1. 260.
    soru: bir yazar bana özel mesajla hakaret etti. ne yapabilirim?
    cevap: 1. öncelik bu yazarı engelleyin. "özel mesajlarım" sayfasında > "arkadaş listem" butonundan ulaşacağınız "engelli listeniz"e eklerseniz o kişinin gönderdiği mesajlar size ulaşmaz.
    2. mesajın yanındaki x butonu ile mesajı moderatörlere şikayet ediniz.

    soru: çok saygıdeğer bir yazardan "seviyeli bir muhabbete ne dersin" tarzında mesajlar alıyorum. ne yapabilirim?
    cevap: yazarı engelleyin ve x butonu mesajı moderatörlere şikayet ediniz. (bunu yapan yazarın alacağı ceza çok daha fazladır)
    ... leliel
  2. 261.
    kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. yöneticileriniz yardımcı olabilir mi sevgili sözlük?
    -1 ... rastgelsin
  3. 262.
    moderatörler ermeni mi ? ermenilerle ilgili ne yazsam siliniyor . sikerim böyle aşkın ızdırabını !
    2 ... mucccolini
  4. 263.
    yeni üye oldum mantıklı güzel şeyler yazıyorum. Yalnız, yazar olmak için fazla entry girmek çaylaklık süresini uzatabilir demişsiniz. Kardeşim adı üstünde yazar bu. Yazacak yazmalı yani hadi okur desen eyvallah anlarım. Tuhaf bir kural olmuş bu.
    1 ... ugri28
  5. 264.
    soru: profil ve kapak fotoğrafımı nasıl değiştiririm?
    cevap: ayarlarım sayfanızdan resmim sekmesine girerek değiştirebilirsiniz.
    2 -1 ... mka
  6. 265.
    soru: sözlüğe facebook hesabımla girebilir miyim/üye olabilir miyim?
    cevap: evet. üye olurken facebook ile üye ol butonunu kullanabilir, eğer üye iseniz ayarlarım sayfanızda facebook sekmesini kullanabilirsiniz.
    3 ... mka
  7. 266.
    soru: sadece istediğim kişilerden mesaj alabilir miyim?
    cevap: evet, ayarlarım sayfanızdan seçenek sekmesine gelerek özel mesaj alımını değiştirebilirsiniz. sadece takip ettiğiniz arkadaşlarınızdan mesaj almak için "sadece arkadaşlarım mesaj atabilsin" seçeneğini seçmelisiniz.
    3 ... mka
  8. 267.
    soru: art arda belli bir konu hakkında entry gireceğim, sorun olur mu?
    cevap: sorun değil fakat ayarlar sayfanızdan "tematik mod" seçeneğini aktif hale getirmeniz gereklidir. aksi halde kötü niyetli olduğunuz düşünülebilir.
    6 -1 ... mka
  9. 268.
    Soru: meme, bacak, döt capsi paylaşan sözlük kızları veriyor mu?
    Cevap: Hayır sayın yazar, biz istedik vermediler.
    2 ... 0fu0
  10. 269.
    soru: uludağ sözlük te kızlar teklif ediyormuş doğru mu ?
    cevap: Ya salak salak sorular... Kim o nerde o ? Ne kadar salak sorular soruyosun ya. tabi ki de hayır.
    8 ... herkesin hayatina karisan adam