bugün

kutsal kitaplarda içindeki hükümlerin tüm zamanlara ve tüm alemlere indiği söyleniyor. peki bu kitapta her şey varsa evrenin başka yerlerinde yaşayanlarla ilgili bilgiler ve hükümler yok. yoksa demek ki evrenin başka yerlerinde kimse yok bunu mu anlayacağız yada bu bir tutarsızlık olduğu mu sonucu çıkıyor.
kitabın ilk ayeti rabbil alemin zaten nasıl yok? alemler diye başlıyor.
alemler diyince her şey bitiyormu. birilerini kayın biraderine kadar karısıyla cinsel hayatına kadar bilgiler olup alemler diyince oldu mu yani.
kuran 7. yüzyıl araplarının bilmediği hiçbir şeyi söylemez.
Bu kitap insanlara, cinlere, uzaylılara aklı başında olan herkes için geçerlidir.
http://www.kuranikerim.com/telmalili/alak.htm

masklavi bak bakalım burada nerede alemler geçiyor alemin çoğulu nerede var. sallamasyon çay tiryakiliğini bırakın.
ben ateistlikte inat edeceğim diyenlerle zaman kaybetmem, yürü başka kapıya. kendin çalıp kendin oynuyorsun başlıkta. cevaptan eminsen sorma o zaman.
kıvırma sanatının inceliklerini izliyoruz. hani nerede alemler ve o alemlerle ilgili detaylar bu ayette anlatında alemler öğrensin.
görsel
kalahari hani kuranın ilk ayetiydi. böyle alemler deyince oluyor mu. bu hayvanlar alemimi, bitkiler alemimi, denizaltı alemimi, gece alemimi bunun evrenin başka yerleri ile ilgili olduğu ve oradaki hükümlerle ne ilgisi var. böyle genel bir şey söyleyince oluyor mu.
Ben ilk ayette demedimki, islam literatüründe 18 bin alem diye geçer seç beyen al.
ona bakarsan çorumlular da yok ama maalesef gerçekte varlar.
Uzaylı olduğunu iddia eden kişinin sorusu.
Alemciler ve akşamcilarda giriyormu buna. Alem dedinmi iş bitti yani.
Alemciler ve akşamcilarda giriyormu buna. Alem dedinmi iş bitti yani.
insanların perspektifinden bakalım olaya. Tek gerçeklik yer küre. Ve tek görebildikleri düzlemden başka bir gerçeklik hayal edebilirler mi diye baktığınızda edemiyorlar. Gariptirki tanrıları da hayal edemiyor.
Yoksa bu tanrilar düz dunyacimi.
şimdi ben bu ergen ateist kardeşimizi uzaylı denen olguyu kanıtlamaya çağırıyorum, sonrası kolay.

bu yeni aydınlanmış, yada buralara yeni düşmüş belli, senin gibileri çok gördük buralarda genç osman...
sen asıl bu evren sadece insanlığa yaratılmış iddiasını kime söylesen nereleriyle gülecekler bir bak bakalım.
Bence uzaylıların hepsi zaten ehli sünnet… zina nedir, hırsızlık-arsızlık nedir, bilmezler. Beş vakte beş daha katıp, ufolarında namazlarını eda ediyorlar.. bence dünyayı ziyaret etme nedenleri de beyaz tv ve a haber yayınlarını takip edebilmek..

Bu durumda, onlara ayrıca bir şey inmesine gerek kalmamış olabilir..
Bunu neden görüntülü Nihat hatimoğluna sormuyorsun.
gökten koyun inmiş ya neye inanmıyorsunuz...
Ben bıraktım artık bu konuları, insanın sınırlı 3 boyutlu evren algısı kuramını aşıyor bazı şeyler, onun için üzümünü yiyin bağını sormayın, zaten standart olarak en fazla 80 yıl kadar yaşayabiliyoruz, onuda bari dolu dolu keyfini çıkartarak yaşayın derim ben .
ohooo bunlara da kafanız basmıyorsa gidin bir ciftliğe geviş getiren inek olarak yeniden hayatınıza başlayın. işimize gelmiyor 3 dakika götümüz başımız oynamadan dürüst olamıyoruz diyememek ve dürüst cevaplar verememek zordur tabii.
hmm öyle miymiş.