama yemezler artık.
Böyle bir şey yok. Ama atatürk’e, izmir’e, suç teşkil etmeyen özgürlüklere üzücü çıkışlar yapan çok kişi var.
Olmayan düşmanlık.
Sözlükte değil heryerde artıyor sebebide tarktat kafası herifleri görunce insan tipinden irkiyor hemen.
Bütün gün kendinden başka herkese ana avrat sövüyor, ölümle tehdit ediyor. Kendinden başka her inanca küfrediyor. Sonra en ufak eleştiride kızıyor. Bu ne ahlaksız bir kibir? Lan daha yeni din savaslarinizda koca ülkeleri mahvetmediniz mi? Milyon insanı katletmediniz mi? Hala neyin siniri bu? Utanç duymanız gerek ama hala kızıyorsun.
Sanmıyorum bunun uludağ sözlük ile alakalı olduğunu Zira R. t. e sayesinde oluyor.
Bu düşmanlığa kim sebeb oldu acaba.
--spoiler--
islam ve müslüman düşmanı orospu çocukları var
--spoiler--
Kişi herkesi kendi gibi zannedermiş sayın pontus artığı.
Allahın ayetlerini yazınca neden bu kadar sinirleniyorsunuz..
artan değil artması gerekendir. dinsizlere sallamakta herkes özgür, dine laf edince düşmanlık oluyor. ayrıca eskiden daha çoktu, şimdi hafif sıktı din tartışmaları.
saçma sapan şeylerle karşımıza çıkmasınlar, muhatap alıp bir şey yazmayız...
islamiyet'in bir siyasi ve ekonomik kazanç aracı haline dönüşmesi, özellikle genç nüfus içinde dine yönelik olumsuz bir algının oluşmasına yol açtı. siyasette hangi değeri ön plana çıkartırsanız o değer zaman içinde yıpranır. hele ki son15 yılda kamu alımı ve görevde yükseltmede torpilin en güçlü referans olması, yolsuzlukların artarak devam etmesi, eleştirel düşünceye yönelik baskıların şiddetini arttırması, ötekileştirme, muhafazakar kesimde ortaya çıkan yozlaşma ve içi boş lüks yaşam takıntısı, cemaat ve tarikatların aslında ulvi bir oluşum olmasının ötesinde çıkar çetesine dönüşmesi, bu yapıların islamiyet'i dogmatik bir anlayışla yorumlaması ve günümüzün hiç bir sorununu çözebilecek kapasitede olmamaları, gençlerin islamiyet'ten uzaklaştıran önemli faktörler oldu. siyasal islamcıların asıl kudurduğu mesele de kendilerine itaat edecek bir gençlik oluşturamamalardır ki, aksi toplumsal felaket olurdu.