1. 21.
    soru: özel mesajlarımda sadece bir kişiden gelen mesajları görebilir miyim?
    cevap: mesaj saatinin yanında "geçmiş" linkine basarsanız sadece o kişiden gelen mesajları görürsünüz.
    9 -1 ... zall
  2. 22.
    soru: özel mesajları moderatörler okuyabiliyor mu?
    cevap: hayır. moderatör denen kişinin başkasına ait özel mesajları okumaya neden yetkisi olsun? moderatörlerin öyle bir yetkisi, butonu, linki, sayfası, menüsü yoktur. olmamalıdır. adı üstünde özel mesaj. özel.

    soru: hakaret içeren bir özel mesaj aldım ne yapabilirim?
    cevap: mesajın yanında bulunan x butonuna basarak mesajı şikayet edebilirsiniz.
    34 -9 ... zall
  3. 23.
    soru: kullandığım temayı, nasıl değiştirebilirim?
    cevap: ana menüdeki "görüntü" linkine tıklayarak gelen sayfadan istediğiniz temayı seçebilirsiniz. eğer seçtikten sonra tema hemen değişmezse seçtikten sonra ctfl+f5 tuşuna basınız.
    8 -2 ... zall
  4. 24.
    soru: ben de tema yapmak istiyorum nasıl tema yaparım?
    cevap: yazarların kendi temalarını yapmaları mümkün değildir.
    11 -10 ... zall
  5. 25.
    soru: sadece nick altı entry girerek yazarlık yapmayı sürdürebilir miyim?
    cevap: hayır. sözlük yapısını okurlara sunulacak veriler kapsamında değerlendirirsek, nick altı entrylerin hiçbir okura hiçbir şey kazandırmadığını tespit edebiliriz. elbette kimi entrylerdeki fikirleri eleştirmek adına nick altı entryler girilebilir ancak bir kullanıcının yegane amacı nick altı entry girmekse, bunu yapan kullanıcı çaylak yapılır, gerekli bilgilendirme yapıldıktan sonra aynı şeyi yapmayı sürdürürse, hesabı silinir.
    15 ... zall
  6. 26.
    soru: sözlüğün kodlarını kim yazmıştır?
    cevap: (bu soru da çok sorulduğu için eklendi) sözlüğün kodları zall tarafından sıfırdan yazılmaya başlanmış ve 12 aylık sürede sürekli geliştirilmiştir ve ihtiyaçlara göre gün gün yeni özellikler eklenmektedir. ilk satırından son satırına kadar tamamen uludağ sözlük ailesine ait üstün nitelikli kodlardır.
    40 -9 ... zall
  7. 27.
    soru: istatistik sayfası ne zaman güncelleniyor?
    cevap: istatistikler her gün saat 6:30-7:00 saatleri arasında güncellenmektedir.
    14 -2 ... zall
  8. 28.
    soru: online listesinde yazar isimlerinin yanlarında yazan sloganlar nedir? nasıl değiştirilir?
    cevap: "ayarlarım" sayfasında "işgüç/slogan" kutucuğunu düzenleyerek değiştirebilirsiniz. ayarlarınızı değiştirirken şifreniz istenecektir.
    10 ... zall
  9. 29.
    soru: özel mesajlarıma nasıl resmimi eklerim?
    cevap: "ayarlarım" sayfasında "resmimi ekle" butonuna basarak gelen sayfadan ekleyebilirsiniz. 100x100 boyutunda jpeg,gif ve png dosyalarından başkası kabul edilmemektedir.
    6 -1 ... zall
  10. 30.
    soru: diğer kaynaklardan çalıntı entry girdiğim tespit edilirse ne olur?
    cevap: entry silinir ve bunu yapan üye çaylak olur.
    15 -1 ... zall