bugün
- sudekiray true'ya karşı13
- akşam mideniz kazınınca ne yiyorsunuz15
- nihal candan9
- çıplak gösteren gözlük bugün mümkün12
- 2 ile bölünmeyen tek sayılar43
- yerden kaç para bulursanız alırsınız12
- kamos9
- allah ahiretimizi biliyorsa bizi neden yarattı15
- türkiye30
- bi hayvan olmak istesen ne olurdun37
- ataistlerin cevab veremediği sorular27
- düşün ki o bunu okuyor13
- 2025 iran israil çatışmaları13
- kaan'ın f35 den daha iyi olması18
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi15
- akp'ye hala oy verenlerin motivasyonu24
- şuan yaşadığın fiziksel rahatsızlığı söyle9
- bütün yazarlar bir lira verse11
- teoman çalmaşur8
- baykar'ı protesto edenlerin gözaltına alınması11
- boş yuva sendromu8
- sevmediğim yazarları açıklıyorum8
- yazarların en sevdiği ilaç18
- iran15
- havanın gavur amı gibi yanması13
- cevap vermez belirtir gider15
- chp8
- cumhuriyet halk partisi15
- dubaide 130 milyon dolara ev10
- en son ne yediniz15
- fotokopici bi erkek9
- araba8
- yazarların etnik kökeni10
- bilim adamı olsaydınız ne icat ederdiniz15
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri26
- pandela 38
- iranın hastane vurması8
- necip fazıla ait olmayan sözler8
- iyi ki doğdun manyak olmaya karar verdim9
- cep telefonu33
- israilli bakanın hastane vurmak savaş suçu demesi16
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı18
- en son ne zaman 31 çektiniz12
- ateizmle yönetilen bir ülkede olacaklar16
- herkesin dini kendine12
- çalışma hayatına dair prensipler15
- mokv10
- öfkeli korkusuz insan aptal insandır8
- kadınların gerçek yüzünü öğrenme yolları20
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
sapık amk.
Lan larissa zaten gitmedi amk. Başka bir nikle, başka bir karakterle falan takılıyordur o buralarda. Allah bilir kankisi true'ya bile söylememiştir bunu. Siz de boşu boşuna dalaşıyonuz.
günün ilk açık oylayanı toprak başıma.
Tatlım bu varoşların söylemlerini neden takıyorsun ki? Sen taktıkça virüs gibi ısrarcı olurlar.
Bu varoşları önemsemeyin bu kadar dndmdn.
Bu varoşları önemsemeyin bu kadar dndmdn.
Yoğun çalışma ortamında yıpranıyor insan. Nasır tutmuş ellere sahip olduğunu düşünüyorum.
yıllardır abartılı fenerbahçe sevgisi, zaman zaman aşırı gamsız bir tutum sergilemesi ve evlenme merakından ötürü itinayla bunaltmaya devam eden troll ağırlıklı yazar. yoruldum lan.
Patates kafasına kabaran şeyler var.
Ben olun muyum true?
Kadınlara ayrı bir ilgi duyan cinsel açlık yaşayan kişilere verilen nicktir. Olm vakti zamanında karı kız nikine benzer nik açmıştım bu şahısa 1 hafta kız olmadığımı izah etmeye çalıştım falan geçmiş gün.
Şahsımın ona taktığını düşünüyor da benimle aynı kulvarda olmanın her anlamda mümkünatı yok. Benden tek üstün olacağın alan abazalık olur o konuda eline ben değil kimse su dökemez. Yoksa sosyallik olsun kariyer olsun başka bir şey olsun sen her zaman benden çok aşağıdasın o yüzden takacağım birisi değilsin.
Psikolojik sorunları olduğunu düşünüp tüm samimiyetimle kendisine tedavi olması için gereken elimden geldiğince para yardımını da yapmayı teklif ediyorum. Hayat bu sözlükten ibaret değil kardeş burayı çok takma git dışarı çık dolaş eğlen.
Şahsımın ona taktığını düşünüyor da benimle aynı kulvarda olmanın her anlamda mümkünatı yok. Benden tek üstün olacağın alan abazalık olur o konuda eline ben değil kimse su dökemez. Yoksa sosyallik olsun kariyer olsun başka bir şey olsun sen her zaman benden çok aşağıdasın o yüzden takacağım birisi değilsin.
Psikolojik sorunları olduğunu düşünüp tüm samimiyetimle kendisine tedavi olması için gereken elimden geldiğince para yardımını da yapmayı teklif ediyorum. Hayat bu sözlükten ibaret değil kardeş burayı çok takma git dışarı çık dolaş eğlen.
Korumam altına aldım. Baktım kendini savunamıyor korkuyor 1 günlüğüne koruyum da cesaret neymiş görsün dedim.
Başlıklarına olası gelecek yorumlar konusunda uyarıda bulunuyorum. Teşekkürler.
Buradan da belirtmek istiyorum
Eğer birisi sana cinsel açlığın merkezi abazan, korkak, haddini bilmez uçan kuşa yürüyen dişi sineklerin korkulu rüyası derse bana söyle ben gerekeni yaparım.
Başlıklarına olası gelecek yorumlar konusunda uyarıda bulunuyorum. Teşekkürler.
Buradan da belirtmek istiyorum
Eğer birisi sana cinsel açlığın merkezi abazan, korkak, haddini bilmez uçan kuşa yürüyen dişi sineklerin korkulu rüyası derse bana söyle ben gerekeni yaparım.
vay ırz düşmanı bir am için bizi nasıl satarsın lan.
allah razı olsun ya.
Donuzladım ama hâlâ açık oylamaya devam ediyor. Olm bana oy verme ya. istemiyorum. istemiyoruuumm.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar