bugün

susuz insanın tek derdi su bulmak, aç insanın tek derdi yemek bulmak olur.
tek derdi cinsellik olan bir erkek sekse açtır(bağımlılar hariç). türkiye de gayet normal bir durum.
Kadınların doğaları gereği cinselliğe yatkın olup seçicilikte zirve yapmasından da cinsel birikimi uzayan kişilerdir.
Evet, erkek cinselliği abartıyor ama bu durumda kadının tam kontrol ve tam seçme arayışının da payı var.
Dolayısıyla sadece erkeklerin hatasından bahseddemeyiz.
Tek derdi romantizm olan kadınlar gibi ilişkide denge oluşturamayan kişilerdir.
cinsellik benim için ikinci hatta üçüncü plandadır...
16.

Sevgili kadınlar,

Biz bütün diğer sorunlarımızı halledip size aktarmadığımız için neredeyse özür dileyeceğiz.

Aklımızın şehvetli yerini sadece size ayırdığımız için lütfen kusurumuza bakmayın.

Bütün dertlerimizi size aktarmalı, kanka muhabbeti yapmalı daha sonra da seksi aynı kanka ile yapmalıydık.

Yüksek seciyeli görüşlerinizi dikkate alırsak eğer o erkek sıkıcı çekilmez ve bıkkınlık veren bir erkek haline dönüşecektir. Bu durum ne sizin ne de bizim içinde olmak istediğimiz durum olacaktır.

Bence bu gerçekten uzak kısıtlı düşüncenize en azından benimle muhabbet halindeyken ara verin.

Teşekkürler.

Ent.
görsel
ulan karıyı bulmuşuz anlaşıyoruz tamam tek dert türk kızının tribi kalıyo işte.
o yüzden de tek dert cinsellik oluyo.
sevdiğine yaprağı kalkmayan erkek vurduruyordur.
Yamuk yar**ina adriana lima,kara a***ina brad bitt arayanlar ucusmus burada.
tek derdi cinsellik olan kadınlarla birlikte olan erkeklerdir.
romantizmi abartılı yaşamak isteyen kadınlar gibi ilişkiyi zayıflatan kişilerdir.
Evet iğrenç gavatlar kızınız olursa bu yazdıklarınıza göre yetiştirirsiniz artık.

Tabi her sırtlan gibi bu durumda gelenekçi olacaksınız bu Bi gerçek.
aşk cinsellikle taçlanır. elinden geldiği kadar sevişmek en iyisi.
günümüzde feminizmin anlamından şaşıp tam kontrolü hedeflemesiyle de yanlış anlaşılabilen erkekler.
birincisi cinsellik gibi yarım saatte karşılıklı tutku yaşatacak bir eylemi tabu olarak görmek çok komik ve saçma geliyor.,
ikincisi her insan gibi kadın da günümüzde cinsellik konusunda seçici, karar verici olarak kontrolünü arttırmak istiyor.
kadınların kontrol isteği ve beyaz atlı prens hayali de romantizmin cinselliğin önüne geçmesine sebep olabiliyor. erkek cinsellik konusunda obsesif düşündüğü için aynı hatayı yapıyor.
dolayısıyla iki tarafta da kesin olarak hata var. bu aşırılıkların ortak noktada buluşup ölçülü hale gelmesi ilişkilerin bağını da güçlendirecektir.
geri kalan bütün dünya dertlerini çözmüş de, sona tek dert cinsellik kalmışsa helal olsun erkektir.
kadınları anlamak imkansız...

ilgi gösterirsin, sıkılırlar.
tamam sensin dersin, bir kenara çekilirsin ilgi göstermiyorsun derler.

ya ne olacağıydı. tek derdimiz tabi ki de cinsellik. dengesizsiniz kadınlar. Net.
kadınlarda birkaç düşünce var cinsellik konusunda.
1-) toplum, gelenekler, ailem izin vermiyor, evlenmeden olmaz. bu saçma düşünceyi de sorgulamadan kabul ediyor maalesef.
2-) istediğimle çıkar yatarım, istediğimi yok sayarım, kontrol bende. bu kontrol sevdası olan kadınlar bana çok antipatik geliyor.
3-) arada sırada seks yaparız ama nadiren. neden erkek arkadaşına bu çileyi çektiriyorsun ki ?
4-) seks karşılıklı keyif alınması gereken bir eylemdir, abartılmadıkça olur.
5-) yakışıklı, kaslı gördüm mü kaparım, başkasını umursamıyorum. bu çok yaygın bir düşünce az çok güzel kadınlarda...
ne yazık ki toplumumuzda ilişkiler konusunda sadece erkekleri suçlamak gibi saçma ve aptal bir alışkanlık var. yanlış anlaşılmasın, kontrol delisi, maganda tipleri, kadınları ve hayatlarını hedef alan pislikleri ben de sevmiyorum.
ama kötülük sadece erkeğe özgü bir özellik değildir. insani bir özelliktir, hata da öyledir.
yani bir ilişki kötü gidiyorsa kadının romantizmi, erkeğin seksi abartması eşit biçimde pay sahibidir.
tek derdi romantizm olan kadınlar gibi abartılı ve hatalı davranan kişilerdir.
ideal bir ilişki hem ortak sevgiden hem de ortak tutkuya ulaşmaktan geçer.
günümüzde ne yazık ki erkekler cinselliği, kadınlar romantizmi abartıp suyunu çıkartıyor ilişkilerde.
bu durum da sorunlara sebep oluyor.
hem aşka yaşa hem de seviş işte. bunlar olmadan ilişki olmaz. erkek de kadın da hatalıdır bu durumda.
Biz onlara erkek demiyoruz, müsvedde diyoruz.

Evet