bugün

birlik halinde olmalarıdır. bizimde bunlara karşı birlik olmamız lazım o zaman bizede bir şey yapamazlar.
Mülteci yerine solcu olsaydı satırla sokağa inerlerdi.

Mülteciler götlerini sikmiş Bi posta daha at derler.

Hele bıyıklı çakallar varya neyse herkes hak ettiğini yaşar.
hep bir üst akıl, dış mihraklar geyiği çevrilir ya, işte bu istila onun varlığının ispatı. üst akıl, araplar ve afrikalılar için türkiye'ye mülteci-istan rolü biçmiş.

ülkede kimse bunu istemiyor, zararlarını görebiliyor. ama ülke o kadar kontrol altında ki sanki herkes hipnoz altında, kimse engellemek için hiç bir şey yapamıyor. bir el bütün ülke yapısını, okullarını, üniversitelerini, hastanelerini, kanunlarını onlara uygun şekilde düzenliyor.

pandemide 5 maske dağıtamayan devletin olduğu ülkede 15 milyon yabancı, muntazaman bir yerlere yerleştiriliyor. "devlet hiç yardım dağıtmıyor, kendi kendilerine bakıyorlar" deniliyor. ama ben dilini bilmedikleri ülkede darlığa düşenini, parasız ortalıkta kalanını duymadım.

tayyip erdoğan "evet ben bu istilacıların ülkeye çok zarar verdiğini gördüm ve hepsini gönderiyorum" dese o güç onu da kazandığı koltuktan 6 ayda indirir.
Türk halkının eğitimli modern ve laik % 50 si sığınmacıların başımıza ne belalar açacağıni biliyorlar. Ama o % 50 yi takan yok.

Diğer % 50 çok duygusal ve çok dindar. Onlarda Ulus bilinci gelişmiyor. Ulusal çıkarları koruma refleksi gelişmiyor.
Adam sınırlardan mayınları kaldırdı. 10 milyon insan girdi.
bunlar muhacir biz ensar dedi 2011 den beri girdiği her seçimi kazandı.
Türkler’i yani bizi, bence en iyi tanımlayan cümle; “du bakalım noolcek”..

ilginç bir bilgi vereyim.. duyun-u umumiye kavramını hepiniz duymuşsunuzdur.. osmanlı’nın borçları nedeniyle para eden ürünlerine el koyma hadisesi.. ve bu, reji idaresi denilen bir idare yoluyla yapılır. Mesela köylü tütün mü ekiyor, reji’ye 3 paraya satmak zorundadır. Kemdi içeceği kadar 1 kilo tütüne mi ihtiyacı var? Ürününü 1 kilo eksik teslim etmeyecek, gidip reji’den 5 paraya kendi malını satın alacak…

Bu sistem 40 yıl sürmüş.. peki.. köylünün kendine içecek tütün saklamadığını reji nereden biliyor? Çünkü reji’nin yine türkler’den oluşan bir ordusu var. Peki köylü tütün saklarsa ne oluyor? Reji askeri köylüyü öldürüyor..

Bu şekilde 40 yılda 20.000 kadar köylümüz, vatandaşları tarafından öldürülmüş ve hiç ses çıkmamış.. sonra bu koyun gibi öldürülmeyi kabul eden balkan harbi’ne bir giriyor, 10 sene boyunca yunanistan hariç tamamı süper güç olan 4 farklı imparatorluğa ve desteklediği koca bir arap coğrafyası ve yunanlılar’a karşı zaferler kazanıyor..

Mülteci konusunda aslında kibar kibar alarm vermeye 5 sene önce başladı. Du bakalım noolcek kanalından gidiyor şimdilik.. fakat netice şudur ki; ekonomi, ne sosyal politikalar bunlarla gitmeyecek.. devlet bangır bangır açıklıyor: 1 milyon suriyeli’ye ev yapıyoruz, dönecekler..

Her evde 5 kişi yaşasa, 200.000 ev yapılsa, çok basitinden her biri arsa maliyeti olmadan tanesi 5000 dolara mal olsa, 1 milyar dolar.. e bize de yapıp hediye et… diye kimse söylemeye başlamadı.. şimdilik, yeter ki gitsinler, modunda.. bunlar bir gitsin, afrikalı’sından ermeni’sine kadar hepsini gönderin demeye başlarlar..

Türkler tepkisiz değil bence, şahsi olarak başını belaya sokmadan, tepkiyi sandıkta gösterme derdinde… bir de, iktidar da mevzuya fazlasıyla uyandığından, eskisi gibi ensardır, beslerim, başımın tacıdır kanalından gitmemeye başladı.. ortada gıcırdayacak bir argüman da yok, şimdilik uygulamayı seyretmeyi tercih ediyor.
çünkü kimsenin umrunda değil ne zaman bu adamlar parti kuracak hak hukuk adalet diyecek o zaman başlayacaklar vatan elden gidiyor demeye bizden cacık olmaz.
Benim bununla ilgili süper bi anım var. Küçükken komşumuzun kızı bize geliyodu. ben, kardeşlerim beraber oyun oynuyoduk, bu da yapamadığı ya da istemediği bişey olunca kavga çıkartıyodu, ben ağlamıyodum ama kardeşlerimi ağlatıyodu. Sonra babamda hiç unutmam beni aldı karşısına baya ciddi bi konuşma yaptı.
-kızım siz ona niye bişey yapmıyosunuz?
+E ama baba o kardeş ya.
-yok kızım o kardeş değil. Kardeş kardeşi ağlatır mı?
+Hıııı.(kardeşlerimi ağlatıyo diyo kızıyodum ama)
Ertesi günü mızıkçılığı ben yaptım. Bu saldırıcak gibi olunca, saçından tutup yere düşürdüm.(aynı şeyi kardeşlerime yapıyodu)avazı çıktığı kadar bağırdı sonra. bademciklerini hatırlıyorum. Sonra bi daha onlarla oyun oynamadık.

Suriyeliler ve kürtler için benim tarzımda davranacak milyonlar var bu ülkede. Kardeşlik bi yere kadar. Canımı yakma, canını yakmayım.