bugün
- gençler çalışmadan para kazanmak istiyor6
- türbede dua etmenin şirk olması13
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- dump atan erkek mi olur aw5
- akıl verme vereceksen huzur ver4
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması7
- çerçeve yasa27
- satürnün halkasına imam hatip açmak6
- g i l d e d l i l y11
- yurt dışı çıkış harcı4
- arkadaşlar nick altılarda kavga etmeyiniz5
- nakşibendi tarikatının halidi kolundanım5
- medet ya ali diyen alevi3
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- 23 yaş2
- askeri imam hatip lisesi5
- gece sokakta boynunda iple gezen şeyh görmek4
- hızır aleyhisselam ile görüşülebilir mi4
- asılmış şeyh4
- terlik2
- ispanya daki 100 kişilik köy2
- uludağ sözlük evreni2
- 22 ağustos ta 32 yaşına girmek2
- evde fare görmek5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- ümmetçilerin apo sevgisi6
- benkimki6
- stack overflow kopyala yapıştır2
- hangi üye hangisiydi hepsi karıştı6
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- bana onu sormayin6
- ölülere kuran okumak3
- sözlüğün dili olsa da konuşsa3
- silinen hesap 0145677
- özgür özel14
- sevdiğine şiir yazabilen kaslı ve yakışıklı erkek3
- ethem dede2
- john hinckley jr'ın jodie foster'a mesajı2
- turhan çömez3
- hasta bir yakınına yemek götürmek2
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı7
- ayran fetişisti3
- aç karnına kahve içmek6
- arabada sigara içilir mi6
- ebeveynlerin evdeki oyun konsoluna çökmesi2
- köfteci yusuf3
- caminin içinde mezar olması2
- prezervatif içimde kaldı2
- böbrek taşından tespih yaptırmak2
recep tayyip erdoğan tarafından, demokrasinin benzetildiği ulaşım aracı.
hatalarını böğrümüze bastığımız bir türk filmi. tramvayın içinde geçen rehine hadisesi diyelim.
filmi aman gerileyim, korkayım, üzüleyim diye izlemeyin, amatör filmmiş gibi izleyin. fırat tanış döktürüyor resmen, sırf onun için dahi izlenir.
filmi aman gerileyim, korkayım, üzüleyim diye izlemeyin, amatör filmmiş gibi izleyin. fırat tanış döktürüyor resmen, sırf onun için dahi izlenir.
sadece Fırat Tanışın performansı için izlenecek, ben bu adamın daha önce oynağı filmleri dizileri neden seyretmedim diye hayıflanmaya neden olacak film.
türk sinemasının en kötü filmi. bir film* ancak bu kadar 'olmaz'. hiç abartmıyorum...
hayatımda seyrettiğim ve seyretmekten pişman olduğum en rezalet türk filmi.
istiklal caddesinde tunelle galatasaray arasında bulunan cafe - bistro. istiklal caddesindeki bu tur mekanların kısıtlılıgı da gozonunde bulundurulursa tercih nedeni olabilecek bir alternatif ama elbette tuneldeki bir ton mekanı bırakıp buraya gelmek için epey bir mali krize girmiş olmak gerek. yine de rahat bir yerdir ozellikle oval oturma bolumleri arkadas grupları için kullanıslıdır.
genellikle çocuk kitapları, el yazısı masal dizisi gibi kitapları yayımlayan yayın evi.
yapiminda avusturyalilarin uzman oldugu ulasim araci. konya da ki tramway onlardan ikinci el olarak alinmistir ve mobilize muzedir.
(bkz: konya)
hayatında hiç tramvay görmemiş arkadaşım bir gün konyaya açık öğretim sınavına gitmişti.zavallıyı karşıdan karşıya geçerken tarmvay çarptı.hastaneye götürdük ve sordular;
tramvay çarptı.
nasıl yani?
valla bizde anlamadık.
hönk...
tramvay çarptı.
nasıl yani?
valla bizde anlamadık.
hönk...
burada o kadar çok ki. hiç binmedim ama bana hep eski izmiri hatırlatırlar.
aynı zamanda istiklal caddesi'ndeki hoş bir kafenin de adıdır.
eminönü iskelesine inildikten sonra sirkeci ya da eminönü tarafına seyirtilir tramvay a binilir bir de kalabalık değilse cam kenarına oturulur öğrenciliğin tatlı serüvenlerinden biridir belki de tramvay..
istanbulda kabataş-zeytinburnu arasında gidip gelen araç..başka şehirlerde de varmış*lakin ben bilmem efendim..yalnız oyuncak gibiymiş derlerdi..
olgun arun un yönettiği, sinan çetin in yapımcılığını üstlendiği film. ayrıca altın koza film festivali ile izleyici karşısına çıkıyor. iki gencin istiklal caddesinde tramvaya binip yolcuları rehin almasını konu ediniyor. oyuncular; emel gölgeçen, athena grubunun solisti gökhan özoğuz, halit ergenç, fırat tanış, itri koşarve dilek serbestir.
(bkz: tabanvay)
1.10 ytl ücret karşılığında taşımacılık yapan trafik sıkıntısının baya az olduğu ama iş çıkışı saatinde forttan öteye giden davranışlara mahkum kalabileceğiniz araç
sehir ici rayli tasimacilikta kullanilan bir arac. ama yanlis olmasin tren degil tramvay, bir cok teyze burada yanlisa dusuyor. tren degil tramvay teyze.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar