1. 11.
    soru: her istediğim şeyi başlık olarak açabilir miyim? nelere dikkat etmeliyim?
    cevap: başlık açma kurallarına bakınız. >> (bkz: başlık açarken dikkat edilmesi gerekenler)
    11 -9 ... zall
  2. 12.
    soru: nasıl başlık açarım?
    cevap: menü butonlarının arasında olan başlık kısmına açmak istediğiniz başlığı yazdıktan sonra "getir" butonuna basınız. gelen sayfada "sözlük'te yok" yazsa bile kaydırma çubuklarını kullanarak "Buraya Entry Gir" kısmındaki kutucuğu doldurup "ekle" butonuna bastığınızda başlığı açmış olacaksınız. (garip ama çok soruluyor)
    61 -3 ... zall
  3. 13.
    soru: boş bakınız verebilir miyim?
    cevap: evet bakınız vermek için başlığın sözlükte olması gerekmiyor.
    11 -6 ... zall
  4. 14.
    soru: verdiğim ukte'den sorumlu muyum?
    cevap: evet. ukte'yi veren kişi ukte'den sorumludur. küfür, hakaret içeren vb bir ukte verilmişse ukte'yi veren yazar ve ukte'yi dolduran yazar duruma göre ceza alır.
    8 -1 ... zall
  5. 15.
    soru: aynı pc'den birden fazla hesaba giriş yapılacağına dair bilgi vermem gerekir mi?
    cevap: evet, aynı pc'den giriş yapacak olan yazarların, bu durum ile alakalı bize önceden ulaşmaları, bilgi vermeleri gereklidir. bilgi verildiği takdirde gerekli not düşülür ve herhangi bir sıkıntı yaşanmaz ancak bilgi verilmezse en son açılan hesap/hesaplar fake hesap olarak kabul edileceğinden silinir, ilk açılan hesap ise fake hesap alma girişimi sebebiyle çaylak edilir. not düşülmüş olmasına rağmen eğer bir moderatör bir yazarın fake hesap olduğu kanaatine varırsa, o zaman ilk hesaba işlem yapılmaz ancak ikinci hesap mutlaka silik olur.
    12 -4 ... zall
  6. 16.
    soru: nasıl bakınız veririm?
    cevap: bakınız vereceğiniz kelimeyi seçtikten sonra entry kutucuğunun sağ üst köşesinde bulunan (bkz:, veya, * butonlarına tıklayınız.

    soru: entry girerken başka bir siteye nasıl link veririm?
    cevap: vermek istediğini linki başında http:// veya www. içerecek şekilde yazmanız yeterli. http://www.youtube.com gibi.
    8 ... zall
  7. 17.
    soru: sadece yabancı dilde entry girebilir miyim?
    cevap: entry türkçe olmalıdır. sadece yabancı dilde ise silinir. ancak türkçe bir tanımla beraber yabancı dilde entry girilebilir.
    21 -4 ... zall
  8. 18.
    soru: uzun bir süreliğine sözlüğe giremeyeceğim, üyeliğim silinir mi?
    cevap: böyle bir durumda üyeliğiniz silinmez ancak bu konuda moderatörlere mesaj atmanız faydalı olur.
    10 -7 ... zall
  9. 19.
    soru: "ben" sayfamdaki "işte budur üstat" kısmına nasıl entry eklerim?
    cevap: herhangi bir entry'i oylarken açılan popup'taki "budur işte" butonuna tıklarak ekleyebilirsiniz. kaldırmak için ise gene entryi oylarken "budur işte" yerine "çıkar bunu" linki çıkacaktır. "çıkar bunu" butonuna tıklayarak listenizden çıkarabilirsiniz.
    55 -14 ... zall
  10. 20.
    soru: bir entry'i bir kaç kez oylayabilir miyim?
    cevap: her entry için bir oy hakkınız vardır. entryi bir kaç kez oylarsanız sadece son yaptığınız oylama geçerli olur.
    13 -3 ... zall