bugün

10 yaşlarında falanken, babam fırçayı elime verir hep evimizin kapısının önünü süpürtürdü. Sinirimi bozardı bu durum. korkardım ve yapmicam diyemezdim. ikincisi sokaktaki tüm kızlar da izlerdi. Gülerlerdi. Asıl sinirimi bozan buydu. Çünkü sarkastik yapım bana sanki doğuştan gelmişti. Herkes ve her şeyle dalga geçiyordum. e hal böyle olunca, kızlar da beni bu böyle gördüklerinde; dinsizin hakkından imansız gelir misali gülüp eğlenir ve fırsatı kaçırmazlardı andndn.

Tv de bir sahneye denk geldim de aklıma geldi bu absbd.
--spoiler--
yolu yok çekeceksin. isyan etmenin faydası yok, kaderin böyle, yol belli, eğ başını, usul usul yürü şimdi...
--spoiler--

Ben de bekir gibi, kabullenip yürüyorum işte.
herkesle arası iyiydi. sesinin tonu yumuşacık, hafif buğuluydu. '' kuzum '' derdi tanıdıklarına. bir gün kafamdaki kadın tipinden bahsederken '' ben o anlattığın gibi güzel değilim ama olsun '' dedi ve yanağımdan öptü. sonra ülkeden gittiği haberini aldım. üstelik cidden tatlı bir yüzü vardı, güzeldi. ama kibriyle '' istediğimi alırım '' havasında dolaşan bazıları gibi sürekli güzelliğini ön plana çıkarmıyordu. çoğu güzel kadın gibi tipe bakmıyordu. şimdi nerede olduğunu bilmiyorum ama ne zaman gelirse gelsin omuzum hep başı için hazır olacak. zaten onun gibi biri hayatıma girmezse de son nefesime kadar yalnız bırakılmaya devam ederim. zaten yeterince yalnız bırakan oldu, sağolsun.
Her şey seks değil lan daha önemli şeyler var dediğimde ; "Hayat, cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır" sözü geliyor aklıma...
Bayramları çok sinirli oluyorum. Bayram kutlamalarından gıcık oluyorum. O yüzden pek kimseyi kutlamam.
Çok sevdiğim, zaafımın olduğu biri var. Aramızda bir şey olması mümkün olmayan biri ama eğer şartlar uygun olsaydı birbirimize deli gibi aşık olurduk. inanılmaz derecede uyumlu bir çift olurduk. Destansı ve çılgınca bir aşk yaşardık. Buna adım gibi eminim. Bence o da böyle düşünüyor ama aramızda bir şey olamayacağı için ve birbirimizi kaybetmek istemediğimiz için kardeş gibiyiz. Öyle olmayı kanıksadık.

SüperEgo tam olarak böyle bir şey.
Yıl 2012
..türk tv'ye yeni gelmiş bir spiker var. Sadece geceleri saat başı haber sunuyor. Ben de gece kuşu olduğum için sabaha kadar TV açık bir şekilde internete giriyorum. O zamanlar Twitter daha yeni yeni popülerleşmiş. Kız da güzel bir kız. Henüz 900 takipçisi falan var. Dedim ben buna yürürüm. O zamanlar Twitter'ımı bilen bilir hep sözlükte paylaşırdım hatta. Profilimde sigara içen çok yakışıklı bir adam fotoğrafı vardı. O fotoğraf sayesinde çok fazla kız takipçim olmuştu. Sözlükte de aynı fotoyu kullanıyordum hatta. Ama bir sorun var foto bana ait değildi. Neyse, 1-2 iltifat yazdım gecenin köründe. Henüz kimse buna yazmıyor. Çünkü kız gecenin 3'ünde inlerle cinlere haber sunuyor. O da bana cevap yazmaya başladı. 2-3 gün muhabbet ettik. Sonra beni takip etmeye başladı. Aman tanrım, çok sevindim genç ve güzel bir .....türk TV spikeri tarafından takip edilmek müthiş bir duyguydu. 1-2 yıl boyunca muhabbetimiz devam etti. Şu anda başka bir kanalda çalışan çok popüler bir spiker oldu bu arada.

Neyse, bir gün orijinal Facebook hesabımdan arkadaşlık isteği göndereyim dedim. 1 gün sonra "arkadaşlık isteği göndermen 15 günlüğüne engellendi" bildirimi aldım. Meğer kız arkadaşlık isteğimi kabul etmediği gibi bir de beni Facebook'a şikayet etmiş.

Vay be dedim! Demek ki her şey dış görünüş içindi. Tüm sır o uzun saçlı, sigara içen karizmatik adam fotoğrafındaydı.

Neyse, kendisi şu anda evli ve çocuğu da var. Allah mesut etsin.
Klarnetçi abi, anlattığın şey dolandırıcılık olmuyor mu sanki *
Klarnetçi abi bulsana bize bir rus kız be oradan.
canım gibi sevdiğim kedim,her gece benimle uyuyup benimle aynı zamanda uyanan,kıpır kıpır kedim ağır bir hastalık geçiriyor. o çok sevdiği yaş mama ve siyah tokalara bile artık bakmıyor. korktuğum başıma geldi ve kendini izole etmeye başladı. elimden geleni yapıyorum ama can dostum ellerimden kayıyor.
o şişko dombili kıçında bile artık kemikleri sayılıyor.1 haftada ne hale geldi meleğim.hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum.

Edit: 14.04.24 sabaha karşı fenalaşıp vefat etmiş. En değer verdiklerim gidiyor...
Doğum gününe 3 gün vardı.
dün geceden beri uyumadım.
Şehirli köpek ve kedileri genel olarak sevmiyorum. bana çok kolpa geliyor hareketleri felan.

atları, koçları ve genel olarak Büyükbaşları severim misal.

Neden? Çünkü işlevsel hayvan bunlar. Kendilerine hayrı var, başkasına hayrı var. Sağlıklı bir mülkiyet ilişkisi kurulmaya da oldukça müsaitler.

Sosyal açıdan bakarsak; at memnun, sahibi memnun, herkes ekmeğinde. Doğa açısından bakarsak, gayet uyumlu bir ilişki.

Ama kedi köpek sosyal açıdan bir yük gibi. Avlanmıyor, kendi kendine beslenmiyor, insan tarafından beslenme karşılığında önemli bir işlevi yerine getirmiyor. Mülkiyet ilişkisi bağlamında tamamen saçma bi durum. Doğa açısından bakarsak da mevcut yaşam koşullarında hiçbir doğal uyumlulukları yok.

Ve bu saçmalık tamamen insanlardan kaynaklanıyor.

Köylü dayının köpek ve kediyle kurduğu ilişkiye bak, şehirli geri zekalının kurduğu ilişkiye bak!

Bi kere adamın avlusu var, tarlası, tapanı, ambarı falan var. Kedinin götünü hiçbir şekilde kaldırmıyor. Arada seviyor, biraz süt veriyor, karşılığında fare/haşerat avlıyor hayvan. Gayet sağlıklı bir ilişki; kedi mutlu, sahibi mutlu.

Köpekle ilişkisi de böyle; biraz kemik veriyor, arada süte ekmek doğruyor; karşılığında evini koruyor, çobanlık etse sürüyü kurttan koruyor.

Şimdi düşündüm de; aslında ben insan sevmiyormuşum amk!
izmir’de bir kızla çarşıda gezerken annesi aradı.
Nerdesiniz diye sordu kıza.

-Şey altındayız eeee
Falan deyince ben de herhalde tente kelimesi aklına gelmedi zannettim ve kendisine “tente altındayız” dedim.

Kız da annesi de kahkahaya boğuldu.
Sebebi de şu.
O çarşı gibi yerin ismi Kemeraltı’ymış.

Rezillik ya.
Mutsuzum sözlük. Kabak oyacağıyla kalbim oyulmuş gibi bir gece.
Seksten sadece erkekler zevk alıyor, kadınların canı acıyor zannederdim.
Onun kim olduğunu buldum. Üzülmedim diyemem, çünkü kendi narsistliğini iyilik gibi sunmakta o kadar başarılı ki... Karşısındakine kendini öyle çaresiz, öyle suçlu hissettiriyor ki... yazık kendinden nefret ediyordur kadın. Kesinlikle müdahale etmem, herkes yaşayıp öğrensin, ben 4 sene yaşadım.

Ama şu bir gerçek; Fedakar görünümlü bencil, düşünceli görünümlü insafsız, şeytan bile görüp görüp gıpta ediyordur böylesi adama.
Bizde adettir. Gelene roma yı, gidene kınayı yakarız.

Evet
Eski sevgilimi eşiyle gördüm bugün. Kız bulunduğum kafeye girmek istiyor o beni gördüğü için kolundan tutup çekiyor, sokmuyor. gittiler ileriye doğru sonra geri döndüler kız yine girmek istedi yine sokmadı. Gerilecek bir şey yokken gerildim. Çocuk musun gir ne var git otur arkanı dön. Saçma sapan hareketler. Yanımdakiler noluyor diyor yüzüm gözüm değişti. Canım sıkıldı duruma. Hiç hoş mu. Ergen gibi.
insan bazen şu raylara atlar mıyım acaba tedirginliği yaşar ya yani bazen unutamadım mı acaba paniği yaşıyorum. Neden gerildim diye kendimi sorguluyorum kaç saattir. Biriyle ilgili net bir karar verdiğimde hep bir şey oluyor ve hep yine kendimi sorgularken buluyorum. Yoruldum..
Biliyorum bu neyin cezası biliyorum da Rabbim çok uzadı ya. Dersimi aldım tamam artık..
1 hafta sağlam yoruldum.
Bayılsam iyi olacak.
Fing fing gezmek iyi de sonrası bitiriyor be.
kimseyle tartışacak, kimseye açıklama yapacak, laf anlatacak halim de enerjim de niyetim de yok. insanlar çevremde dönüp duruyor ben de sessizce aralarında yuvarlanıyorum. sadece huzur istiyorum artık.
Hayatın aşırı derecede boş olduğunun aşırı derecede farkındayım. Olmasaydım keşke.
içimde bir sıkıntı var
Korkarım ki; kalan üç beş sevdiğime bir şey olsun...
Dünyayı kendimle yakacak acıyı ekme gönlüme...
son kurşunumu karavana atacağımı hiç düşünmemiştim...
Yarın yine birileri benim yüzümden üzülecek. Bu son olur mu sanmam ama inşallah.