bugün
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak10
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni10
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası45
- true'nun yetkili olması19
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi19
- iremga23
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- 2025 asgari ücret tahminleri15
- niye kitap satılmıyor yahu15
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- türkiye'nin başına gelen felaketler11
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler10
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- sözlükte moruq istemiyoz29
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- borçla elde edilmiş sahte refah ülkesi türkiye15
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- 20259
- ali imran suresi9
- bir daha kumar oynamayacağım11
- allah8
- eski tasarıma ne oldu amk17
- son yapılan yemek9
- kıçımın yetkilisi47
- tc numarasını unutmak9
- felsefeden anlayan gitar çalan kaslı zengin erkek14
- true yu evlendiremiyoruz10
- davinson'a eyüp maçında verilmeyen kırmızı kart39
- sinirlenince çaylak atan yetkili8
- etin yakışmadığı yemekler9
- migren ağrısı8
- arda turan8
- istanbul yolsuzluk hırsızlık çirkinlik abidesidir11
- eve erkek misafir gelince durmadan wc giden kız8
- çocukken okunmuş unutulmaz kitaplar10
- türk siyaset tarihinin efsane sözleri27
- galatasaray neden kırmızı kart görmüyor11
- afganistan'a yerleşip islamı dibine kadar yasamak19
- sevdiği kıza sadece sarılıp uyumak isteyen erkek11
- hayat çok mu güzel8
- okan buruk iticiliği10
- tüm mal varlığınızı karınızın üstüne yapar mısınız10
- fenerbahçe9
- uludağ sözlük vefalı yazarlar veritabanı14
- sadece kızların anlayabileceği kız sinsilikleri16
- yılbaşı gecesi yapılacaklar14
darbe girişimleri, depremler..
reeceep tayyip erdoğannn.
Siyasiler.
Tarikatlar. Biri geldi, fetö. Hep beraber gördük. Diğerleri gelmedi daha, ama zamanında önlem alınmazsa gelecek.
akp desek daha doğru.
biten pkk terörünün azmasından tutun da pkk yetmez gibi fetösünden ışidine yeni terör örgütlerinin etkinleşmesine, tarikat cemaat zırcahilliğini bir hak olarak savunulmasına, biten tarım ve sanayi (şu kadar mal satıyoruz-ihracat diyenler zekamızla dalga geçiyor. sattıklarından fazla alması-ithalat yapması yani montaj sanayiyi büyüme olarak sunmaları) yatırım adı altında gereksiz ve yersiz çoğu hesap hatası ve fahiş fiyatla yapılan yol köprü hastane havaalanı vs. düşmesini boşver yok olan satın alma gücü, eğitimden hukuka, savurganlık lüks şatafat hesapsız kitapsız harcamalar, liyakatsizlik ülke tam bir çöküşe...
say say bitmez.
biten pkk terörünün azmasından tutun da pkk yetmez gibi fetösünden ışidine yeni terör örgütlerinin etkinleşmesine, tarikat cemaat zırcahilliğini bir hak olarak savunulmasına, biten tarım ve sanayi (şu kadar mal satıyoruz-ihracat diyenler zekamızla dalga geçiyor. sattıklarından fazla alması-ithalat yapması yani montaj sanayiyi büyüme olarak sunmaları) yatırım adı altında gereksiz ve yersiz çoğu hesap hatası ve fahiş fiyatla yapılan yol köprü hastane havaalanı vs. düşmesini boşver yok olan satın alma gücü, eğitimden hukuka, savurganlık lüks şatafat hesapsız kitapsız harcamalar, liyakatsizlik ülke tam bir çöküşe...
say say bitmez.
Hakkediyoruz. Çok kotu insanlarmisiz. Ne çok hırsız, katil, tecavüzcü, bebek katili, çeteci, üçkağıtçı vs varmış içimizde
DEPREM, YANGIN, TELEFON-SOSYAL MEDYA DOLANDIRICILARI, BAŞTA RECEP TAYYiP ERDOĞAN OLMAK ÜZERE BiR SÜRÜ NiTELiKSiZ SiYASETÇi, ATATÜRKÇÜYÜM DEMENiN HÜKÜMETi ELEŞTiRMENiN SUÇ SAYILMASI, CORONA ViRÜS, PAHALILIK, TERÖR, MÜLTECiLER, KADINA , ÇOCUKLARA ŞiDDET, KADIN ÇOCUK ÖLÜMLERi, ÇOCUKLARIN GENÇLERiN KAÇIRILMASI.
"Bir memlekette namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülkede kurtuluş yoktur."
ismet inönü
ismet inönü
C ile başlayan üç harfli bir oluşum.
Şunanki iktidar bizzat tek başına facia.
Truesuzluk.
Tarikatlar.
Cemaatler.
Terör örgütleri.
Depremler.
AKP hükümeti.
Yenidoğan çetesi.
Cemaatler.
Terör örgütleri.
Depremler.
AKP hükümeti.
Yenidoğan çetesi.
görsel
Aptallık, cahillik ve fakirlik.
Aptallık, cahillik ve fakirlik.
Depremler ve referandum.
(bkz: RTE)
Son 22 yildir tavan yapan felaketlerdir...
insanlar yağmur yağmadığında dua ederler yağmur yağsın diye. sel geldiğinde ise hiç kimse Allah'ım sen bu seli niye bize verdin diye sormaz. sorsa bilir çünkü. halbuki hayatta herşey sebep sonuç ilişkisi içerisinde yürür..
Çalıyor ama çalışıyor kafasına sahip halk.
halkın suçu yok çalanlar arasından en iyisini seçmek zorunda. çalmayan seçeneği var sanki mk.
akp den ziyade akp kitlesidir.
şu yaşıma kadar "çalıyor ama çalışıyor" veya "çalıyor ama alnı secdeye değiyor" kadar aptalca kelimeler/cümleler duymamıştım. onbinlerce insan tanıdım muhabbet ettim ahbaplık yaptım çok aptalca şeyler duydum ama bunlar zirve noktası.. işte bu kitle bu ülkenin başına gelen en büyük felakettir. ne depremler ne seller ne başka doğal afetler. bunlarda çok can kaybettik evet ama hiçbirisinde ülke böyle "her anlamda" 50 sene 100 sene geriye gitmemişti. bunlar depremden selden fırtınadan çok daha zararlılar çünkü onlar doğa olayı içerisinde böylesine bencillik böylesine kötülük böylesine ahmaklık yok spontane gelişiyor. bu kitle ise organik değil tamamen suni kafaların ürünü.
ulan adamlarla konuşuyoruz 25 dakika ağlıyorlar sızlıyorlar geçinemediklerinden bahsediyorlar çocuklarına çikolata bile alamadıklarından bahsediyorlar eve et girmediğinden bahsediyorlar bankalara kredi ve kredi kartı borçlarından bahsediyorlar kirayı ödeyemediklerinden bahsediyorlar. konu siyasete bir geliyor aman allahım.. 25 dakikadır ağlayan nemrut gidiyor yerinde bir alman vatandaşı bir isviçre vatandaşı geliyor. şöyle bolluk böyle refah duble yollar köprüler havaalanları.. e amk 2 dakika önce yarım saat ağladın ?? lan daha edirneden dışarı çıkamamışsın yoksulluktan. edirneden çıkmayı sktr et 500-600 km uzaktaki memleketine gidemiyorsun bayramda seyranda sen ne anlatıyorsun amk. o duble yolun sana ne faydası var da öve öve bitiremiyorsun yapıldı yapılalı daha 100 km yaklaşamamışsın o yollara..
şu yaşıma kadar "çalıyor ama çalışıyor" veya "çalıyor ama alnı secdeye değiyor" kadar aptalca kelimeler/cümleler duymamıştım. onbinlerce insan tanıdım muhabbet ettim ahbaplık yaptım çok aptalca şeyler duydum ama bunlar zirve noktası.. işte bu kitle bu ülkenin başına gelen en büyük felakettir. ne depremler ne seller ne başka doğal afetler. bunlarda çok can kaybettik evet ama hiçbirisinde ülke böyle "her anlamda" 50 sene 100 sene geriye gitmemişti. bunlar depremden selden fırtınadan çok daha zararlılar çünkü onlar doğa olayı içerisinde böylesine bencillik böylesine kötülük böylesine ahmaklık yok spontane gelişiyor. bu kitle ise organik değil tamamen suni kafaların ürünü.
ulan adamlarla konuşuyoruz 25 dakika ağlıyorlar sızlıyorlar geçinemediklerinden bahsediyorlar çocuklarına çikolata bile alamadıklarından bahsediyorlar eve et girmediğinden bahsediyorlar bankalara kredi ve kredi kartı borçlarından bahsediyorlar kirayı ödeyemediklerinden bahsediyorlar. konu siyasete bir geliyor aman allahım.. 25 dakikadır ağlayan nemrut gidiyor yerinde bir alman vatandaşı bir isviçre vatandaşı geliyor. şöyle bolluk böyle refah duble yollar köprüler havaalanları.. e amk 2 dakika önce yarım saat ağladın ?? lan daha edirneden dışarı çıkamamışsın yoksulluktan. edirneden çıkmayı sktr et 500-600 km uzaktaki memleketine gidemiyorsun bayramda seyranda sen ne anlatıyorsun amk. o duble yolun sana ne faydası var da öve öve bitiremiyorsun yapıldı yapılalı daha 100 km yaklaşamamışsın o yollara..
eğer kitle akpyi tercih ediyor ve çalıyor ama çalışıyor diyorlarsa ve bu kişiler çoğunluktaysa bundan şikayet etme hakkımız olmaz. bu insanlar hırsızlardan hoşlanıyorlar. demokrasi böyle bir şey işte 2500 yıldır tartışılıyor.
bu insanlar aynı zamanda şunu söylüyor: eğer akp bizi kandırıyorsa neden diğer partiler de bizi kandırmıyor? bu insanların gerçeklerle doğrularla yanlışlarla işi yok. kendilerini en iyi kandıranı seçmek istiyorlar sadece. belki de başımıza gelen en kötü felaket bu iktidar değil de bu muhalefettir. 22 yıldır her türlü ihanete, yolsuzluğa, bin bir türlü saçmalığa rağmen iktidarı deviremeyen şu insanları kandıramayan muhalefet en büyük felakettir belki de. ya da işbirlikçiler mi demeliyim?
bu insanlar aynı zamanda şunu söylüyor: eğer akp bizi kandırıyorsa neden diğer partiler de bizi kandırmıyor? bu insanların gerçeklerle doğrularla yanlışlarla işi yok. kendilerini en iyi kandıranı seçmek istiyorlar sadece. belki de başımıza gelen en kötü felaket bu iktidar değil de bu muhalefettir. 22 yıldır her türlü ihanete, yolsuzluğa, bin bir türlü saçmalığa rağmen iktidarı deviremeyen şu insanları kandıramayan muhalefet en büyük felakettir belki de. ya da işbirlikçiler mi demeliyim?
Büyükten küçüğe, kanser gibi tüm toplumu kuşatmış cehaletin her türlüsü. Din kaynaklı cehalet bunların en başında gelir..
haklısın mel, eğitimsiz, sorgulamayan bir kitle yarattılar, tek umursadıkları malum kişinin din üzerinden söylemleri, yani adamlar ekonomiyi batırmış, ülkeye sığınmacı doldurmuş, hukuk yerlerde sürünüyor hiç bir şey bunların umurlarında değil, bugün buna mhp kitleside dahil edildi, iddaa ediyorum ülkede bugün hadi Kürt devleti kuruyoruz deseler bunlar gider yine onlara oy verirler.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar