bugün

Hatay'a mı laf ettik? Orada bir hataylı daha var. Laf etseydik inan ilk o bize karşı çıkardı.

Olum siz niye eleştirileri hemen ters düz çevirip sunuyorsunuz?

A haber misin sen?
benim hakkımda konuşuyor musunuz lan doğru söyleyin.
hatay'a laf eden olduysa gerçekten bu sözlüğün bittiğine işarettir. zarif sözlük bile buradan daha iyi.
Orada da alışkanlık discord da başlık mı açıyorsunuz len discord sözlüğe çevirmek.

Kafalar zehir okur bu çocuklar.
Lağım karışmış
Kavga etmişler.
yiyin birbrinizi amk ete para vermeyin.*
Dövüşmen guzularım.
nesi saçmalıkmış anlamadım. çok kaliteli insanlar tanıdım bu grupta ben.
ne saçmalığı lan? millet ne güzel muhabbet ediyor işte. onu bile çekemiyorsunuz. grupta zılgıtı yiyen geliyor burada sızlanıyor. her meseleyi sözlüğe taşımak zorunda değilsiniz. işiniz gücünüz nasıl ilgi çekerim diye uğraşmak. bravo cidden. insanları bir grup açtığına pişman etmeyin amk.
Ne yapmış olm bu disco grubu ha ne yapmış??
ırza tecavüz mü etmiş?? Adam mı öldürmüş?? Ne yapmış la nee? Neden sürekli bu grup gündem oluyor??

(bkz: https://m.youtube.com/wat...pemkgc2lrZXJsZXIgcmVwbGlr)
Şu sıra laptop ve wifi m yok.
Bu hafta dahil olurum. Sözüm var zaten çağıran insana.
Yüce ulu' nun daha çok insanlığa bilgi ulaştırması için kurulan kuruluş.
Darkness in üstün çabalarıyla ayakta kalan gurup. O olmasa birbirimizi yer, sonrada siktir olup gideriz.
Boşverin eğlensin insanlar.

Dışarı çıkmak dünya pahası, eşinizin dostunuzun sadece derdi oluyor.

Takılsın gençler, geyik yapsınlar, tanışıp sevişsinler kime ne dert ?
orada kızlar teklif ediyormuş...
Naptınız lan yine, iki gün girmedik karıştırdınız mı ortalığı
Ulan iyice anarşist oldunuz başıma.
bu darknes denen kuru göte ne oluyorsa bi havalar falan yapmayın amk komik oluyorsunuz.
Bende havalara giriyorum bazen oluyor öyle.
Kiz oldugunu duydum icerde. Kiz olan yerde sacmalik olmaz.
Yok lan kızlar teklif etmiyo...
Abi abi diye sitkiler modumu. Ben bi kenarda kedi fln kesicem.

Ancak şunu diyim sözlük buranın yanında vs bildiğin ölü. Bi kısım dümbükle de uğraşmıyor insan. Ki o kimi amın oğullarına cevap vererek bile kaale aldık.
Şu başlığa yapılan girdiler gitmemenin yeterli bir sebebi olduğunu düşünmekteyim. Ulu bize yeter.
amlı grubu.
içeride grup seks dönüyor. O yüzden memesi olmayan kadınları ve adonisi olmayan erkekleri almıyorlar gruba. Beni aldılar)
Çöplük olduğu çok açık.
--spoiler--
çöplük olduğu çok açık.
--spoiler--

Çöplük olsa, içeride karton toplayan birileri olurdu. Olmadığına göre, demek ki çöplük ddğil.