bugün
- 11 haziran 2025 ortadoğu daki hareketlilik8
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek10
- suya fahiş zam8
- anın görüntüsü11
- erkek sikmek vs kadın sikmek10
- şeriat9
- baba olmak11
- sözlükte emek vermek9
- en son neye şaşırdınız8
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın8
- düşün ki o bunu okuyor10
- bütün vajinaların aynı olması30
- bu gömlek ne renk10
- fenerbahceli olmaktan utanmak16
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir20
- leroy sane21
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- neydi o şarkının adı yaa16
- taylanda giden erkek8
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- çok güzel bir kızın kasiyerlik yapması20
- mustafa kemal ile yusuz ziya14
- ateistlerin cevab veremediği sorular15
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- fenerbahçe9
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- ferdi zeyrek24
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- sol frame in iğrençliği8
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- işe evden yemek götürmek19
- en son ağlanan şey8
- 9 haziran 2025 israil'in madleen gemisi saldırısı16
- yeni akit'in ferdi zeyrek karikatürü9
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8
- menzil şeyhinin lüks aracı17
- prenses erkek20
- şaka maka sözlüğün ölmüş olması15
- manyak olmaya karar verdim16
- sözlükte polis var mı13
- akp'nin yahudilerle ticaret yapmıyoruz yalanı19
- true aleyna tilki evliliği12
- leopar saldırısında yapılacaklar20
- true'nun yetkili olması19
- gay ile evlenen erkek9
- greta thunberg8
- hayat beni bu sözlüğe sürükledi8
- 40 yıllık fetö yü 50 yıllık pkk'yı bitirdik10
- evlenmeyenlerin seks yapmadan ölüp gitmesi10
The last jedi ne lan. Eski aksiyon filmleri gibi isim koymuşlar.
veletlere hitap eden bir baska disney urunu film.
ekrandaki elemanlar piuv piuv diye isin silahi kullanacak, ergenler de izleyip 31 cekecek.
allah disney filmi izleyen ergenuslara akil fikir versin.
ekrandaki elemanlar piuv piuv diye isin silahi kullanacak, ergenler de izleyip 31 cekecek.
allah disney filmi izleyen ergenuslara akil fikir versin.
Oha yine heyecanlandım....
The Weeknd - Starboy klibinde bile daha çok lşın kılıcı gözküyor amk.*
sabırsızlıkla bekliyoruz. disney lucasfilmi satın aldıktan sonra star wars'ın etinden sütünden bolca faydalanacak gibi görünüyor. bu sayede bizler daha fazla star wars filmi izleyecez.
Son çıkanlarda hiç böyle hissetmemiştim. Bu filmin fragmanında gönlümü avucuna alan bir his var.
Ah! O halde :
"Serbest bırakmasını öğren kaybetmekten korktuğun şeyleri "
Ah! O halde :
"Serbest bırakmasını öğren kaybetmekten korktuğun şeyleri "
yarrak gibi olacağına şüphe yok. seriyi sömürmek için amına koydular.
Darth vader ın olmadığı star wars ı kim sker aq.
bu filmi eleştirenleri anlamıyorum. neymiş, eski serinin yerini tutmazmış. yaşın kaç evladım senin ki böyle eskili yenili konuşuyorsun? biz burda luke'u görelim de star wars devam etsin de gerekirse flash tv sunsun diyoruz; beyfendinin-hanfendinin dediğine bak hele!
ne millenium falconmuş arkadaş, yıllardır uçuyor.
Star wars serisinin Aralık ayında vizyona girecek son filmi. Trailer'ı yayınlanmıştır.
Nasıl yedinci filmden eski filmlerin tadı alınmadıysa bu film de beklenileni vermeyecek, burasını geçelim. Serideki güç dengesini korumaya çalışıyorlar, buna saygı duyulur ama trailer'dan buram buram standart süper kahraman -sırf disney yapımı olduğu için prenses demek ayıptır- filmi kokusu geliyor. Umarım bu ne be dedirtecek kadar kötü olmaz. Kylo ren ve rey güzel karakterler ama canım luke'u harcayacaklar diye korkuyorum. Ayrıca daha fazla maskot istemiyoruz, lütfen.
Trailer'ın sonundaki sahnenin seyirci yanıltma çabası olduğunu düşünüyorum* ve aralık ayını iple çekiyorum. Ne verseniz izleriz lan, valla. Gerekirse oyuncak falan da alırız. Cüzdanı kurutun, Hiç sorun değil.
Nasıl yedinci filmden eski filmlerin tadı alınmadıysa bu film de beklenileni vermeyecek, burasını geçelim. Serideki güç dengesini korumaya çalışıyorlar, buna saygı duyulur ama trailer'dan buram buram standart süper kahraman -sırf disney yapımı olduğu için prenses demek ayıptır- filmi kokusu geliyor. Umarım bu ne be dedirtecek kadar kötü olmaz. Kylo ren ve rey güzel karakterler ama canım luke'u harcayacaklar diye korkuyorum. Ayrıca daha fazla maskot istemiyoruz, lütfen.
Trailer'ın sonundaki sahnenin seyirci yanıltma çabası olduğunu düşünüyorum* ve aralık ayını iple çekiyorum. Ne verseniz izleriz lan, valla. Gerekirse oyuncak falan da alırız. Cüzdanı kurutun, Hiç sorun değil.
busefer güzele benziyor.
return of the jedi filminde dönen "luke'u kaybederlerse tek şansları kalacağı (leia)" babındaki endişeli muhabbetlerin devreye girebileceği gibi bir hisse kapıldığım yeni filmdir (bir duyuma falan dayanmıyor, tamamen tahmin).
13 aralık 2017'de gösterime girecek film. fragmanı resmen insanı çağırıyor.
boktan film.
yarın sinemalarda gösterime giriyor.
Bayik disney filmi. Harbiden baydi amk.
disney aldıktan sonra olmadı.
star wars evrenini elime verseler disney'in senaryosundan çok daha iyi bir senaryo çıkartırdım ortaya.
star wars evrenini elime verseler disney'in senaryosundan çok daha iyi bir senaryo çıkartırdım ortaya.
yarın ilk seansta sinemadayım.
(bkz: ergenekon destanı)
beklentimin üzerinde çıkan film. diğer star wars'lara nazaran gerçekten yakaladıkları güzel espriler de vardı.
bana star wars'u yeniden sevdiren film. senenin son iyi filmi bile olabilir, kaçırmayın.
George lucas çocuklarımı beyaz köle tacirlerine satmış gibiyim demekle ne kastettiğini bu filmle daha iyi anlamış olduk.
J j abramsın içine sıçtığı başka bir bilim kurgu efsanesi daha. Lost gibi hiç bir gizemi sonuca baglamamış yine.
J j abramsın içine sıçtığı başka bir bilim kurgu efsanesi daha. Lost gibi hiç bir gizemi sonuca baglamamış yine.
güncel Önemli Başlıklar