Akapelilerin din kardeşleridir.
Yoldaşlarıdır. Türk düşmanlarıdır.

https://www.instagram.com...wT/?igsh=OTNvZTcyaXFncHR2
Poposu kaşınan bir arap artığı daha. insan bu kadar mı kansız olur? Bayrağı çiğneyince gey zevkleri tatmin oluyor sanırım. Bunları alıp cop sokacaksın; fakat kulaklarına...
azerbaycan-ermenistan savaşında ermenileri, ege'de yunanları destekleyen cehapeli kardeşlerimi bayrak sevdalısı yapan suriyelilerdir.
bayrağın sopasını da bizdeki "kardeşlerine" teslim etmiştir. onlar ne yapacaklarını bilirler o sopayı..

vatansızlar gelip buradaki vatan düşmanlarını bulunca ortaya böyle ebleh hain arsız ahlaksız bir kitle çıktı. keşke hepsi yok olup gitse. bir sabah kalksak hem bunlar hemde içimizdeki vatan hainleri yok olmuş olsalar. bunlardan arınabilsek ülkede ne terör sorunu kalır ne ekonomik sorunlar kalır ne de insanlarda sinir stres öfke kalır pırıl pırıl oluruz tertemiz. sırtımıza kene gibi yapıştılar yıllardır söküp atamıyoruz.
Ensar kardeşleridir bir kısmın.
akçomarların izlerken orgazm olduğu görüntülerdir. sonuçta çözüm sürecinde az pkk'lı götü de yalamadılar. mitinglerde türk bayrağının üstüne de bastılar. akapeliler araplaşmış türklerdir. bir boka yaramazlar artık.
Orospu çocuğunun önde bayrak sallayanıdır.

Evet
Dünyada ne hain biter, ne şerefsiz.
O yüzden kızmak boşa.

Kızacak isek kendimize kızalım.
Birisi bu bayrağa saldırmak istediği zaman çekinmeli idi. Bu bayrağın sahibi olan devlet gelir, beni bulur, beni hiç olmadığım kadar pişman eder diye korkmalı idi.

Elini uzatırken bile o bayrağın ağırlığı ile içine bir ağırlık çökmeli ve duraksamalı idi.

Hamd olsun bayrağımız o kudrete sahiptir.
Ancak bizler ona layıkıyla sahip çıkacak kudrete sahip miyiz, onu bilemiyorum.
avrupa ülkelerine göç etseler bırak bayrak yakmayı karşıdan karşıya geçerken bile kurallara uyarlar. bizim ülkeye gelen kendi düzenini, pisliğini getiriyor.