bugün

genellikle yalnız olanın ya da yalnız olmak isteyenin yaptığı eylemdir.
zaman zaman keyif veren, bazende yalnızlığınızı tokat gibi yüzünüze vuran gezmelerdir.
Başka seçeneği olmayan bazı ak partili insanların yaptığı eylemdir.
en çok kendini dinlediğin en sevilen zamanlardır.
Toplu halde Gezenleri gordukce huzunlendirdigi icin kacinilmasi gereken eyemdir.
kalabalık caddeler değil de belirli sakin sokak aralarında güzel olandır. isteğe bağlı olarak bir de kulaklık olarak. Müzik eşliğinde yuruyeceksin sakin sakin.

Bugün yapmak istediğim yapamadıgımdır. Yarın yapacağımdır. iyi ki öyle bir yerim var.
adamı red kit tribine sokarsa tehlikeli olabilir.
yerine göre iyidir.
rahat bir ayakkabı ve kaliteli bir kulaklık ile yapıldığında arkadaşlara gerek kalmaz.
söve söve, düşüne düşüne, güle güle yürümenin en kestirme yolu.
Yalnızlık mükemmel bir şeydir. Fakat bunu fazla abartmamak gerekir çünkü insan sosyal yaratiktir ve insanin doğasında yalnızlık yoktur. Tek başına dolaşmak da bu işi abartmaya girer.Yalnızlığın keyfini tadında yaşayın dostlar. Kendinize yazık edersiniz abartirsaniz.
14:10 kadıköy otobüsü.

Tek istediğim denizi görmekti.

15:00 Kadıköy'e vardım. Nereye gideceğimi, ne yapacağımı bilemez haldeydim. istemeden benden önce inen kızın peşinden gittim. Akıllı kızdı. Gölge yerlerden yürüyerek kadıköy'ün ara sokaklarına girdi. Sözleştiği arkadaşıyla bi cafede buluştu. Yollarımız ayrılmıştı. Yere bakarak gölgelerden yürümeye devam ettim. Kimseye rastlamak istemiyordum. Kaldırım taşlarının arasına saklanıp, Çöpçünün süpürgesinden kaçabilen çekirdek kabuğu gibi. Seslere kulak verdim. isteğini aldıramayan çocukların ağlaması duyuluyordu. Devam ettim ara sokaklarda yürümeye. Sesler azalıp belirginleşiyordu. Tenha ve sessiz sokaklar. insan görmek için mi evden çıkmıştım, yoksa bazılarına görünmek için mi? Bilmiyorum.

Moda sahilde buldum kendimi. Basket oynayanlara, tenis oynayanlara baktım. Artık bulmam gereken tek bir yer vardı. Gölgede bir bank. Buldum da. Yelkenli Yatlar, Marina, karga sesleri ve deniz. Aslında hiçbiri tat vermiyordu bana. Pişman olmaya başlamıştım. Ne diye geldim buralara?

Bi sigara ateşledim. Sevip de kavuşanlara gelsin. Bana da acıyarak bakmayın amk. Tartışan bir çift geçti yanımdan. Niye sevgililer tartışırken isimleri ile hitap eder? Bi anda yabancı mı olur, birbirlerine? Sağ olsunlar. Sayelerinde soğudum yeni bir ilişkiden.

Sahile çok baktım. Biraz da yan oturup sahile 0 evlere baktım. Manzaralı evlerde yaşayan manzarasız insanlara. Elinde bardakla bir kız oturuyordu balkonda. Hiç de mutlu görünmüyordu. Zengin de olsa insan dertten kurtulamıyordu. "Siktir et kızım. Çekirdek al çitek." Demeyi isterdim. Çağrıma kulak verdi. Kız değil tabi. Sarı bi kedi. Olsun en azından kısa günün kârı. Şimdi bununla konuşmaya kalksam deli derler. Sadece sevdim. O da sırnaştıkça sırnaştı.

Neyse sonuç olarak çok da fena olmayan eylemdir. En azından bir kedi bile mutlu edebiliyor.
Hiç sevmediğimdir. Tek başına gezmek yerine evde kalıp dinlenmeyi tercih ederim.
En az 30 ili tek başıma gezmişimdir.

Motorsikletle oh miss, anlayamazsınız.
Kafaniz rahattir istediginiz yere gidersiniz ama bir seyler yiyip icecekseniz tek basina guzel olmaz dolasmaya ciktiysaniz yalniz cikin hem gezersiniz hem dinlenirsiniz.
paran ve sigaran varsa güzeldir.
insanlarla gerilirim. onlarsiz da geriliyorum. mecburen yaptigim.
zaman buldukça yaptığım ve aşırı huzur bulduğum şeydir.

özellikle yaz aylarında başka bir güzel oluyor, akşama kadar yalnız gezdiğimi bilirim. gecenin kokusu ve rüzgarın sesi .. kısaca gezmelerin en iyisi yaz geceleri yapılandır.
pazartesi günü yapmayı planladığım eylem. konak, çankaya, kemeraltı ayaklarım nereye götürürse oraya gideceğim. sadece kulaklıklarım ve ben olacağız.
yıllardır yaptığım terapi. düşünmek olsun hava almak olsun hep tek takılırım motosikletciler beni daha iyi anlayacaktır.
Şuraya, üstaddan bir söz iliştirelim.

Tek başınalığın yolcusu, tek olur.
(bkz: yalnız kahraman Ebu zer el gıfari)
Eskiden sık sık yaptığım insanın kendisiyle baş başa kaldığı güzel anlardır.
Amaçsız dolanırsın sokaklarda, nereye gidiyoruz yol nereye çıkıyor yokuş çok dik nerde oturalım şunu mu zıkkımlansak bunu bu hönkürsek diyen birileri de yoktur huzuru alırsın yanına
Hayatı sorgulayıp çevreyi çok daha iyi gözlemlersin
Ya da girersin bir bara arkalardan oturursun bir yere fonda çalan müziği dinleyip biranı yudumlarsın gözlerin kapalı
Yalnız doğdun yalnız öleceksin alışıyorsun işte.
Eskiden olsa yapamazdım fakat son zamanlara ne oldu bilmiyorum sıklıkla tek başıma çıkıp dolanıyorum benimle birlikte vakit geçirmek isteyen insanlara bahaneler bile ürettiğim oluyor.
Mis. Dırdır yok ayakbağı yok oh bea.