bugün

türkiye'deki partilerin yazarlar tarfından yorumlanması sonucu diğer yazarların kendilerine uygun partiyi seçmelerini sağlayacaktır.

ak parti: artık çığrından çıkmış partidir. başlarda sesimi çıkarmazken, son dönemde çıkan kürtaj, sezeryan muhabbetiyle nefretimi kazanmış bulunmaktadır. ayrıca imam hatip liselilerin, anadolu ve fen lisesi öğrencilerinden daha iyi konuma gelmesini istediğini belli etmiştir kendisi. meslek liseleri duruyorken, imam hatip'e n'oluyor amınakoyim? he bir de sayın recep tayyip, kömür filan dağıtıyor ve oy topluyor ya. tiksiniyorum yemin ediyorum.

cumhuriyet halk partisi: genel başkanı sayın kemal kılıçdaroğlu'nu son derece pasif bulduğum, ülkenin başına geçince pek de bir şey yapamayacağını düşündüğüm; ama yine de diğer partilere nazaran daha fazla sempati duyduğum partidir. ülkenin başına geçecek kadar güçlü bir genel başkan'a sahip değil ne yazık ki. zaten 1999'dan beri düşüşte, yeni bir genel başkan gelirse başlarına, yükseliş dönemine girebilir belki.

milliyetçi hareket partisi: zamanında çıkan şu düşünce, "türk bu memleketin yegane efendisi, yegane sahibidir, salt türk soyundan olmayanların bu memlekette bir tek hakları vardır; hizmetçi olma, köle olma hakkı. dost ve düşman dağlar bunu hakikati böyle bilsinler." yüzünden sempati duyamadığım parti. şuradan antisempatik bilgilere ulaşabilirsiniz. buraya kopyalayıp yapıştırmam doğru olmaz: http://www.itusozluk.com/...n+kanl%FD+tarihi/@3149465
ak parti: din ayağına malı götürdüler.

cumhuriyet halk partisi: bir tek ses olamadılar gitti.

milliyetçi hareket partisi: milliyetçiliğin aşırısı.. aynı zamanda ak parti uzatmalı sevgilisi.
hak ve eşitlik partisi: başı dik devlet, onurlu millet, aydınlık yarınlar için...
AKP: 2 lafından birisi dindir.
CHP: 2 lafından birisi atatürk tür.
MHP: 2 lafıdan birisi milliyetçiliktir.
güncel Önemli Başlıklar