bugün

heyecandan da bunu yapanlar vardır.
kızıldıgı vakit abi tırnagımı değil etrafındaki eti yiyorum diye savunmaya geçen insanlar.
ayak parmaklarının tırnaklarını yemeği başarıyorsa takdir edilmesi gerek kişi
kendi tırnağını yiyorsa bir yere kadar hoşgörülecek ama başkasının tırnağına da dadanıyorsa dikkat edilmesi gereken kişi
insandan sonra modeli tamlananı gelmediği için beni şaşırtan başlıktır.

(bkz: ota boka insan modeli demeyen insan modeli)
sevgi eksikliği ve bilimum psikolojik sorunları olan insandır.
tırnağını kestikten sonra yemekle kesmeden yemek arasındaki farkı en iyi anlatabilecek insan
tırnağın kenarındaki etleri yiyen insanlardan daha az zevk sahibi olan insanlardır.
küçükken uzayan tırnakları kesmekten üşenen kişilerin yaptıkları şeydir. ** daha sonra artık kenarındaki etlere dadanır ve et sertleşir. anlar ki bırakmalıdır çünkü tırnağın köküne inecektir artık. kurtulamaz. acı oje tavsiye ederler. acı ojeyi sürer ama yine kurtulamaz, olayı abartır acı oje arası tırnak yapar yemeye başlar. *
beşiktaş maçlarını izlerken heyecandan sıkça yapılan olay.
Ufak çaplı bir psikolojik sorundur.Kanımca kişinin çocukluguna dayanır.
(bkz: Tüm psikolojik sorunların kişinin çocukluguna dayanması)
ruhbilime göre zor bir çocukluk dönemi geçirmiş ve kendine güveni olmayan kişilerin yaptığı bi olaydır. ama herkes böle diye bişey yoktur.
(bkz: çocukluğuna inelim)
tırnak makası kullanmaya gerenk duymayan insan.
Soyunun yamyamlıktan geldiğine inanan önce parmaklardan başlayıp tüm vücudu yemeyi düşünüp çevre eşrafın korkusundan tırnakla yetinmeye çalışan Homo Saphiens Saphiens türü.
yemiyorum sadece koparıyorum diyerek savunmaya geçen insandır.
götünden o tırnakların parmak olarak çıkması muhtemel kişidir.
(bkz: parmak yiyen insan)
(bkz: abartan insan)
her şartta ve koşulda pis insandır.
anadolu öğretmen liseleri için hazırlanmış 10. sınıf eğitim psikolojisi kitabının şu an unuttuğum .. sayfasına göre davranış bozukluğu olarak nitelendirilen durum.
aç insandır.
Askerde temizlik kontrolü yapılacağını öğrendikten sonra tırnaklarının uzun olduğunu anlayıp yanında da tırnak makası olmadığının farkına varmasıyla tetiklenebilecek eylemin sonuçlandırıcı insanıdır.
(bkz: jiletin olmadığını farkeden insan)
uzak durulması gereken insandır .
karşısında bulunan kişilere mide bulantısı veren insandır. *
Elleri her daim tükürük kokan insandır. *