bugün

Yeni bir troll. Hoş gelmiş, koştursun.
yeni mi ?

karşiim ben uluya ilk girdiğimde sen ilkokulda okuma yazma öğreniyordun muhtemelen.
görsel
BUNlar beni ziker usta naptın sen.
namussuzdur. kadın düşkünüdür. kadınlara sünüyor bu zampara.
--spoiler--
aydın üniversitesi özel değil mi amk bu çocuk parayı nereden bulmuşta özelde okumuş.
--spoiler--

--spoiler--
la ucuz oldu da kim verdi parayı.
--spoiler--

--spoiler--
toplamda ne kadara geldi peki.
--spoiler--

Gerçekten şu cümleler o kadar çirkin o kadar sığ ki... bu kadar çirkin konuşup konuşup sonra o bana bunu dedi, bu böyle yaptı, sen şöylesin bilader bilmem ne. Olm sanane parasını sen mi verdin? Milletten çıkan paranın ne bu kadar peşine düşüyorsun? insan biraz haddini hududunu bilir lan.
bana neyse sanane amk. aykolikle ben arkadaşız şu an özelden konuşuyoruz. soruyorum cevaplıyor. rahatsız olsa sana ne der kapatırım. adam rahatsız olmuyorken 3. kişi sen sana ne oluyor. sanane amk.sen kimsin.
Bugün bunu buradan deli gömleğiyle yollarım ben, sözlük de bir ferahlar.
Okuduğunu anladığına dair çok büyük şüphelerim var, adamın kelime dağarcığının %50 si amk. Aykolik henüz genç ve nasıl sınır koyacağını henüz bilmeyen bir çocuk. Gerçi senin seviyen de 5 yaşındaki çocuktan çok üstün değil ama neyse... seni muhatap aldığıma şükret, sana bu kadarcık fazla bile.
Bu nasıl hitap şekli ya. Nasıl bir cümle püüü. Bir gün herkes benim dediğime gelecek.
bu akşam fırtına kopsun artık.
bu gece karabasan çöksün üstüne.
kekem...
kalbimin sahibi <<<<<<<3
ben onun namussuz olduğunu biliyorum zaten. ona haddini bildiriyorum. iki elim yakasında olacak.
--spoiler--
kalbimin sahibi <<<<<<<3
--spoiler--

Kih Kih kih.

--spoiler--
ben onun namussuz olduğunu biliyorum zaten. ona haddini bildiriyorum. iki elim yakasında olacak.
--spoiler--

Karabasanlık bir durum bence de. Kih Kih
kalbine tüküreyim. korkma 31 çekmem
kıskanma amk sana hangi kız kalbimin sahibi yazdı lan şu sözlüklte?
True sana bir sır vereyim mi?
Silvermis bana da yazar. Kih Kih Kih
senin neyini kıskanayım göt bana gelen teklifler sana gelseydi evin yolunu bulamazdın daha fazla konuşturma beni.
ne teklif geldi amk sanki bred pit.
--spoiler--

kalbimin sahibi <<<<<<<3

--spoiler--

True fake hesabıyla kendine yürüyor. işsiz incel.
abridgeeeee seni akıllı bir sanırdım ama sen üst düzey bir kezban çıktın amk.
--spoiler--
ne teklif geldi amk sanki bred pit.
--spoiler--

görsel
True ssilvermist aşkı