bugün

klavyede problem olduğunda denenmemelidir. misal, bir arkadaş denemiş, şu an klavyesinin 3 tuşu yok.
kumandaya her uyguladığımda işe yarayan yöntemdir. pillerin bulunduğu kapağı açıp pilleri şöyle bir iki tur çevirip kapağı kapatmaktan çok daha kolay bi yöntem olduğu da kesindir.
(bkz: türk insanına özgü hareketler) *
alman gençlerinin arasında pek popüler bir akımdır.
http://www.youtube.com/watch?v=Ee18vXyLBMM
türk müsün? sorusunun yöneltilmesine sebebiyet veren durumlardan biri.
"nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" sözünün teknolojik aletlere de uygulanmış şeklidir. garip bir davranıştır, temelinde yatan motivler açıklanamamıştır; yine ilginçtir ki işe yarar.
bazı alet edevat kısmısı insanlıktan anlamaz. misal televizyon kumandası, o yana çevirirsin almaz, bu yana çevirirsin kanal değiştirmez sesi kısamazsın, şöyle bi geçirirsin alttan o dakika kendine gelir özüne döner.
en çok televizyonun başına gelen aktivite.
kesinlikle işe yarayan onaylanmış eylemlerdir. tavsiye edilir, garanti ve sorumluluk sunmayız.
(bkz: türk usulü tadilat)
sadece türkiyede rastlayabileceğimiz, teknolojiden anlamayan insanların sıklıkla yaptığı davranış biçimidir.Aslına bakarsak işin teknolojiden anlamak veya anlamamakla alakası olmadığını çok rahatlıkla görebiliriz. Elektronik bölümü mezunu arkadaşlarımız bile çalışmayan televizyonları yumrukları ile okşayarak*, çalışır hale getirebiliyorlar. ne gariptirki kasasından sesler gelen bilgisayarı tekmeleyen bilgisarcılarda aynı şekilde bilgisayarın sesini kesebiliyor.Sadece türkler'e özgü bir davranış sanırım.

-nooooluyo la ?
-Drrrırırırırır...
-Ulan gene fanından ses gelmeye başladı bu bilgisayarın.vadaaaa*...
-.......
-düzeldi ibne*
yurdum insaninin, calismayan elektronik aletleri yumruklayarak ya da tekmeleyerek calistirma gayretidir. cok ilkel bir davranis olmasina ragmen, mukemmel calismasi da ilginctir.