bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri4
- hikayeyi devam ettir30
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- hayattan zevk alamamak15
- gocunun nerede olması12
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- rüyamda kadın olmuştum6
- uyumayın konuşalım5
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- habire12 adamdır37
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- yeşilçam filmi izlemek6
- yazarların öldükten sonraki planları4
- biber dolması olsa da yesek5
- yeni parti50
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- habire1259
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- makine mühendisliği3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- sokakta kavga teknikleri3
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- yazarların zeka seviyeleri7
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- cem küçük5
- nick vermeden bir yazara seslen16
- diamond bosphorus23
- güzel kızların pizza yemesi7
bir yıl daha yaşlanmış, doğum günü kutlu olsun..
duyarlı yazar.
(#6944545) no' lu entry si ile beni benden almış yazardır. allah razı olsundur.
ben bir altıncı nesil çaylak yazar olarak entry'lerini okuyunca kaleminin kuvvetini görerek ''vay be bu sözlükte neler varmış'' dediğim üçüncü nesil başarılı yazar.
sözlük sol frameinde şu sıralar görülen şahlanmanın müsebbibi insan. yazdığı ufacık bir nickaltı entrylerin bunlara yol açacağını herhalde tahmin edememiştir.
ceyda ablamız tarafından ayar lanmış kişi.
fazla kelime sarfetmenin bir süreden sonra anlam tekrarlamalarına yol açacağı, iyiyi, güzeli, doğruyu ve huzuru anlatan ne var ise hepsinden yapılacak bir sulu boya çalışması sonrası oluşturulacak resimdir bu. sâdece o gözle bakmak yeterli. çizdikten sonra ürettiğine saatlerce bakakalacaktır o gözler...derken bu resmi diğer insanların görmesini istemediğini farkedecek, resmen diğer insanlardan kıskanacaktır o gözlerin sâhibi. herkesin gezdiği/baktığı bu müzede/sözlükte bakmaya/anlatmaya kıyamadığı bir resmi/seni anlatmak...
ardından gene uzadığını farkeder ve bitirir kelimelerini ge, ufak bir temenni ile, nice yıllara diyerekten...kaf dağının arkasındakine!
ardından gene uzadığını farkeder ve bitirir kelimelerini ge, ufak bir temenni ile, nice yıllara diyerekten...kaf dağının arkasındakine!
doğum günü kutlu olsun yazarı. o güzel gülüşü, vefalı dostluğu ve can kişiliği ile daha uzun yıllar dileriz. *
ceteris paribus gibi bir insan.
' oh be! dönmüş! ' sözlerinin dudaktan dökülmesine sebep olan ankaralı ve galatasaraylı dost yazar.
başlığına peş peşe üç entry girildiğini görünce bir an iyi ki doğmuş yazar kişisi sandığım, dikkatlice bakınca yine yeni yeniden hoşgelmiş yazar kişisi olduğunu anladığım yazar kişisi. * *
karınca ezmez sevkiden sonra en buyuk gs'li.
uzun zamandır ortalıkta görünmeyen uludağ sözlük galatasaray camiasının önde gelenlerinden, tribün lideri.
uzun süre karanfil kelimesini duyduğumda aklıma gelecek olan yazar.
çiçek olan karanfil mi?
alakası yok.*
çiçek olan karanfil mi?
alakası yok.*
(bkz: 3 nesil silik)*
eksileme sonrasında edit: hesabını ben silmedim, kendisine de değer veriyorum hala. *
eksileme sonrasında edit: hesabını ben silmedim, kendisine de değer veriyorum hala. *
zirveden ayrılırken beraber kalktığımız, akabinde aynı yerde oturduğumuzu farkedip eve beraber döndüğümüz, benim gibi vakko gelinliklerine hayran*, içten sözlük yazarı.
ankara su yoksa bira içsinler zirvesini şahsen, bizzat , kendim , ben yani saklaban ve ismail aq olarak pahalı bulduk. bütçemiz el vermedi, etmeyin eylemeyin dedik organizator insanoğluna. *
bütçemiz el verdiğince keyfetme yöntemleri aradık ve bulduk da. * *
bir dahaki zirvelerde -tabi ben olursam- çok zaman ayıracağımı düşündüğüm dünyalar güzeli insan.
bütçemiz el verdiğince keyfetme yöntemleri aradık ve bulduk da. * *
bir dahaki zirvelerde -tabi ben olursam- çok zaman ayıracağımı düşündüğüm dünyalar güzeli insan.
görüşmeyeli üç ay olmuş , ankara su yoksa bira içsinler zirvesi'nde kırk lafın belini büktük çokta iyi oldu . ha birde eşsiz tavsiyeleriyle , evlenip balayına amasra'ya tatile gideceğim söz . *
sasıp yanılıp da su tepemdeki lambadan cin cıksa, yanına gitmek olurdu suphesiz ilk dilegim dedigim tek dostum.
*bacaksiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar