bugün

kimler gelebilir acaba?

olası bir zirvede katılabilecaek sözlük yazarları;

(bkz: true) - giresun
(bkz: masklavi) - ordu.
(bkz: mel mel bakan gibson) - batı karadenizde bir yer.
(bkz: sari renkli seker) - sinop - ağustos ayı ..
zonguldak karabük kastamonu veya sinopta olursa katılınabilecek zirvedir. samsun ve doğusunda olursa hayatta gelmem lan. en son trabzona gittiğimde 2 gün 2 gece kaldım sonrasındaki 2 sene kafamı zor toparladım..
Şile, Ağva ya da kilyosta yapsanız belki gelirim.
Gele gele senin yanına mı gelecez aq. Sen bizi götürmeye kalkarsın
Dabancalarımızilan kaydeli kaydeli sikmecasak gelmecom!
yaz beni.
Karadenizi hiç gezmedim görmedim. Bir tur ayarlayın madem öyle gelelimshdhdj.
Uludağ sözlük Karadeniz turu ve şehirleri zirvesi..
herkes hangi şehirde yazsın orada ev sahipliği yapıp bizi gezdirsin..
sinop'a beni yaz. ama ağustos gibi filan gidebiliyorum anca.

gerze'yi gezdiririm size. *
geçenlerde ordu ve sinop'taydım. Yine orduya gitme ihtimalim var, yer belliyse geçerken uğrarım.
Hayatta işim olmaz. Karadenizi komple gezdim iki doğal güzellik göreceğim diye insanları çekilmez. Doğasını da rezil ettiler Uzungöl ayder betondan geçilmiyor. Trakya Balkanlar olur ama.
uygun bulunur ise Sakarya / Hendek'e davetlisiniz, muhabbetlerimizle.. 05050239770
Ehli mekkeye ilk sakarya ziyaretimde uğrayacağım zirve. Telini kaydettim azizim. Sana iki tane de cariye getireceğim.
Bilenler bilir karadeniz erkekleri allahın ıslah etmesi gereken bir güruh. Sakın gitmeyin kızlar*
berhudar olasız albayım, buyur gel, cariyeye muhtaç değiliz Elhamdülillah. illa bir şey getireceksen, kitap getir inşaAllah. tlf. 05050239770
ha unutmadan, ziyaretimize gelecek olanlara -teşvik babından- kitap hediye edeceğiz inşaAllah
Güzel bir zirvedir. Cariye iyidir, gereksiz sorular sormaz.
Hangi karadeniz batı, orta, doğu, trakya.
doğu karşiim.
Batının batısı Kırklareli kardeşim.
(rum-elini değil) "Türk-elini vatan belledik Sakarya'dan" Sakarya güzeldir yoldaşlar!.
Centurion geliyosa bende gelirim.
Benim ondan neyim eksik?
Elissa gelirse ben gelmem.