bugün
- üstteki yazara hangi isim yakışır55
- otopsiraporlari'na aşık olmak9
- kitap alıntıları8
- türkiye nin gelişmemesinin en önemli sebepleri8
- eskiye özlem duymak20
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun15
- emdi dolar yardırur9
- anın görüntüsü54
- sözlüğe yazma hevesinin kayboluşu9
- ali koç10
- beşiktaş9
- bir mekana girince hürmetle karşılanmak8
- düşün ki o bunu okuyor12
- üniversiteyi belarus ta okumak8
- özlenilen yazarlar16
- üniversiteyi ailenin yanında okumak8
- dini bütün türk milliyetçilıği9
- bir sözlük kızıyla çok fena seks yapma isteği17
- mezuza9
- klarnet calan sarapci koala 617
- sözlük kızlarının 30 yaşında olup 40 göstermesi15
- kumpir9
- bu saatten sonra sözlüğe yazmak9
- bacaklarını açarak oturan erkek15
- merhaba arkadaşlar gününüz nasıldı16
- can sıkan şeyler10
- abinin travesti olmaya karar vermesi10
- eksi ruyalar9
- nicolo zaniolo8
- murat bardakçının muhalefet seçmenine güruh demesi17
- erden timur22
- en büyük hayaliniz24
- elissa18
- normal sözlük erkekleri8
- erkeğiniz meme dekolteli t shirt giyebilir mi11
- ya şu sözlükte güzel bir kız yok mu be12
- ukrayna rusya savaşı12
- kadınınız meme dekolteli elbise giyebilir mi17
- günün sözü11
- kangal sucuğun 659 lira olması16
- 6 haz 2023 rusya'nın kakhovskaya barajını vurması11
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri26
- azaba sözlük yazarlarına tavsiyeler10
- memurların hep ağlanması9
- yaran twitter iletileri8
- etek erkek kıyafeti olsaydı olabilecekler14
- frank lucas'ın sözlüğe vedası10
- her gün dışarıda yemek yemek8
- seçim sonuçları açıklandıktan sonra ne yaptınız11
- sivas ta suriyeliler çıplak gezmesi16
mikrop yuvasıdır, gördüğüm yerde depar atarım.
acilen kendisinin alınıp oto yıkamada dezenfekte edilmesi gerekir.
Ben her gün duş almayan insanı kabullenemezken bir de bu insanlar var. Hem de o kadar fazlalar ki.
Dünyanın en pis insanıdır.iğrençtir.
Sizin yıkamanızı da anlamsız kılar. Belki de temizlik hijyen falan sabun firmalarının uydurmasıdır. Eskiden sabun mu varmış amk.
Bu tür araştırmalara hiç güvenmemişimdir türkiyede elini yıkamadan çıkan çoktur bence..
italyanlar pizzayı da o ellerle mi yapıyorlar?
Puu e mi?
Puu e mi?
Avm’de WC’de karşılaştığım Arapların neredeyse tamamı elini yıkamadan çıkıp gidiyor… bunların diniyle bizim dinimiz pek örtüşmüyor ya da bizim temizliğimiz dinden ileri gelmiyor.
Ne yalan söyleyeyim 10 yaşına kadar yikamiyordum.
Kanım Hint kaniyle kaynıyor adeta.
Evet o sokak lezzetlerinin baş tacı jaja ustanın kızıyım...
Kanım Hint kaniyle kaynıyor adeta.
Evet o sokak lezzetlerinin baş tacı jaja ustanın kızıyım...
Mendile siliyordum üşengeçtim biraz.
Öldürülmesi gerekir. Yani suç falan olmasın verin bana bi silah kafasına sıkarım hiç de arkama bakmam. Tuvaletten sonra elini yıkamayan insanın dünyada yeri yok.
Prag’da acil lavabo bulamayarak, burger king gibi bir zincire girdik. Yukarı kata çıktık, tuvalet tıkalı, bir kadın uğraştı falan ama baş edemedi, aşağıya dahili telefon araması yaptı, kel bir adam söylene söylene geldi, gadanallah diye elini klozetin ciğerlerine kadar sokup “tıkanıklığı açtı”, baş ve işaret parmaklarını bilezik yapıp kolunu “şöööööyle bir sıyırdı”, söylene söylene aşağıya indi.. biz şok olduk.. neyse, kaçar gibi fast food restoranından gitmeye kalktık, baktık ki, söylenen kel aşağıda köfte kızartıyor..
Öropalılar temizlik bilmez, bana göre..
Milliyetçilik, dincilik yapmıyorum ama Müslümanlar’la iç içe geçenler, hijyen konusunda daha hassas oluyor. Kamusal hijyenden bahsetmiyorum; sokak tuvaletleri, tertemiz yollar falan değil, kişisel hijyeni bizimkilerden öğrendiklerini düşünüyorum.
Bizim de sokakları b.k götürür, ama kişisel alanlar tertemizdir.
Öropalılar temizlik bilmez, bana göre..
Milliyetçilik, dincilik yapmıyorum ama Müslümanlar’la iç içe geçenler, hijyen konusunda daha hassas oluyor. Kamusal hijyenden bahsetmiyorum; sokak tuvaletleri, tertemiz yollar falan değil, kişisel hijyeni bizimkilerden öğrendiklerini düşünüyorum.
Bizim de sokakları b.k götürür, ama kişisel alanlar tertemizdir.
ellerini sadece büyük abdestten sonra yıkayanlar var maalesef.
pandemi de ders olmadıysa artık..
ben değilimdir. ben elimi yıkıyorum. sabun yoksa en kötü sabunsuz yıkıyorum ama yine de yıkıyorum.
Kıçınıda yıkamayan pisliğin tekidir.
arkadaşım almanya'da okulda temizlik görevlisi. çocuklar kakalarını duvarlara sürüyormuş. ayrıca yaşasın taharet musluğu!
Tabi bizim içimizde De çok pis insanlar var. Bazı yerlerde tuvalete girmem mümkün olmuyor.
Tabi bizim içimizde De çok pis insanlar var. Bazı yerlerde tuvalete girmem mümkün olmuyor.
Özellikle girilemeyen tuvaletler konusunda katılıyorum sevgili yazarımıza. Arkadaşım müslüman bir ülke olup tuvalet temizliği konusunda ne sorunlu bir milletiz. Aileler nasıl güvenip halka açık tuvaletlere götürüyor çocuklarını, bu tuvalete girenler demiyorum benden sonrakine ayıp olmasın, burayı temizliyen görevliye ayıp olmasın, temiz kullanıp temiz bırakayım diye. bu ne eğitimsizlik hele park, bahçe vs. Kamuya ait yerlerde gir gire biliyorsan. Senin benim vergim ile yapılan bu yapılara nasıl oluyorsa buradan sorumlu kişiler bu milletin malı diye sahip çıkamıyor. Lan tuvalet bu !! neyin sahipliği demeyin ağzınıza vururum kamu malı yetim hakkıdır. Devlet malına sahip çıkmayacak da ne bokuma kamu alanlarına müdür vs. Atıyorlar. Özel tuvaletlere denecek birşey yok onlarda rezaletin daniskası ! Ciddiden bu gidiş ile parayı vurursam ilk işim kurumsal tuvaletler açacağım milletin ardı hizmet görsün !
Diğer insanlara mikrop bulaştırması olası tehlikeli biridir.
Dayaklıktır.Dokunduğu hiç bir yere temas etmem.
memleket sıçtığı boka bir tas su dökmeyen sözde üniversite mezunlarıyla dolu. siz el yıkamaktan bahsediyorsunuz.
tüm bağımı koparabileceğim insandır.
güncel Önemli Başlıklar